Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
89

Így neveld a sárkányodat (2010)

How to Train Your Dragon
Filmadatlap
 
25
Szereplők
180
Vélemények
17
Képek
4
Videók
 
Anjah   2019. 10. 17.

legújabb vélemény

Imádtam ezt a mesét. Mondjuk én vérbeli sárkányimádó vagyok, szóval nálam befutó volt ez a történet is. Jó grafika, szuper sztorival.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

A sárkányok nálam egy szinten vannak a dinókkal, de nincs mit tenni belevágtam. Egyáltalán nem bántam meg egy egyedi rajzfilm, mely felejthetetlen.


 
Shelby07   2018. 01. 11.

Nagyon jó mese, imádom a sárkányokat és magát a kort is amit bemutat. Igazi családi mese, nagyon aranyos.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 09.

Lenyűgöző, szórakoztató, aranyos mese. Nagyon jó storyt csináltak neki.

 
indingo   2017. 11. 02.

Igazi fiús mese, végre nem királykisasszonyok állnak a középpontban. Egyszerű, de látványos története van, egy bajom van csak, hogy a sárkányok olyan furcsák.

 
Nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, hogy az Így neveld a sárkányodat a 2000-es évek egyik, ha nem a legjobb Hollywoodban készült animációs filmje. Szerethető karakterek, izgalmas kalandok, különleges lények egy különleges kultúrában, csodaszép táj és zene jellemzi ezt a mesét, mely nemcsak szórakoztató és tanulságos, de tökéletesen leképezi egy mindennapos tinédzser problémáit is, ezzel jutva még közelebb a közönség egy nagy szeletéhez. több»

A film összbevétele 494 878 759 dollár volt (imdb.com).

 

Habár Hablaty azt mondja Astridnak hogy nem tud sárkányt ölni, mégis az egész rajzfilm alatt egyedül csak őt láthatjuk amint sárkányt öl.

(dailyfilmsan)
 

Annak érdekében, hogy realisztikusabb legyen a sárkányok repülése az animátoroknak el kellett menniük repülés mechanizmus tanfolyamra.

(dailyfilmsan)
 

Fogatlan viselkedésének megalkotásakor kutyák, macskák és lovak jellemzőit használták a készítők.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.