Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
18
Vélemények
85
Képek
4
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 11. 17.

legújabb vélemény

Odáig meg vissza voltam tőle. Teljesen magávalragadott. Tetszett hogy az állatok megmaradtak állatoknak és el kezdtek marcangolni vagy fújni egymásra. Bár lehet benne kivetnivalót találni miért nem jó de én nem találtam nekem ez úgy volt jó ahogy volt.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 02.

A képernyő elé szegez

Wes Anderson próbálkozása a stop-motionnel, első rész. Meg kell mondjam, Wes Anderson világa nagyon érdekes, kell hozzá hangulat, de ha egyszer magával ragad, akkor nagyon könnyen meg lehet szeretni nemcsak egy filmjét, hanem a direktor egész munkásságát. Valami hasonlót tudnék mondani a stop-motion technikáról is, hogy elsőre furcsának tűnik, mégis van egy megfoghatatlan varázsa, ami különlegessé teszi az ilyen jellegű animációkat. Úgy is fogalmazhatunk, hogy A fantasztikus Róka úrban két érdekes világ találkozik, s egy egész jó végeredmény sült ki belőle. Anderson „kézjegyei” nemcsak felismerhetőek, de remekül működnek: egyedi humor, nagyon jó karakterek (nemcsak a főszereplő, hanem a tört... több»


 
Deku   2017. 07. 24.

Kicsikét furcsa volt első pillantásra de aztán aranyos és pofás kis története lesz ennek a dolognak.Ez olyan amitől nem várok többet mert mindent beleadott ami elvárható tőle. Szerintem azoknak jön be leginkább akik vevők az ilyen stílusra. Kikapcsolódás az egész családnak.

 
hszpp   2017. 02. 05.

Nagyon jo film-mese közötti átmeneti. Gyerekeknek, néhány ijesztő jelenet miatt nem ajánlanám, azonban felnőtteknek annal inkabb. Nagyon különleges grafikája van,s igen jo mondanivalóval is rendelkezik.

 
SzFa   2017. 10. 03.

Egyáltalán nem tetszett a megrajzolás bocsék, és a történet túl felnőttes egy gyermek számára. Furcsának találtam a rókaúr nézetét a világról. Nem tudom senkinek sem ajánlani.

A film összbevétele 46 471 023 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Agnes (magyar változatban Luca) hangját Wes Anderson barátnője, adta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Wes Anderson a forgatókönyvírás és a rendezés mellett szinkronszerepet is vállalt. Eredeti nyelven az ő hangján szólal meg Stan, a menyét (magyarhang pedig: Csankó Zoltán)

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt az utolsó film, amelynek az elején a 20th Century Fox 1994 óta használt logóját láthatjuk.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.