Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88

Most jó (2012)

Now Is Good
Filmadatlap
 
16
Szereplők
28
Vélemények
49
Képek
Videók
Most jó
 
Deku   2017. 07. 10.

Ezen a téren nem szoktam válogatni filmet azonban mégis bele kukkantottam és azt kell mondjam, hogy szerettem. Nagyon mély érzéseket hoz fel a nézőben és biztos, hogy megkönnyezi aki olyan lelkületű.

 
Edii   2015. 04. 21.

Nagyszerű film volt,annyira átérezni a film mondanivalóját,hogy beleéli az ember teljesen magát...magával ragad.A színészek alakítása nagyszerű Dakota csodás volt erre a szerepre, és az összes többi is remekelt!


 
MidoD7   2019. 04. 06.

Nem volt benne egy percnyi unalom sem. Több ilyet kéne készíteni. A helyszín, a látványvilág, a zene és a színészek játéka mind csak emelik eme remek filmet. Bátor szívvel ajánlom.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

Nagyon megható film. Nem vártam, hogy ilyen érzelmeket kihoz belőlem hisz pasi lévén nem voltam erre felkészülve. Teljesen átment rajtam mint az úthenger. Minden nagyon jól muzsikált ebben a filmben.

 
czerik   2018. 07. 17.

Tipikus romantikus film, amiben a szerelem nem bontakozhat ki az egyikük betegsége miatt.

A film összbevétele 542 016 dollár volt (imdb.com).

 

A motoros jelentet a tengerparton nappal vették fel majd úgy vágták meg, hogy éjszakai felvételnek tűnjön.

(rbernadett)
 

Jeremy Irvine-nek felajánlották Peeta Mellark szerepét Az éhezők viadala (2012) című filmben, de mégis inkább ezt a filmet választotta.

(rbernadett)
 

A film Jenny Downham, Before I Die című regénye alapján készült, ami Amíg élek címmel jelent meg Magyarországon.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.