Szerettem ezt a filmet, mert kedves és aranyos alkotás, ami nagyon visszafogott módon beszél a kamaszok problémáiról, a lényeg mégis átjön. Bár a film a fiatalabb korosztályt célozza meg, attól még egy kicsit idősebb korban is értékelhető lehet, ha nem ragadunk le a sztori szó szerinti értelmezésénél.
Nagyon szeretem! Imádom Emma Stone játékát. Vicces és romantikus a film. Jók a szereplők és a története is érdekes.
Nagyon tetszetős film :D Tükrözi a pletykálás hátrányait, azokról az emberekről, akik mindent elhisznek amit csak hallanak..
Könnyed kis vígjáték a középiskolai pokolról, ahol végül szintén kiderül, hogy minden jó, ha a vége jó. Nagy megfejtéseket, hatalmas jellemfejlődéseket és az élet értelmére ne várjuk belőle a választ, és ha idegesítenek a fejlett világban élő kamaszo... Több
Imádom az ilyen filmeket, ez pedig egyik kedvencem lett! Nagyon jó! Emma Stone nagyon tehetséges színésznő, és ez a vígjáték kimondottan jól állt neki:D
Emma Stone stílusa mindig nyerő :D Könnyed, vicces kis vígjáték, ami kikapcsol :) a webkamerás megoldás a végén nagyon jó ötlet :)
Talán ez az egyetlen film amit bármennyiszer meg tudok nézni anélkül hogy megunnám. Volt egy olyan időszak amikor mindenhonnan ez folyt, és akkor kattantam rá igazán. Szórakoztató, mindenkinek ajánlom.