Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
88%

Kutyafog (2009)

Κυνόδοντας
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
jakedave   2021. 03. 20.

legújabb vélemény

1
A szülői elnyomás sokkoló következményei

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Yorgos Lanthimos elvetemült filmalkotását csak a legaljasabb (és itt ezt a jelzőt szigorúan pozitív értelemben értsük) Michael Haneke filmekhez lehet hasonlítani. A görög rendező valószínűleg nagyon sokat merített az osztrák filmes naturalista műveib... teljes kritika»

 
Queenakasha   2018. 03. 26.

0

Ez a film annyira borzasztó, hogy már jó. Ennyire még talán soha nem botránkoztam meg és szó szerint tátott szájjal néztem végig a rendező elérte, hogy kíváncsi legyek a többi filmjére is, remélve, hogy hasonlóak. Bár ez már tényleg a betegség határá... több»


 
Bizsu82   2020. 02. 11.

0

Kategóriájában nekem nagyon bejövős film. Karakteres, élethű színészi alakítás. Nyomasztó, elgondolkodtató jelenetek, parás szituk. Lehet rajta izgulni, hatásos. Érzelmileg is hat a nézőre. Nem az a megszokott sablonos alakítás, több annál.

 
mrblonde   2015. 05. 26.

0

Aki vevő az érdekességekre és nyitott az abszurditásra az értelmezés szolgálatában, az imádni fogja a film üzenetét. Cannes-i Un Certain Regard díjas alkotásról beszélünk és tagadhatatlanul egy különös, lefordítva pedig meglepően általános látásmódot... több»

Galéria (7)

Videók (1)

A film összbevétele 384 147 dollár volt (imdb.com).

 

A gyerekek neve sosem hangzik el.

(jakedave )
 
Yorgos Lanthimos rajongóknak és a politikai szatírák kedvelőinek, de a legjobban az jár a Dogtooth-szal, aki mindkét halmazba beletartozik. több»