Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Szindbád - A hét tenger legendája (2003)

Sinbad: Legend of the Seven Seas
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Galéria (11)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2019. 10. 23.

legújabb vélemény

0

Szindbád kalandja egy látványos rajzfilm tele szörnnyel és kincsekkel. Elmés a szövegkönyve nagyon jókat nevettem néhány dialóguson. Egyszer szerintem látni kell, de nem szabad készpénznek venni a benne lévő mitologikus vonatkozásokat. Izgalmas és látványos szépen megrajzolt mese.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

0

Nagyon szép és tanulságos mese. A rajzolt mesék látványa egyszerűen utánozhatatlan. Jó, tudom, ebben is van animáció, de azért nem olyan mértékben, mint manapság. Szerintem ez a mese eléggé elhanyagolt, kevesen ismerik, pedig zseniális, egy alapnak t... több»

 
Norbert93   2018. 07. 18.

0

Az egyik kedvenc animációs-kalandfilmem, ami sajnos az idő múltával inkább mellőzött darab lett, pedig a maga kalózos témájában igazán egyedülálló, főleg annak tekintetében, hogy a természetfeletti kalózok és tengeri szörnyek még csak évekkel később ... több»

 
Csillagpor   2018. 10. 21.

0

Imádom ezt a mesét, még most is. Igazi klasszikus szinbád történet de valahogy a zenével és a csodás látványvilággal ad valami plusszt az embernek amitől végigizgulja a történetet. A káosz istennőjét pedig külön imádom ahogy a kis kedvenceivel játszadozik a világ kárára:D:)

 
one1970   2015. 07. 26.

0

Szerintem ez a rajzfilm nem valami jó, nem tetszett... Sőt, a végére már eléggé untam is, majdnem elaludtam, mindössze azért néztem végig, mert nem egyedül néztem.

 
Kardos   2016. 08. 07.

0

Zseniális mese és a viszáj istennőjéért külön plussz pont a készítőknek. Egyszerűen eldobom tőle az agyam olyan sexyre csinálták meg a karaktert. A szinkronhangok pedig tökéletesen el lettek találva a szereplőknek. Tökéletesen bele lehet élni magunkat a történetben.

 
Gecko   2016. 05. 21.

0

Az egyik kendvenc animációs mesém, mely egy kalandórról szól, aki mellesleg kalóz is. Jó grafika,jó történet. Emellet humoros és izgalmas is . Igazi családi film.

A film összbevétele 80 767 884 dollár volt (imdb.com).

 

Angelina Jolie és Jessica Alba esélyes volt Eris szerepére.

(dailyfilmsan)
 

Michelle Pfeiffer gyermekei kérésére vállalta el a film gazemberének szerepét.

(dailyfilmsan)
 

Brad Pitt és Catherine Zeta-Jones a premierig nem találkoztak.

(dailyfilmsan)
 

Az utolsó kézzel rajzolt animációs film a DreamWorks-től.

(dailyfilmsan)
 

A DreamWorks Animation 7. filmalkotása volt.

(tvmérnök)