70% 120 szavazat
Az élet nélkülem

Az élet nélkülem

My Life Without Me
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
14
Képek (14)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A 23 éves Ann életében nincs semmi rendkívüli. Az anyja házának kertjében, egy lakókocsiban él két kislányával és férjével, aki leginkább munkanélküli - és aki egyébként az egyetlen férfi, akit valaha is ismert. Hogy eltartsa a családot, éjszakánként takarítani jár. Egy napon rosszul lesz. A kórházban az orvos közli vele, hogy halálos beteg. A fiatal nő úgy dönt, hogy nem mond el semmit a családjának, és elkészít egy listát az utolsó tíz dologról, amelyet még meg kell tennie, mielőtt meghal: gyakrabban mondani a lányoknak, hogy mennyire szereti őket - naponta többször is; kazettákon rögzíteni a szülinapi üzeneteket nekik 18 éves korukig; meglátogatni az apját a börtönben; megismerni egy másik férfi ölelését.

Rendező: Isabel Coixet
Forgatókönyvíró: Isabel Coixet, Nanci Kincaid
Ország: Kanada, Spanyolország
Premier (HU): 2004.08.19.
Mark Ruffalo
 
2023.08.23 Gyorvik

legújabb vélemény

E sorok írója szerint kifejezetten Sarah Polley tehetségének brillírozására írt filmecske. A sokkal előkelőbb bánásmódra érdemes színésznő még fiatal szárnyát próbáló tinédzserként bizonyította rátermettségét pályára – különös tekintettel a drámai j... Több

0
 
2020.03.15 elekm90

Szép történet volt, Isabel Coixet nagyon ért az ilyen jó értelemben érzelmes (de nem csöpögős) drámákhoz. Sarah Polley itt is jól hozta a főszerepet és egyébként is elég jó a szereplőgárda. 7,5/10

0
 
2016.07.17 L.Morningstar

Kiváló. Nincsenek szavak erre a filmre. Avagy legalábbis nem találok jó szót rá. Kimondhatatlanul nem tetszett. És akkor még finom és nőies is voltam. A cselekménye a filmnek rémes és a karakterek se lettek amolyan túlzottan kidolgozottak.

1
 
2015.06.26 Mócii

Többször nézhető film. Tele van érzelemmel! Nekem minden tetszett benne: kiváló rendezés, forgatókönyv és hihetetlenül jó színészek! Én újra és újra megnézem, ha tehetem!

0

A film összbevétele 395 592 dollár volt (imdb.com).

#1