Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
75
Vélemények
55
Képek
1
Videók
Fekete hattyú
 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Mekkora hírverése volt és mellé mekkora sz*r. Reménytelenül unalmas és semmi értelme az egésznek.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nagyon elborult stílusa volt ennek a filmnek, kár volt érte a beleölt munka. Nagyon erőltetett és hatásvadász volt ez a film amit elvből nem szoktam szeretni.


 
erare   2015. 02. 10.

Kiváló film. Remek a rendezés, remek a szereposztás. Portman megérdemelte az Oscart az alakításért. De valahol ijesztő képet is tükröz vissza számomra ez a film: milyen vékony hatát húzódik az őrület és az egészséges elme között. Vékony a fal, keskeny a híd...

 
indingo   2017. 10. 07.

Összességében én sem éreztem annyira különlegesnek se a film, se Portman játékát. Balettozott benne, de nálam ez nem érne ekkora elismerést. A leszbikus vonal is erősen hatásvadász.

 
citizenfour99   2016. 03. 11.

Elképesztően jól ván ábrázolva már csak a film atmoszférája által is, az a koszos világ amely egy-egy produkció mögött lappang. A versenyszellem, a mások eltiprása önnön maximalizmusa végett. Fuh. Kegyetlen jó film, Natalie Portman hihetetlen nagyszerű színésznő s mint oly sok filmben , itt is nagyszerű alakítást nyujt. Másra nem is igen tudnám ezt a szerepet elképzelni. MUST SEE film.

Natalie Portman

A film összbevétele 329 398 046 dollár volt (imdb.com).

 

Natalie Portmannek kellet kifizetnie a forgatásra hívott orvosokat, mivel elesett és beverte az oldalát, és senki nem volt, aki ellássa, mert a produkció költségében nem volt orvosi csapat.

(lolita13)
 

A Perfect Blue című anime-ből kölcsönöz több vizuális megoldást is a film.

(wintermat)
 

Lilly szerepére Anna Kendrick is képbe került.

(wintermat)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.