Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Gyilkos Joe (2011)

Killer Joe
Filmadatlap
 
15
Szereplők
7
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Galéria (19)

Videók (1)

 
elekm90   2020. 03. 23.

legújabb vélemény

0

Elborult és sajnos nem a jó értelemben. Az alaphelyzet alapján azt gondoltam, hogy jó lesz, de sajnos egyre rosszabb és bizarrabb, ahogy halad előre. Matthew McConaughey viszont ebben is jó volt. 4/10

 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 04.

0

Kritikán aluli film. Egy halom összevissza erőszak és meztelenkedés. McConaughey szereplése teljesen érthetetlen.

 
jake_green   2017. 02. 04.

0

RÖVID : Ha egy eredetit és gusztustalanul lebilincselőt akarsz látni akkor nézd meg!!!! Kifejezetten ajánlom! ÉRTÉKELÉSEM : 4/5 Indoklás : Matthew McConaughey-t nagyon felkapták mostanában. És sokszor indokolatlanul, szerintem mindannyian láttunk t... több»

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

0

A film amúgy nem jó. Nem is rossz! Én az érdekes kifejezést használnám. A mentalitás legalja segít gondolkodni és egyszerre szórakoztat is, ha hagyod. Viszont a Gyilkos Joe így is csak egy film a rendező érdemes törekvései, nem pedig a legjobbak közü... több»

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

0

Szereted a beteg filmeket? Mert a Gyilkos Joe egy igazán abszurd, néhol undorító alkotás. De most komolyan…, ki kéne vizsgálni a készítőket pár alaposabb pszichológiai teszttel, mert annyira véresen suttyóra sikeredett a krimi-kreálmányuk.

 
Gabor84   2015. 02. 06.

0

Nem tudom mi az eredete a filmnek, de ez b...ul gyenge és unalmas lett. :/ Egy nagy rakás "poop". :/ Nem értem a kritikusok mit zabáltak rajta, de így utólag bánom, hogy megnéztem.

 
Fakesz   2015. 01. 31.

0

elvont beteg film, egyszer nézhető, Matthew McConaughey zseniális volt

A film összbevétele 3 665 069 dollár volt (imdb.com).

 

A film előállítási költsége 10 millió dollár volt.

(Bogi87)
 

A film alapja Tracy Letts színdarabja volt, melyet 1991-ben mutattak be és 2010-ben megnyerte a Joseph Jefferson Awardot.

(Bogi87)
 

Mivel a híressé vált csirkelábas-jelenetnél Gina Gershon arra készült, hogy a jelenetet többször fogják felvenni, a szerződésében kikötötte, hogy a felvételhez csak és kizárólag a kedvenc New Orleans-i étterméből hozhatják a csirkecombokat.

(ArpiHajdu és Réci)
 

William Friedkin rendező azt írta a visszaemlékezésében, hogy Jennifer Lawrence nagyon komolyan pályázott Dottie Smith szerepére, ám mégsem kapta meg a szerepet, mivel a forgatást nem tudták összeegyeztetni a színésznő egyéb munkáival. Ennek köszönhetően Dottie szerepét Juno Temple kapta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Gina Gershonnak a '90-es években a film színpadi változatában felajánlották Sharla szerepét. A színésznő akkor ezt visszautasította, arra hivatkozva, hogy nem lenne képes heti nyolc alkalommal megcsinálni a híressé vált csirkelábas jelenetet. A sors fintora, hogy közel húsz évvel később, a Gyilkos Joe című filmben megkapta Sharla szerepét, így mégis megcsinálta a jelenetet (szerencséjére a felvétel elsőre sikerült, így nem kellett egész nap csirkelábakat tömnie magába).

(ArpiHajdu és Réci)