Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Ölni kíméletesen (2012)

Killing Them Softly
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
2
Videók

Galéria (7)

Brad Pitt
Brad Pitt
Brad Pitt
Ray Liotta
Ray Liotta

Videók (2)

 
Berto49   2017. 05. 16.

legújabb vélemény

0

Felháborítóan trágár és szemét ez a film, hiába szerepel benne Brad Pitt. Kevés darabban láttam ennyire brutális akciójeleneteket, mint Ray Liotta összeverése, vagy a fegyveres gyilkosságok szuperlassítása. Az egész film undorító volt, sokszor ki ak... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

Ilyen szereplőkkel és tartalommal valami izgalmas kis filmre számítottam, de nagy csalódás volt. Végig untam és semmi értelme nem volt szerintem. Brad Pitt egyik legrosszabb filmje.

 
Norcsi59   2015. 08. 19.

0

Remek szereplőválogatás és profi rendezés. Igazán igényes film profi szereplőkkel. Egy percig sem unatkoztam rajta, minden pillanata lekötött. Érdeemes megnézni komolyabb filmre vágyóknak.

 
spikeZ   2015. 02. 23.

0

Nekem valahogy nem jött be ez annyira. A vége láthatatlan és unalmas párbeszédektől már a plafont vakartam. Ráadásul semmi közük nem volt a történethez. Gandolfini válik... na és? Gandolfini karaktere egyáltalán nem is kellett volna a filmbe. AZt nem... több»

 
Gríz   2015. 06. 30.

0

Ez egy teljesen jó kis krimi. A film nagysága abban áll, hogy nincsenek benne hősök, akik keményebbek, mint a kád széle, nincs semmi szentimentalizmus. A párbeszédek is ezt tükrözik, lehetne szidni a szövegkönyvet, de szerintem direkt ilyen, hogy azt... több»

A film összbevétele 37 930 465 dollár volt (imdb.com).

 

A film egy korábbi változata két és fél órás volt.

(ps)
 

A török kulturális miniszter annyira erőszakosnak találta a filmet, hogy azt javasolta, emeljék meg a korhatárt 13 évről 18-ra, sőt, ha lehet, akkor ne is játsszák a mozik.

(ps)
 

Richard Jenkins karaktere egy jelenetben sem áll, mindig ül.

(ps)
 

Ez volt az első film, amit Kodak 500T 5230 típusú filmre vettek.

(ps)
 

Tony Soprano szerepét eredetileg Ray Liotta játszotta volna, de végül Liotta Trattmant alakította.

(ps)