Rólam

Nem terveztem ide írni, de most megtöröm ezt a csendet. Önéletrajza ne számíts, ez nem az a műsor! Talán csak annyi, hogy filmbarát vagyok de csak egy bizonyos határig, nem vagyok beteges mániákusa a látottaknak. Bennem kifejezetten csak azok a filmek maradnak meg és motiválnak, amik eszement módon  elgondolkodtatnak, amik szinte ösztönösen hatnak rám. Ilyenkor képes vagyok a látottakon órákig esetleg napokig agyalni a megoldáson, fejtegetni a kirakhatatlant. Emlékszem, hogy voltak és vannak olyan filmek és színészek akik hatottak rám, pedig lehet, hogy csak egy bizonyos dolog hangzott el, de ahogy azt akkor úgy és ahogy mondata az nagyon megmaradt bennem. Vagy csupán a cselekedeteivel tett olyat amivel teljesen letaglózott. Igen, vannak és voltak ilyen filmek és színészek akik kitesznek magukért, de ne várd tőlem, hogy most egy listát írok majd ide, ezt inkább megtartom magamnak. Ez olyan mint például a rubik kocka, vagy ki tudod rakni vagy nem. Szóval vagy rájössz a film mondanivalójára vagy nem... Ámbár ez is szubjektív, nem vagyunk egyformák, éppen ezért érdekes elgondolkodni a tényszerűségeken. Persze lehetnek vélemények, viták amik rávilágítanak arra, hogy különböző nézeteknek leszünk a rabjai és talán pont ettől lesz szép ez az egész, hogy ezek a filmek és színészi alakítások katarzis élményt adnak, a zenéről nem is beszélve!!! :))

83 Ebgondolat  (2019)

2024. 04. 21.
De jó kis film volt ez! :) Színvonalasra és vonzóra sikerült történet, ami még az érzelmeinkre is eléggé kihat! Érdemes rá időt szentelni!!!... több»

78 Juno  (2007)

2024. 04. 18.
Gondoltam az estére, ezért keresgélni kezdem a filmek között... Ez a kellemes kis meglepetés lett az eredménye! :)) ... több»

84 Togo  (2019)

2024. 04. 15.
Mit is mondhatnék... Hát nagyon nem egy bohóckategóriájú film, az már szent!!! :) Akik állatbarátok, kutyaszeretők és ráadásul vevők egy igaz sztorira, azok mindenképpen ... több»
2024. 04. 14.
Volt ebben a filmben valami, ami hatott rám, főleg az, amit a leukémiás kislány (Bailey) a videóra felvett és mondott... engem szíven ütött!!! Szóval megérte rá az időpoc... több»
2024. 04. 14.
Nekem nem volt uncsi, egyszerűen szétröhögtem magam egyes jeleneteken! :))))) ... több»
Ebgondolat (2019)
Togo (2019)