Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
80

Szindbád - A hét tenger legendája (2003)

Sinbad: Legend of the Seven Seas
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 10. 23.

legújabb vélemény

Szindbád kalandja egy látványos rajzfilm tele szörnnyel és kincsekkel. Elmés a szövegkönyve nagyon jókat nevettem néhány dialóguson. Egyszer szerintem látni kell, de nem szabad készpénznek venni a benne lévő mitologikus vonatkozásokat. Izgalmas és látványos szépen megrajzolt mese.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

Nagyon szép és tanulságos mese. A rajzolt mesék látványa egyszerűen utánozhatatlan. Jó, tudom, ebben is van animáció, de azért nem olyan mértékben, mint manapság. Szerintem ez a mese eléggé elhanyagolt, kevesen ismerik, pedig zseniális, egy alapnak tűnő Szindbád kalózos történet, de mégis nagyon jól elrepíti a nézőt az ő kis világába.


 
Norbert93   2018. 07. 18.

Nem tartom rossz alkotásnak, de a jó nem ilyen.

 
Csillagpor   2018. 10. 21.

Imádom ezt a mesét, még most is. Igazi klasszikus szinbád történet de valahogy a zenével és a csodás látványvilággal ad valami plusszt az embernek amitől végigizgulja a történetet. A káosz istennőjét pedig külön imádom ahogy a kis kedvenceivel játszadozik a világ kárára:D:)

 
one1970   2015. 07. 26.

Szerintem ez a rajzfilm nem valami jó, nem tetszett... Sőt, a végére már eléggé untam is, majdnem elaludtam, mindössze azért néztem végig, mert nem egyedül néztem.

A film összbevétele 80 767 884 dollár volt (imdb.com).

 

Angelina Jolie és Jessica Alba esélyes volt Eris szerepére.

(dailyfilmsan)
 

Michelle Pfeiffer gyermekei kérésére vállalta el a film gazemberének szerepét.

(dailyfilmsan)
 

Brad Pitt és Catherine Zeta-Jones a premierig nem találkoztak.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.