Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
37
Vélemények
16
Képek
1
Videók
Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley
Keira Knightley
Rosamund Pike
 
Kory23   2019. 05. 21.

legújabb vélemény

Imádom!! ????

 
indingo   2017. 07. 02.

Tetszett a film és még Keira Knightleynak is jól állt, mint úgy a kosztümös filmek általában, nem tűnik annyira egyszerűnek ezekben a szerepekben.


 
Deku   2017. 07. 11.

Keira Knightly meglepő módon hiteles volt számomra. A történet is elég figyelemfelkeltő és frappáns módon dobták össze a filmet ráadásul szeretni valóak lettek a karakterek is.

 
MKristijan   2016. 11. 18.

Eredeti nyelven néztem, de egyszerűen imádtam, mind a nyelvezetét mind a színészeket. A főszereplők nagyon el lettek találva, és szeretünk kacagni is. :))

 
Dodi   2015. 06. 10.

Gyönyörűen fényképezett film. A BBC-s sorozatot is láttam és olvastam a könyvet is, de ennek ellenére tetszett. Azt hittem majd a sorozat befolyásolja a véleményem és az olvasott negatív kritikák is, de nem ez történt. Jól rakták össze a sztorit ahhoz képest, hogy kevesebb időbe kellett beleszorítani.

A film összbevétele 121 147 947 dollár volt (imdb.com).

 

Bingley lánykérése mindössze improvizáció volt a filmben, valójában a forgatókönyvben nem volt benne.

(Shelby07 )
 

A Vágy és vezeklésben Keira húgát alakította Romola Garai.

(mamiéstöti2)
 

Romola Garai jelentkezett Elizabeth Bennet karakterének megformálására.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.