Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

A fantasztikus Róka úr (2009)

Fantastic Mr. Fox
Filmadatlap
 
32
Szereplők
18
Vélemények
85
Képek
4
Videók

Galéria (85)

Videók (4)

 
dailyfilmsan   2018. 11. 17.

legújabb vélemény

0

Odáig meg vissza voltam tőle. Teljesen magávalragadott. Tetszett hogy az állatok megmaradtak állatoknak és el kezdtek marcangolni vagy fújni egymásra. Bár lehet benne kivetnivalót találni miért nem jó de én nem találtam nekem ez úgy volt jó ahogy volt.

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 03. 02.

0
A képernyő elé szegez

Wes Anderson próbálkozása a stop-motionnel, első rész. Meg kell mondjam, Wes Anderson világa nagyon érdekes, kell hozzá hangulat, de ha egyszer magával ragad, akkor nagyon könnyen meg lehet szeretni nemcsak egy filmjét, hanem a direktor egész munkáss... teljes kritika»

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Kicsikét furcsa volt első pillantásra de aztán aranyos és pofás kis története lesz ennek a dolognak.Ez olyan amitől nem várok többet mert mindent beleadott ami elvárható tőle. Szerintem azoknak jön be leginkább akik vevők az ilyen stílusra. Kikapcsolódás az egész családnak.

 
hszpp   2017. 02. 05.

0

Nagyon jo film-mese közötti átmeneti. Gyerekeknek, néhány ijesztő jelenet miatt nem ajánlanám, azonban felnőtteknek annal inkabb. Nagyon különleges grafikája van,s igen jo mondanivalóval is rendelkezik.

 
Zsceeeka   2015. 09. 24.

0

Huh, nagyon tetszett ez a történet, a rendezés ugye szuper volt, a látványvilág és a humor is egyedi, de a rendező felismerhető volt ezek alapján. Eredeti hangon pedig még többet ad, hisz világhírű színészek a szinkronhangok.

 
SzFa   2017. 10. 03.

0

Egyáltalán nem tetszett a megrajzolás bocsék, és a történet túl felnőttes egy gyermek számára. Furcsának találtam a rókaúr nézetét a világról. Nem tudom senkinek sem ajánlani.

 
Loborg   2015. 09. 29.

0

Nagyon aranyos és legfőképpen vicces kis " filmecske " , a rendező kézjegyét magán viseli . Nagyon jókat röhögtünk rajta , mindenképpen ajánlom a rendező rajongóinak.

A film összbevétele 46 471 023 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben Agnes (magyar változatban Luca) hangját Wes Anderson barátnője, adta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Wes Anderson a forgatókönyvírás és a rendezés mellett szinkronszerepet is vállalt. Eredeti nyelven az ő hangján szólal meg Stan, a menyét (magyarhang pedig: Csankó Zoltán)

(ArpiHajdu és Réci)
 

Ez volt az utolsó film, amelynek az elején a 20th Century Fox 1994 óta használt logóját láthatjuk.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben egyszer alkalmaztak CGI-t (amikor a bányát elárasztja a víz).

(ArpiHajdu és Réci)
 

A hanganyagot nem stúdióban, hanem a valóságnak megfelelő helyszínen vették fel, tehát az erdőben, istállóban, réten. Ezzel rengeteg spontaneitás került a filmbe.

(ps)