Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79

Sötétkamra (2002)

One Hour Photo
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
30
Képek
1
Videók
Sötétkamra
 
mamiéstöti2   2019. 02. 08.

Izgalmas és érdekes film, egyszer meg lehet nézni, jó a szereposztás és nem az a szokványos témájú.

 
Zsceeeka   2015. 02. 11.

Tetszett a film, annak ellenére, hogy nem volt a kedvenc színészem (Isten nyugosztalja) Robin Williams. Itt viszont tetszett, nagyon jól játszotta a magányos, és ebbe beleőrülő-nyomoruló hőst. Hiteles alakítás, egész érdekes sztori.


 
szucszoli   2019. 01. 09.
Robin Williams felemelkedése?

Ez a film egy igazi csemege. Kimondottan jó ízléssel eltalált, nagyon átérezhető és azonosulható krimibe hajló dráma. Ez a karakter, amit Robin Williams játszik, ez egyszerűen lehengerlő. Kifogástalanul jeleníti meg azt a végtelenül magányos, normális emberi kapcsolatokra vágyó és azt el nem érő figurát, akitől ez a koncepció igazán értékes. Számomra a film legvégén vált világossá, hogy mi az oka a főhősünk félresiklott életének. De az is annyira szép mértéktartással van megjelenítve, hogy az tényleg bámulatos! A legtöbb amerikai jellegű "filmdráma" iszonyúan szájbarágós, de ez a rendező nagyon kifinomult módon vezeti rá a nézőt arra, amit át akar adni. Jelen esetben arra, (és remélem ezzel ... több»

 
Loborg   2015. 09. 24.

Egész jó kis thriller, igazából sokkal rosszabbra számítottam, Robin Williams-nek is jól állt ez a szerep, szóval igazából ajánlom ezt a filmet jó szívvel.

 
vargaeszter82@freemail.hu   2017. 11. 02.

Hozta azt amit vártam tőle, nem okozott csalódást. Kiválók a színészek benne és hiteles, meggyőző az alakításuk. Többszöri nézésre is szórakoztató, műfajában jó film.

A film összbevétele 19 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

A 86-os szám többször is feltűnik. Pl. ez jelenik meg a falon Sy utolsó napján, mikor elhagyja az üzletet.

(Mavil)
 

Sy Parrish karakter keresztneve valójában Seymour.

(Mavil)
 

A hotel neve Edgerton, amely utalás Harold "Doc" Edgerton-ra.

(Mavil)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.