Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%
Filmadatlap
 
18
Szereplők
20
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
pi   2019. 10. 14.

legújabb vélemény

Szépen megcsinált film, enyhén hatásvadász...khm...hogy finoman fejezzem ki magam. Keanu aránylag jól alakít, bár szerintem a jó külsején kívül nem olyan sok minden avatja őt sztárrá. Szerintem béna színészként. Ez egy hálás szerep volt számára.

 
Deku   2017. 07. 24.

Charlize Theron-tól nem vártma kevesebbet de Keanu Reeves is jól szerepelt mellette. Oltári kis film lett nem is tudom, mit mondhatnék. Kezdve azzal, hogy a története fantasztikus és eszményi. Nagyon jó lett a zenei aláfestés ami kellően emeli az film fényét.


 
dailyfilmsan   2018. 02. 19.

Ez egy bugyuta romantikus film. A sztory kikövetkeztethető a legnagyobb meglepetés a transzi meleg fazonok voltak. Ezt már csak az tetézi hogy Reeves és Theron sehogy se alakítottak jó párost. Nem igazán ajánlanám ezt a filmet megnézésre.

 
Berto49   2018. 03. 16.

Meg akartam tartani, mert Charlize Theron és Keanu Reeves sokat dicsért romantikus filmje, de aztán úgy döntöttem, hogy számomra túlságosan émelyítő. Egyetlen előnye, a befejezése volt. Nekem Sara figurája túlságosan lökött, nem volt szerethető. A N... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 14.

Borzasztó rossz film egy önző ribiről.Hiába haldoklik attól még egy önző sz*r.... Akinek normális a csaj viselkedése, az nézze meg a Született feleségek utolsó évadának utolsó részeit. Amikor mrs mccluskey haldoklik és hogy mit érez a férje Roy. Nagyon szép és megható. ellentétben ezzel.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 31.

Nagyon szép,és érzelmes film,egy fantasztikus történettel,és két zseniális színésszel.Megható,és katartikus emberi érzések,magatartások kavarognak a filmben.Kiemelném a zenei aláfestést is,az sem mindennapi. Erősen ajánlott!

 
Ghotik   2016. 10. 03.

Megfogó, romantikus film, aminek nem mindennapi a témája. A színészek alakítása tetszett, megfogó dráma. Érdemes megnézni a kategóriát kedvelőknek, én ajánlom!

A film összbevétele 65 754 228 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a 2001-es film második változata egy 1968-as, ugyanezen a címen futó darabnak, abban Sandy Dennis alakította Sara szerepét. Azt a szerző, Herman Raucher színdarabnak szánta, de az igen kedvező pénzügyi ajánlat miatt forgatókönyvvé írta át.

(Berto49)
 

Keanu Reeves énekli a film egyik betétdalát, a Time after time-ot.

(ZeroHero)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.