Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
24
Vélemények
19
Képek
1
Videók
Csizmás, a kandúr
 
Deku   2017. 10. 14.

Erre egyszerűen nem találok szavakat. Egyszerűen lehetetlen kiválóan véleményezni ezt a filmet. Legalábbis vulgáris szavak nélkül nehéz lenne. Lényegében egy nagy roncshalmaz az egész.

 
Orosz István   2017. 07. 19.

Szerintem jó kis spinoff történet lesz. Végre megismerjük kandúr háttér történetét is, mert a Shrekben nem tudunk meg róla valami sokat. Szerintem megérdemelt egy saját mozifilmet.


 
dailyfilmsan   2018. 11. 28.

Meg sem közelíti sajnos a Shrek színvonalát. Érdektelen volt és egyhangú. Sajnos nem nyűgözött le és nem hiszem hogy megnézném máskor is. A Shrekkel ellentétben erőltetett humor van benne. Nem jók a szóviccek sem. Lehet jobban jártak volna a készítők ha megmaradnak a sima kisfilmnél és nem erőltetik a mozit.

 
diumiu   2017. 06. 30.

A Shrek filmeket szeretem, főleg az első részeket. Kicsit féltem amikor kijött ez a film, mert ritkán sikerülnek ezek a külön részek. Sajnos nekem ez a rész nem igazán tetszett, nem volt elég a karakter egy egész estés filmhez...

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

Shrek egyik lekarakteresebb figurája volt Csizmás kandúr. Banderas ikonikus szinkronhangjával pedig csak még jobb volt. A történet lehetett volna kicsit komplexebb, de a történet kellemes kikapcsolódás főleg a kisebb gyerekeknek.

Billy Bob Thornton

A film összbevétele 554 987 477 dollár volt (imdb.com).

 

A 2011-es év 3. legmagasabb bevételű animációs film volt a Kung Fu Panda 2 (2011) és a Verdák 2 (2011) után.

(diumiu)
 

A film a Shrek 2 (2004) spin-offja.

(diumiu)
 

Több mint 600 művész dolgozott ezen a filmen.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.