Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
82

Az öt legenda (2012)

Rise of the Guardians
Filmadatlap
 
26
Szereplők
29
Vélemények
26
Képek
1
Videók
Az öt legenda
 
sabnock666   2019. 09. 07.

legújabb vélemény

Tipikus karácsonyi,vagy karácsony előtti mese.Tetszett,de nem annyira,hogy minden évben újra nézném. A képi világ nagyon szép,a szereplők jól vannak eltalálva.

 
Deku   2017. 08. 28.

Hatalmas egy film szerintem mindenképpen megéri legalább egyszer megtekinteni hisz nagyon nagy szórakozásról marad le az aki nem így tesz. Nagyon tetszett az utolsó percig.


 
dailyfilmsan   2019. 02. 16.

Édes rajzfilm a gíerekkor alap pilléreivel. Mikulás, Húrvéti nyuszi, Fogtündér mindenki hitt bennük kicsinek. Ez a rjazfilm pedig erre épít és küld el nosztalgiázni az ünnepek hőseivel. A főgonosz mumus nem mondható teljes szívvel gonosznak mert valahol megérthető az indok amiért rosszalkodik. Minden percével csak cukibb lett ahogyan néztem. Nekem nagyon tetszett.

 
Edii   2015. 09. 16.

Egyszer nézhető kategória, semmi extra, a története sablonos és néhol szájbarágósnak éreztem, de a látvány az nagyon szép.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

Karácsony közeledtével mindenképpen érdemes megnézni. Nagyon jó hangulata van az egész filmnek. Dér Jankó története nagyon szomorú, de egyben nagyon szívmelengető is. Nagyon jó, akciódús, és tökéletesen ülnek a poénok is.

A film összbevétele 306 941 670 dollár volt (imdb.com).

 

Hugh Jackman második Dreamworks-ös produkciója. Az első az Elvitte a víz volt.

(dailyfilmsan )
 

Leonardo DiCaprio adta volna a hangját Dér Jankónak de az előkészületek során visszamondta a megbízást.

(dailyfilmsan )
 

Amikor Nyuszi az 1968-as húsvét vasárnap miatt rivall rá Dér Jankóra az nem csak kitaláció, hanem valóban megtörtént esemény volt.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.