Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

A lehetetlen

(Lo imposible)
 
27
52
16
 
indingo   2017. 04. 15.

Nagyon tetszett a film. Megindító a történet, bele sem tudom magam képzelni, hogy az ott levők milyen borzalmakon mentem keresztül és egyben felfoghatatlan számomra, hogy ezt nem jelezte egyetlen műszer sem...

 
Deku   2017. 07. 10.

Alapjáraton szeretem a katasztrófa filmeket. Itt pluszban még igaz is a történet ami sokat dob rajta. Nagyon megindító volt látni, hogy ilyet átélnek de öröm volt az ürömben, a film vége.

 
Lamboh   2017. 10. 16.

Nagyon jó dráma, kitűnő látvány elemekkel, remek színészi alakításokkal. Jó lett volna ha valamivel hosszabbra csinálják, mert tudtam volna még nézni.

 
Edii   2015. 04. 21.

Nagyon megrázó film. Néha már a könnyeimmel küszködtem. De megérte megnézni, az utóbbi idők egyik legjobb drámai filmje. Naomi Watts hatalmasat alakít.

 
Dodi   2015. 06. 10.

Elég szomorú történet az kétségtelen. Én személy szerint érzelgős típus vagyok, de valahogy mégis olyan hiteltelenül jött vissza tévéből. A drámai részeknél olyan mű és erőltetett.

Naomi Watts
Naomi Watts


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.