Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
90

Így neveld a sárkányodat (2010)

How to Train Your Dragon
Filmadatlap
 
24
Szereplők
178
Vélemények
17
Képek
5
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

A sárkányok nálam egy szinten vannak a dinókkal, de nincs mit tenni belevágtam. Egyáltalán nem bántam meg egy egyedi rajzfilm, mely felejthetetlen.

 
Shelby07   2018. 01. 11.

Nagyon jó mese, imádom a sárkányokat és magát a kort is amit bemutat. Igazi családi mese, nagyon aranyos.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 09.

Lenyűgöző, szórakoztató, aranyos mese. Nagyon jó storyt csináltak neki.

 
indingo   2017. 11. 02.

Igazi fiús mese, végre nem királykisasszonyok állnak a középpontban. Egyszerű, de látványos története van, egy bajom van csak, hogy a sárkányok olyan furcsák.

 
Deku   2017. 07. 08.

Szerintem ez a film többről szól mint egy aranyos kis cuki mese. Ami nagy tanulsága az az, hogy ne ítéljünk a külső alapján, mivel nézhetünk ki bárhogy, az határoz meg minket ami belül vagyunk. Szerettem nagyon ezt a történetet.

 
Nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, hogy az Így neveld a sárkányodat a 2000-es évek egyik, ha nem a legjobb Hollywoodban készült animációs filmje. Szerethető karakterek, izgalmas kalandok, különleges lények egy különleges kultúrában, csodaszép táj és zene jellemzi ezt a mesét, mely nemcsak szórakoztató és tanulságos, de tökéletesen leképezi egy mindennapos tinédzser problémáit is, ezzel jutva még közelebb a közönség egy nagy szeletéhez. több»
 

Habár Hablaty azt mondja Astridnak hogy nem tud sárkányt ölni, mégis az egész rajzfilm alatt egyedül csak őt láthatjuk amint sárkányt öl.

(dailyfilmsan )
 

Annak érdekében, hogy realisztikusabb legyen a sárkányok repülése az animátoroknak el kellett menniük repülés mechanizmus tanfolyamra.

(dailyfilmsan )
 

Fogatlan viselkedésének megalkotásakor kutyák, macskák és lovak jellemzőit használták a készítők.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.