Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
23
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Csizmás, a kandúr
 
Deku   2017. 10. 14.

Erre egyszerűen nem találok szavakat. Egyszerűen lehetetlen kiválóan véleményezni ezt a filmet. Legalábbis vulgáris szavak nélkül nehéz lenne. Lényegében egy nagy roncshalmaz az egész.

 
Orosz István   2017. 07. 19.

Szerintem jó kis spinoff történet lesz. Végre megismerjük kandúr háttér történetét is, mert a Shrekben nem tudunk meg róla valami sokat. Szerintem megérdemelt egy saját mozifilmet.


 
diumiu   2017. 06. 30.

A Shrek filmeket szeretem, főleg az első részeket. Kicsit féltem amikor kijött ez a film, mert ritkán sikerülnek ezek a külön részek. Sajnos nekem ez a rész nem igazán tetszett, nem volt elég a karakter egy egész estés filmhez...

 
nanita95   2018. 11. 28.

Meg sem közelíti sajnos a Shrek színvonalát. Érdektelen volt és egyhangú. Sajnos nem nyűgözött le és nem hiszem hogy megnézném máskor is. A Shrekkel ellentétben erőltetett humor van benne. Nem jók a szóviccek sem. Lehet jobban jártak volna a készítők ha megmaradnak a sima kisfilmnél és nem erőltetik a mozit.

 
kevelin   2018. 03. 07.

A Shrek szériáról már így is lehúzták az összes bőrt, amit le lehetett, egyáltalán nem értem minek kellett még ezt a filmet is. Persze nyilván elérte a célját és kellőképpen sok bevételt generált de kihagyható lett volna. Ha mást nem az tetszett hogy Lady Gaga zenéje zárja a filmet :D azt hiszem ez az egyetlen pozitívum a filmmel kapcsolatban.

Billy Bob Thornton
 

A 2011-es év 3. legmagasabb bevételű animációs film volt a Kung Fu Panda 2 (2011) és a Verdák 2 (2011) után.

(diumiu )
 

A film a Shrek 2 (2004) spin-offja.

(diumiu )
 

Több mint 600 művész dolgozott ezen a filmen.

(diumiu )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.