Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

München (2005)

Munich
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Daniel Craig

Videók (1)

 
BÉLA Nézhetetlen  2020. 07. 18.

legújabb vélemény

0
Nem nyűgözőt le

Számomra az a jó film ami beszippant.Ott vagy a filmben. Ez nem szippantott be, el lehet ütni vele az időt, de más semmi.

 
Filmelemző   2018. 05. 14.

2

Valós eseményeket feldolgozó, nagyon színvonalas alkotás, Eric Bana nagyszerű játékával. Hihetetlen realizmus, valósághű megjelenítések és a 70-ek évek megidézése jellemzi ezt az értékes filmet. Nálam erős 8 pontos.

 
Sabnock Sanatory   2020. 06. 15.

0

Nagyon meg akarták csinálni,és végül nagyon nem csináltak semmit.Nem lett sem izgalmas,sem érdekfeszítő,sem színvonalas.Egy könnyen felejthető alkotás,amit tényleg felejtsünk el.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Hihetetlen csúcs szuper filmet alkottak a készítők. Nagyon tudtam preferálni ezt a pörgős hangulatot. Igazán szórakoztató film. Ez az egész lényege. Nagyon szerethetőek a karakterek ami szintén fontos egy filmnél.

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

1

Brutálisan untatott a film. Se eleje se vége nem volt. Lehet lett volna potenciál benne, de így nézve bármelyik rossz filmben lehetne potenciál. Egyszerűen élvezhetetlen volt.

 
a.edit63   2015. 05. 20.

1

Jó film, de én valamiért sokkal jobbat vártam. Valahogy túlságosan bombasztikusra akarták venni a figurát, ami időnkét nagyon rosszul sült el. Viszont tetszett Ali szerepeltetése: bizony az éremnek két oldala van (még ha néhányan nem is akarnak róla tudomást venni).

 
kevelin   2019. 06. 01.

0

volt pár olimpia ami tragédiába vagy legalábbis erőszakba fulladt. talán ez az egyik legdurvább mind közül.nagyon jól megrendezett film a színészi alakítások is szuperek. kár h manapság nem készülnek ilyen jellegű filmek

A film összbevétele 130 358 911 dollár volt (imdb.com).

 

Guri Weinburg saját meggyilkolt édesapját játssza.

(dulkap)
 

A film George Jonas "Vengeance" című könyvén alapul, ami állítólag a volt Moszad-ügynök, Juval Aviv igaz történetét meséli el. Az izraeli titkosszolgálat tagadja Aviv és Jonas állításait, Aviv azonban maga is több könyvet írt az eseményekről.

(kázsé)
 

A jelenetben, mikor Avner csatlakozik az izraeli kommandósokhoz Bejrútban, az egyikük úgy mutatkozik be mint Ehud Barak. Ehud Barak egy valóságos izraeli kommandós volt, aki később politikus, majd izraeli miniszterelnök lett.

(kázsé)
 

A forgatás kezdete előtt 2 nappal az Eliezaar Halfint játszó Ossie Beck rájött, hogy a nagyapja a Moszadnál dolgozott.

(kázsé)
 

A film egyes jeleneteit Magyarországon forgatták.

(kázsé)