Elhunyt Jossara Jinaro, a Vészhelyzet szereplője

Jossara Jinaro, televíziós színésznő, filmrendező, producer és aktivista április 27-én rákban elhunyt - olvasható férje, Matt Bogado Facebook-oldalán. A mindössze 48 éves színésznő végig küzdött a betegség ellen, utolsó pillanatait családja és szerettei között töltötte.

"Jossara csodálatos feleség, anya, művész és barát volt. Ő volt a legszebb, legkedvesebb lélek, és nem fogadta el a nemleges választ. Még az utolsó pillanataiban is küzdött. Most békében nyugszik, és örökké emlékezni fogunk rá. Nekem, Liamnek és Emrysnek nagyon fog hiányozni, bár tudjuk, hogy ott van a szívünkben, és minden lépésünkben vezet minket" - írta férj.

Hollywoodban szép karriert futott be, láthattuk őt a Vészhelyzet (Andrea Clemente nővért szerepében) és Mrs. Klinika sorozatokban. Brazíliában született, majd Kolumbiában nevelkedett egy diplomata fogadott lányaként. Mostohaapja azonban gerillák fogságába került, és a család végül az Egyesült Államokba költözött.

Első szerepe az Amy-nek ítélve című sorozatban volt, a Vészhelyzet pedig ezután következett. Később saját rövidfilmeket kezdett készíteni, végül egy játékfilmet is kiadott, amiben mellékszereplőként is megjelent. A film a Desert Road Kill címet viselte, és bejárta a fimfesztiválokat, díjat is kapott.

Nevével olyan filmekben is találkozhatunk, mint Az 1000 halott háza 2. - A sátán bosszúja Rob Zombietól, a World Trade Center és a Csizmás, a kandúr.

64 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#nonumbers

Jossara Jinaro

szül. 1973. 05. 25. - elhunyt 2022. 04. 27.
Rio de Janeiro, Brazília
Jossara Jinaro, akit a latin média "erős, okos és szexi végzet nőjeként" jellemzett, két dél-amerikai maoista szerelemgyereke volt. A brazíliai Rio de Janeiróban született, és amikor édesanyja hozzáment egy kolumbiai diplomatához, Kolumbiába költözött. Kislányként imádott filmeket nézni. Kedvence a Gilda volt, mert imádta Rita... több»