Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58

A jogász (2013)

The Counselor
Filmadatlap
 
27
Szereplők
19
Vélemények
9
Képek
1
Videók
A jogász
 
dulkap   2017. 11. 19.

Összecsapott és túlságosan erőltetetten próbál stílus lenni, de sajnos az egész olyan, mintha a vágószobából a kivágott jelenetek kerültek volna ki. A színészek mentik meg a filmet, de nem véletlen, hogy a kiváló stáb ellenére, nem egy sűrűn felemlegetett Ridley Scott film.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Nagyon vártam már, és alig hittem el, hogy ennyire félrevezethet a beharangozó egy film kapcsán. Nagyon rossz film volt, teletömték híres sztárokkal, de kár volt.


 
hsanya182   2017. 01. 01.

REVENGE. Elég erős, érett, bölcselkedő film az életről, oda kell rá figyelni, ha elveszted a fonalat értelmét veszti, többszörnézős, mivel a cselekmény és a karakterekről kevés információt csöpögtet, miközben inkább élettapasztalatokat helyez előtérbe. Házasságról, vallásról, párkapcsolatról, kapzsiságról... Elég sokan lehúzták, megérte mégis megnézni, vannak szituációk amelyeket vicces társadalomkritikaként ábrázol, de vannak elég véres jelenetek és jelen van a dráma is...

 
Norbi   2018. 07. 28.

Ebben a filmben minden jelen van, hogy ,,erős" legyen és hasson. Egyik jelenetben elgondolkodtatott valamin, a másikban már a vér folyik...éppen ezért úgy érzem, hogy a film készítője sem tudta pontosan, hogy mit akar.

 
harnas1207   2018. 12. 17.

Az előzetese nagyon ütős lett, azt hittem a film is hozza ezt a színvonalat. Egy összetett, csavaros és drámai mozira számítottam. Sajnos nem az, hiába az ütős helyzet és a sok sztár, a film inkább a levegőbe beszélés sémáját választotta. Tarantinot megidéző vontatott lagymatag párbeszéd halmokat kapunk, időnként egy-egy pörgős cselekménnyel. Nem értem, hogy tudtak egy ilyen történetből egy ennyire semmi filmet összehozni. Penelope Cruz felrúgását és a film végi jeleneteket leszámítva merő unalom volt.

 

71 millió dolláros bevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

25 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Cameron Diaz karaktere a forgatókönyv szerint argentin származású, de a filmben barbadosi akcentussal szólal meg. A stúdió arra kérte, hogy vegye fel újra a jeleneteit, még akkor is, ha a filmben barbadosiként hivatkozik magára.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.