Egy sikertelen házassági kísérlet után Sashának el kell hagynia Budapestet és magyar barátját, hogy az Egyesült Államokban folytathassa tanulmányait. A nap előrehaladtával különleges kötelékük miatt a reggeli elválás nehéz döntésnek bizonyul.
(csd)
(csd)Kétségtelen, hogy egy remekül megkomponált művészfilm. A pontozás az én szubjektív viszonyomat mutatja a műfajhoz.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz. Nem lett művészieskedő, nem lett túlgondolva szerencsére. A szerelem és a veszteség egyszerre éri a két főszereplőt, bár a történet fikció, mégis mindannyian élhettünk át hasonlót, más körülmények között. Édes és keserű egyben. Gratulálok az alkotóknak. Sok ilyet még.
Hihetetlenül jó hangulatú és szépen felvett film, ami szerintem bárkit meg tud érinten. Igazán remek alakításokat láthattam, úgy érzem, hogy én ezt még szeretném megnézni.
A film 446 280 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 461 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.