Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%

World Trade Center (2006)

World Trade Center
Filmadatlap
 
30
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Filmelemző   2018. 05. 14.

legújabb vélemény

Oliver Stone 2006-ban sokkoló filmet készített az öt évvel korábbi, WTC tornyok elleni terror-merényletről. Hihetetlen volt újra látni, konkrét hősök megjelenítésével a hajdanán híradóból emlékezetes képeket. Stone remek filmet rakott össze hatásos látványvilággal. Értékekésem: 7,5 / 10 pont.

 
HappyOptimus   2016. 07. 13.

Nicolas Cage rendkívül jól alakít ebben a filmben, nagyon megérintet és szerintem nagyon helyes, hogy ilyen filmek születnek, mivel ezt az eseményt mindenképpen élénken magunkban kell tartanunk. Csodálatos alkotás.


 
lakilúk   2015. 02. 11.

Borzasztó az a tragédia, amelyet megelevenít. Emlékszem arra a napra, borzasztó volt. De sajnos azt kell mondjam, hogy ez a film túlságosan is heroikusra, már-már giccsesre sikeredett. Rengeteg ember áldozta fel magát a mentések során akkoriban, de nem hiszem, hogy ez annak a hiteles ábrázolása lenne.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.