Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
53
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Gyilkos Joe
 
elekm90   2020. 03. 23.

legújabb vélemény

Elborult és sajnos nem a jó értelemben. Az alaphelyzet alapján azt gondoltam, hogy jó lesz, de sajnos egyre rosszabb és bizarrabb, ahogy halad előre. Matthew McConaughey viszont ebben is jó volt. 4/10

 
harnas1207 Nézhetetlen  2018. 12. 04.

Kritikán aluli film. Egy halom összevissza erőszak és meztelenkedés. McConaughey szereplése teljesen érthetetlen.


 
jake_green   2017. 02. 04.

RÖVID : Ha egy eredetit és gusztustalanul lebilincselőt akarsz látni akkor nézd meg!!!! Kifejezetten ajánlom! ÉRTÉKELÉSEM : 4/5 Indoklás : Matthew McConaughey-t nagyon felkapták mostanában. És sokszor indokolatlanul, szerintem mindannyian láttunk tőle kifejezetten rossz filmeket! VISZONT ez a film határozottan a legjobb alakításaihoz tartozik!!! Olyannyira, hogy teljesen kiemelkedik az egész filmben az alakítása olyannyira már, hogy az ő szereplése viszi elé a hátán az egész filmet. Na most aki látta őszintén : nem ő szerepel benne, akkor jó filmnek tartanád?! Minden más karakter egy átlag amerikai alakítást hoz...nézd meg JOE-t, aki olyannyira jól hozz aa magával teljesen önelégülten eltelt gusztustalanul kihasználó számítóü férget, hogy kevés ember tud ezzel a szereppel ennyire jól azonosulni...! Az elején úgy voltam vele, hogy túljátssza... de nem! Csak ennyire gusztustalan féreg amit alakít :D XD Szóval nézd meg mert baromira nem fogod megbánni!

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

A film amúgy nem jó. Nem is rossz! Én az érdekes kifejezést használnám. A mentalitás legalja segít gondolkodni és egyszerre szórakoztat is, ha hagyod. Viszont a Gyilkos Joe így is csak egy film a rendező érdemes törekvései, nem pedig a legjobbak közül. Nem hasonlítható a legjobbakhoz, sem a legrosszabbakhoz. Úgy érzem, hogy nem is érdemes besorolni sehova, vagy ráaggatni valamilyen értékelési jelzőt. Van és kész. Ha ez nem tetszik, akkor elégedj meg az érdekes kifejezéssel.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

Szereted a beteg filmeket? Mert a Gyilkos Joe egy igazán abszurd, néhol undorító alkotás. De most komolyan…, ki kéne vizsgálni a készítőket pár alaposabb pszichológiai teszttel, mert annyira véresen suttyóra sikeredett a krimi-kreálmányuk.

A film összbevétele 3 665 069 dollár volt (imdb.com).

 

A film előállítási költsége 10 millió dollár volt.

(Bogi87)
 

A film alapja Tracy Letts színdarabja volt, melyet 1991-ben mutattak be és 2010-ben megnyerte a Joseph Jefferson Awardot.

(Bogi87)
 

Mivel a híressé vált csirkelábas-jelenetnél Gina Gershon arra készült, hogy a jelenetet többször fogják felvenni, a szerződésében kikötötte, hogy a felvételhez csak és kizárólag a kedvenc New Orleans-i étterméből hozhatják a csirkecombokat.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.