Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
24
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Volt
 
dailyfilmsan   2019. 09. 29.

legújabb vélemény

Aranyos mese de valami hiányzik belőle. Sajnos többszöri megnézésre sem sikerült rájönni mi az, szerintem szimplán láttam már jobbakat és nem gyakorolt túl nagy hatást rám. Persze azért egyszer simán meg lehet nézni, sőt többször is.

 
Artemisia   2018. 01. 14.

Mozgalmas, szívhez szóló, akciódús rajzfilm. A Volt és Penny közötti szeretet nagyon meghatóan ábrázolják, bár vannak benne vidám,vicces elemek is,elsősorban dráma a szeretetről és a ragaszkodásról, hiszen Volt a lehetetlent is teljesíti, hogy visszataláljon a gazdájához; tulajdonképpen a Hollywood-i Lessie hazatér :-) A humoros jelenetek szórakoztatóak, az állatszereplők pedig aranyosak . Azon kevés rajzfilm közé tartozik, amely valódi tanulsággal szolgál felnőtteknek is.


 
Orosz István   2017. 08. 01.

Egész jó kis animációs film. Vicces humoros tanulságos. A hörcsög, is nagyon nagy karakter, ha jól emlékszem T-Rex a neve. Mimdenképpen érdemes megnézni.

 
Edii   2015. 09. 16.

Igazi gyerek mese! Nagyon aranyosan vicces, ugyanakkor fordulatos is, a karakterek pedig nagyon édesek.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

Aranyos kutyás gyerekfilm. Az animáció is nagyon szép és klassz a zenéje is. Tipikus kutyus haza akar találni a gazdijához, csak itt az a kis bökkenő, hogy a kutyus a filmje miatt amibe szerepel azt hiszi hogy szuper képességei vannak ténylegesen és ez adja a film legtöbb bonyodalmát. A hörcsög pedig haláli, jókat nevettem szegényként.

A film összbevétele 309 979 994 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor T-Rex először lép ki műanyag gömbjéből, mániákus viselkedése, utal a Frankenstein filmekre.

(mrarizona)
 

Mici első megjelenése alatt A Keresztapa zenéje hallható.

(mrarizona)
 

Az egyik jelentben a galambok beszélgetése során hallható a következő mondat: "Csak ne kapd fel az agyad. Így szúrtad el Némóval is". Ez utalás a Disney és a Pixar Némó nyomábanjára, amelyben szintén található egy hasonló jelenet, madarakkal.

(mrarizona)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.