Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
56%

A jogász (2013)

The Counselor
Filmadatlap
 
28
Szereplők
20
Vélemények
9
Képek
1
Videók
A jogász
 
Artemisia   2019. 11. 02.

legújabb vélemény

Elég fonák a film hangulata. Egyrészt a tipikus gengszter filmek megszokott, de hatásos elemeivel dolgozik - drogcsempészet, bűnbandák, leszámolásos gyilkosságok, hullák a szállítmányban, levágott fejek-, de másrészt ezek nincsenek elég szilárd gerin... több»

 
dulkap   2017. 11. 19.

Összecsapott és túlságosan erőltetetten próbál stílus lenni, de sajnos az egész olyan, mintha a vágószobából a kivágott jelenetek kerültek volna ki. A színészek mentik meg a filmet, de nem véletlen, hogy a kiváló stáb ellenére, nem egy sűrűn felemlegetett Ridley Scott film.


 
babsy88   2016. 08. 06.

Nagyon vártam már, és alig hittem el, hogy ennyire félrevezethet a beharangozó egy film kapcsán. Nagyon rossz film volt, teletömték híres sztárokkal, de kár volt.

 
Norbi   2018. 07. 28.

Ebben a filmben minden jelen van, hogy ,,erős" legyen és hasson. Egyik jelenetben elgondolkodtatott valamin, a másikban már a vér folyik...éppen ezért úgy érzem, hogy a film készítője sem tudta pontosan, hogy mit akar.

 
hsanya182   2017. 01. 01.

REVENGE. Elég erős, érett, bölcselkedő film az életről, oda kell rá figyelni, ha elveszted a fonalat értelmét veszti, többszörnézős, mivel a cselekmény és a karakterekről kevés információt csöpögtet, miközben inkább élettapasztalatokat helyez előtérb... több»

 
harnas1207   2018. 12. 17.

Az előzetese nagyon ütős lett, azt hittem a film is hozza ezt a színvonalat. Egy összetett, csavaros és drámai mozira számítottam. Sajnos nem az, hiába az ütős helyzet és a sok sztár, a film inkább a levegőbe beszélés sémáját választotta. Tarantinot ... több»

 
BoBamburg Nézhetetlen  2018. 03. 25.

Egyszerűen semmilyen. Lassú, unalmas, se füle-se farka és engem például 5 percre nem tudott lekötni. Habár nem néztem végig, a felénél bealudtam, de nem is akarok újra nekiállni. Nagy nevek, nagy semmi.

A film összbevétele 71 009 334 dollár volt (imdb.com).

 

Ridley Scott és Michael Fassbender zsinórban második közös munkája a 2012-es Prometheus után.

(Artemisia )
 

Micharl Fassbender és Cameron Diaz a forgatás óta jó barátságot ápolnak.

(Artemisia )
 

71 millió dolláros bevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

25 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
 

Cameron Diaz karaktere a forgatókönyv szerint argentin származású, de a filmben barbadosi akcentussal szólal meg. A stúdió arra kérte, hogy vegye fel újra a jeleneteit, még akkor is, ha a filmben barbadosiként hivatkozik magára.

(kázsé)
 

Javier Bardem és Penélope Cruz a valóságban egy párt alkotnak, de a filmben nincs közös jelenetük.

(kázsé)
 

Javier Bardem és Javier Bardem a valóságban egy pár, de a filmben nincs közös jelenetük.

(kázsé)
 

A forgatást egy hétre felfüggesztették, miután Ridley Scott testvére, a szintén ismert rendező, Tony Scott öngyilkos lett.

(kázsé)
 

A film több szereplője, a főszereplő Jogásszal együtt névtelen marad.

(kázsé)
 

Penélope Cruz állapotos volt a forgatás alatt.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.