Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

legújabb vélemény

Gyönyörű látványvilágú mese. Tökéletes kikapcsolódás az egész családnak. Poénos és pörgős és édes kis nyomozó egérkék. Tanulságos mese. Aranyos ahogy a sok kisállat mennyi mindent bevet, hogy megtalálják a kisfiút mielőtt késő.

 
Thibo84   2019. 05. 31.

Az első részhez képest több humort és látványt tartogat a néző számára. A történet is sokkal mozgalmasabb és akcióban is bővelkedik rendesen. Szépen kidolgozott mese és mondandója is van.


 
Csillagpor   2018. 10. 14.

Nagyon édes Disney mese, de meglepően jó és fontos gondolatok is vannak benne, ami nem baj ha már kiskorban beágyazódnak a kis fejekbe. Érdekes hogy milyen kevesen ismerik. Én lépten nyomon reklámozom, mert szerintem nagyon jó és érdemes az ismeretségre.

 
Pirospingu   2016. 05. 02.

Akinek tetszett az első része annak ez is tetszeni fog, de nagyjából ugyanaz az élmény/történet is.

 
Vágottszemű   2019. 03. 13.

Körülbelül a 3. legrosszabb Disney film lett. Nem nagyon felkapott, meg is értem, hogy miért. Nekem személy szerint nem tetszett. Kihagyható darab lett.

A film összbevétele 47 431 461 dollár volt (imdb.com).

 

Tristan Rogers Jake hangja, aki a színészek közül egyedül származik Ausztráliából.

(Thibo84)
 

John Candy, aki Wilbur hangját adja, szintén játszik a Reszkessetek betörőkben! (1990). Mindkét film ugyanazon a napon került a mozikba.

(Thibo84)
 

Cody anyukájának a neve Sheila. A nevét azonban egyszer sem említik a filmben.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.