Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
55
Képek
1
Videók
 
elekm90   2020. 02. 22.

legújabb vélemény

Nekem nagyon tetszett, Miyazaki azon meséi közé tartozik, amelyen egy gyerek remekül elszórakozik, azonban a felnőtteket is leköti. Ahogy a rendező legtöbb alkotását, ezt is körülveszi az a békés aura, ami a modern "sietős" animációs filmekben már ritkán tapasztalható. 9/10.

 
Deku   2017. 12. 24.

Nekem ez a film tudott erős meglepetéseket okozni. Sajnos nem csak jókat hanem többnyire rossz élményt is hozott magával. Nem lett a kedvencem de egyszer megbírtam nézni. Elég gyenge történet.


 
Ms. Akárki   2019. 08. 03.

Felemás érzésem van ezzel a mesével kapcsolatban. Kicsit nem volt karakterhű a kislánynál sokszor. Alapvetően vicces és fantáziadús mese, de az animéket nem annyira kedvelem.

 
irongozu   2016. 04. 15.

Amit kiemelnék, az a párbeszédek és a humor kifogástalansága ami hozzájárul ahhoz, hogy a komoly üzenetet igazán könnyedén tudja átadni ez az alkotás. Azonban egy-két komolyabb mondatnál kissé fészkelődtem a székemben, mert néhol azért furcsán hatnak... több»

 
Kardos   2016. 08. 07.

Nővérem nagy kedvence volt ez az animációs mese de engem nem igazán hozott lázba régen sem. Egy két karakter, például a fekete macska vagy a kislány karaktere elég aranyos de a történet engem valahogy nem fogott meg. Eléggé unalmas.

 
angel001   2016. 04. 30.

Szuper aranyos mese, másságról, felnőtté válásról.Kiki igazán aranyos karakter, talán iskolások már jobban tudnák értékelni mint egy kisebb gyermek.Mindemellett jo hogy végre van valami, ami más :)

 
dps   2015. 06. 16.

Kiki a felnőtté válás ezen laza szerkezetű történetében Miyazaki (a japán Walt Disney) egyik legkedvesebb és legszerethetőbb főhősnője lett, aki mellett a mellékszereplők ugyancsak elbűvölőek. A szétfolyó, epizodikus cselekmény telis-tele van megmosolyogtató mozzanatokkal és varázslatos képekkel.

A film összbevétele 10 150 365 dollár volt (imdb.com).

 

A filmnek van magyar címe: Kiki - A boszorkányfutár, illetve a japán átirata: Majo no takkyûbin

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.