Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
1
Videók
A United 93-as
 
nándi99   2015. 09. 19.

legújabb vélemény

Nem volna rossz ez a film sem, szemmel láthatóan nagyon törekednek arra, hogy "csak a tényeket" mutassák be, de valahogy így is keveredik az egészbe egy szemernyi irrealitás meg idealizálás, ami nekem annyira nem tetszett. Persze nehéz a helyzetet nem úgy beállítani, hogy vannak a gonosz terroristák, meg "a jók", de azért egyszer már egy olyan filmet is megnéznék, ami megmutatja például, hogy ezek a terroristák miért lettek azok, akik, hogyan jutottak idáig, és nem csak lelketlen szörnyetegként ábrázolja őket.

 
Teófil   2015. 05. 12.

Fantasztikus film! Amikor néztem a hideg rázott és a könnyeimmel küszködtem, olyan érzésem volt, hogy tenni akarok valamit, segítenem kell nekik. Igazán megrendítő, szenzációs film!


 
a.edit63   2015. 05. 18.

Ezt a filmet nem nézem újra! Nem azért mert rossz, hanem mert annyira felemészti az embert. Hihetetlenül megrázó, megindító film, ennél jobb ábrázolást képzelni se tudnék. Szinte végig sírtam a filmet, kegyetlen…

 
Rikudou6   2015. 08. 12.

Túl van ez hype-olva még hozzá erősen. Nem látom értelmét a filmnek, egyszerűen nekem ez maga volt az unalom. Végig néztem, hogy hátha majd a végén lesz valami, ami feldobja, de semmi sajnos végig untam az egészet. Lehet az én hibám, de ez van.

 
Bekmeli   2015. 07. 03.

Nagyon érdekes film, érdekes nézőpontból megvilágítva. Nagyon meggyőző, megható és monumentális, megfogó alkotás. Igazán beleéltem magam az eseményekbe.

 

Az Universal Pictures stúdió 145. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A repülőgép teljes személyzetét valódi pilóták és légi kísérők játsszák.

(kázsé)
 

A valódi gép utasainak sok családtagja elment a premierre.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.