Csizmás, a kandúr (2011)

Puss in Boots

Csizmás, a kandúr

Billy Bob Thornton

Artemisia   2022. 11. 18.

legújabb vélemény a nap véleménye

Zsákbamacska

Kandúr, a csizmás cica a nagysikerű Shrek 2-ben debütált és első feltűnése óta folyamatosan lopta a showt. A karakter népszerűsége egy önálló spin-offot kívánt, amit 2011-ben meg is kapott az első két Shrek-film szkriptjeit író és a Harmadik Shreket ... teljes kritika»

Sabnock Sanatory   2022. 09. 09.

a nap véleménye

Ez már nem Shrek.

Nem is adott annyi pluszt, és élményt, mint Shrek kalandjai... De vannak pozitívumai, és élvezetes jelenetei... Nézzük! A Csizmás, a kandúr önmagában annyira nem olyan rendhagyó ötlet ám, hiszen egy mellékkarakter nem várt – vagy netán épp hogy csend... teljes kritika»

JRD   2022. 03. 29.

Az imádnivaló

Méltóképpen szentelt egy részt a Shrek egyik fő-mellékszereplőjének. Szerintem hozza is a Shrek színvonalát. Kalandos, humoros, zenés, csibészes és nagyon Kandúros. Érdemes megnézni a családdal, hiszen garantált a jó szórakozás! Szóval filmre fel!

Orosz István   2017. 07. 19.

Szerintem jó kis spinoff történet lesz. Végre megismerjük kandúr háttér történetét is, mert a Shrekben nem tudunk meg róla valami sokat. Szerintem megérdemelt egy saját mozifilmet.

Deku   2017. 10. 14.

Erre egyszerűen nem találok szavakat. Egyszerűen lehetetlen kiválóan véleményezni ezt a filmet. Legalábbis vulgáris szavak nélkül nehéz lenne. Lényegében egy nagy roncshalmaz az egész.

dailyfilmsan   2018. 11. 28.

Meg sem közelíti sajnos a Shrek színvonalát. Érdektelen volt és egyhangú. Sajnos nem nyűgözött le és nem hiszem hogy megnézném máskor is. A Shrekkel ellentétben erőltetett humor van benne. Nem jók a szóviccek sem. Lehet jobban jártak volna a készítők ha megmaradnak a sima kisfilmnél és nem erőltetik a mozit.

Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Shrek egyik lekarakteresebb figurája volt Csizmás kandúr. Banderas ikonikus szinkronhangjával pedig csak még jobb volt. A történet lehetett volna kicsit komplexebb, de a történet kellemes kikapcsolódás főleg a kisebb gyerekeknek.

A korhatár besorolás az USA-ban PG besorolást kapott, hazánkban pedig 12-es karikát.

(Sabnock Sanatory )

A forgalmazó cég a Paramount Pictures és az UIP-Duna film.

(Sabnock Sanatory )

A gyártó cég a DreamWorks Animation.

(Sabnock Sanatory )

A Csizmás kandúr az eddigi egyetlen Shrek-karakter, aki saját filmet kapott.

(jakedave)

Antonio Banderas és Salma Hayek ötödik közös filmje.

(jakedave)