Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
64
Vélemények
16
Képek
1
Videók
A lehetetlen
 
Ildikó Bacskai   2020. 10. 30.

legújabb vélemény

A lehetetlen

Megnéztük vagy százszor, szeretjük a szépen kivitelezett katasztrófafilmeket, az az igazság, hogy valahol azzal a tudattal nézni ezeket a filmeket, hogy ezt az emberiség már régen megérdemli, hogy is mondjam, euforikus. Euforikus a természetnek drukkolni, de mellette sajnálni is az embereket; elég összezavaró érzés.

 
indingo   2017. 04. 15.

Nagyon tetszett a film. Megindító a történet, bele sem tudom magam képzelni, hogy az ott levők milyen borzalmakon mentem keresztül és egyben felfoghatatlan számomra, hogy ezt nem jelezte egyetlen műszer sem...


 
Deku   2017. 07. 10.

Alapjáraton szeretem a katasztrófa filmeket. Itt pluszban még igaz is a történet ami sokat dob rajta. Nagyon megindító volt látni, hogy ilyet átélnek de öröm volt az ürömben, a film vége.

 
TomÁcs   2016. 05. 08.

Nagyon megrázó film. Hihetetlen és egyben felháborítónak tartam, hogy ennyi embernek kellett meghalni, amikor a műszerek jelezték a szökőárat. Semmi jelzést nem tudtak adni az embereknek, hogy húzódjanak magasabb területekre. A XXI. században élünk könyörgöm...

 
Lamboh   2017. 10. 16.

Nagyon jó dráma, kitűnő látvány elemekkel, remek színészi alakításokkal. Jó lett volna ha valamivel hosszabbra csinálják, mert tudtam volna még nézni.

 
Edii   2015. 04. 21.

Nagyon megrázó film. Néha már a könnyeimmel küszködtem. De megérte megnézni, az utóbbi idők egyik legjobb drámai filmje. Naomi Watts hatalmasat alakít.

 
VvV   2018. 11. 03.

Aki nem látta nézze meg. Nagyon jól megcsinálták, eléggé felkavaró a története.

Galéria (16)

Naomi Watts
Naomi Watts

Videók (1)