Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
73
Vélemények
55
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

Mekkora hírverése volt és mellé mekkora sz*r. Reménytelenül unalmas és semmi értelme az egésznek.

 
Deku   2017. 07. 18.

Nagyon elborult stílusa volt ennek a filmnek, kár volt érte a beleölt munka. Nagyon erőltetett és hatásvadász volt ez a film amit elvből nem szoktam szeretni.


 
erare   2015. 02. 10.

Kiváló film. Remek a rendezés, remek a szereposztás. Portman megérdemelte az Oscart az alakításért. De valahol ijesztő képet is tükröz vissza számomra ez a film: milyen vékony hatát húzódik az őrület és az egészséges elme között. Vékony a fal, keskeny a híd...

 
indingo   2017. 10. 07.

Összességében én sem éreztem annyira különlegesnek se a film, se Portman játékát. Balettozott benne, de nálam ez nem érne ekkora elismerést. A leszbikus vonal is erősen hatásvadász.

 
hszpp   2017. 02. 05.

Igazan jo alkotás,megérdemelt volt az Oscar... A tancosok,szineszek vilaga,az igazan jo beleelesekkel bizonyosan, ha csak részlegesen is,de tudathasadásba megy at...ez köztudott. Ezt dolgozza fel a film,tökéletesen!. Elgondolkodtató,s lebilincselo film.

Natalie Portman
 

Natalie Portmannek kellet kifizetnie a forgatásra hívott orvosokat, mivel elesett és beverte az oldalát, és senki nem volt, aki ellássa, mert a produkció költségében nem volt orvosi csapat.

(lolita13 )
 

A Perfect Blue című anime-ből kölcsönöz több vizuális megoldást is a film.

(wintermat )
 

Lilly szerepére Anna Kendrick is képbe került.

(wintermat )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.