Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
40
Vélemények
32
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Timon   2019. 12. 31.

legújabb vélemény

A durvább részektől (nehezen) eltekintve egy érzelmi,erős történetet kaptunk. A kameraállások végig önmagukban a legtöbbet tudják mutatni a szöget nézve. A szereplők érzelmi megnyílvánulása hozta a legjobbat a filmben.Összességében erős drámai kerek két óra volt nekem. 10/10

 
mamiéstöti2   2017. 08. 18.

Denzel Washington egyik legjobb alakítása szerintem. Maga a film nagyon érdekesen indul, de aztán kicsit túl húzzák vonják, amúgy egyszer meg lehet nézni.


 
rbernadett   2016. 02. 29.

Nem is kérdés, hogy a filmben a legnagyobb arc, John Goodman! :D Ilyenkor mindig olyan kíváncsi vagyok, hogy vajon ki az, akinek egyáltalán eszébe jut a süllyesztőből előásni ezeket a színészeket, de én nagyon örülök neki, hogy vannak ilyen emberek, mert telitalálat volt a szerepre! Ez a film csak azoknak érdekes, akik képesek két oldalról megközelíteni a témát és akarják is... Nos, mivel a film elég nagy elismerésnek örvend, valószínűleg az emberek nagy többsége ilyen. Viszont a kérdés! Elítéljük Denzel karakterét azért, amit tett vagy sem? Ittasan vezetett egy repülőt, amivel több embert mentett meg, mint amennyit akkor mentett volna meg, ha józanul vezet. Tessék dönteni! ...igen, igen. Ha iszol, ne vezess! Ha vezetsz, ne igyál! ...majd ezt magyarázd el azoknak a túlélőknek, akik annak köszönhetik az életüket, hogy ittál és végre mertél hajtani egy manővert, amit józanul hót ziher, hogy nem mertél volna! Azért nagyszerű ez a film, mert bár a karakterek döntenek, a nézőt döntésképtelenségbe hajszolják.

 
Deku   2017. 08. 17.

Denzel Washingtont látva én ettől a filmtől azért én személy szerint sokkal többet vártam volna. Rossznak semmiképp sem rossz de nem a legjobb filmje az biztos.

 
dailyfilmsan   2018. 03. 02.

Átlagos film. Egyetlen nagy problémája az hogy míg az eleje de tényleg az eleje pörög és oda kell hogy figyelj, szóval nagyon érdekfeszítő. Úgy a film 3/4-e viszont egyre lassabb, lassabb, lassabb. Érdekes a helyzet de egyben önsanyarító is és ez rábélyegződik a film egészére.

Denzel Washington
Don Cheadle

A film összbevétele 161 772 375 dollár volt (imdb.com).

 

31 millió dolláros gyátási költségre hozott 161,7 milló dollár bevételt.

(LionelMessi10)
 

Denzel Washington 10 év óta először kapott Oszkár díj jelölést. 2001-ben a Kiképzés című filmért kapott utoljára.

(magyaristvan)
 

Robert Zemeckis maga is pilóta.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.