Szokásos sablonos tinifilm. Van egy-két jó alakítási szösszenet. Talán a zenei betétek javítanak valamelyest a filmen. Egyszer érdemes megnézni. :)
Eléggé közhelyes film, és az amerikai tinifilmek 90%-ban ugyanezek a fő témák. Emma Stone sem nyújt valami nagy alakítást a filmben. A srác karaktere volt a legértelmesebb
Hát igen…már ebből a filmből is látszódik, hogy Emma Stone mennyire fantasztikus. Mert van itt megannyi mellékszereplő, van Amanda Bynes, mint túlbuzgó vallásos hisztigép, Lisa Kudrow, mint a tinifiúk megrontója, na meg Thomas Haden Church, mint a jó... Teljes kritika
Ez a film nem csak a címében hanem műfaját tekintve is tényleg könnyed film. Nagyon egyszerű a történet ami itt inkább előny semmint hátrány. Egyszer nézhetően jó.
Emma Stone valami hihetetlen jó ebben a filmben. Csak miatta is érdemes megnézni, de a film is elég jó. Szórakoztató, poénos és szellemes. A szereplői pedig jól alakítanak. Nem találtam benne hibát.
Elég jó kis lázadós tinifilm rengeteg ütős poénnal és jelenettel. Kiváló színészek és zenék egyvelege a film. Emma Stone talán eddigi legjobb filme. És persze a kötelező szerelmi szál is megtalálható mint mindegyik tinivígjátékba, de itt még ezt is nagyon jól és nem szemetbántóan bután oldották meg.
Ettől a filmtől nem kell sokat várni, akkor szuper jó kikapcsolódás. Ehhez hozzá társul Emma Stone - szerintem szokásos - szuper jó alakítása. A film néhányszor újra nézhető.
ez egy könnyű tini film amit ugyanúgy nézhetik a felnőttek mint a tinik. Humoros sztori, és tanulságos történet.
Sablonos középszerű film. Újdonságot nem adott. Egyszer nézhető egyszerű vígjáték kissé elcsépelt humorral. Átlagos alakítás mind a sztorit mind a színészi alakítást tekintve.
Meglepően jó vígjáték volt. Nem hittem volna hogy ennyire vicces és teljesen élvezhető lesz. Bár a vége elég csöpögősre sikerült de ettől függetlenül nagyon jó volt.
Ez egy alap tini-vígjáték, és nem a szokásos nyálas fajtából, minőségi szórakozás, humor, sztori felnőtteknek és tiniknek is (a maga műfaján belül persze).
Nagyon szeretem, ha a Tv-ben adják nem tudok elkapcsolni. Igazán élvezetes tini vígjáték. Nagyon jó benne a poénok, a színészi alakítás és a történet sem teljesen megszokott.