Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
22
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Volt
 
Orosz István   2017. 08. 01.

Egész jó kis animációs film. Vicces humoros tanulságos. A hörcsög, is nagyon nagy karakter, ha jól emlékszem T-Rex a neve. Mimdenképpen érdemes megnézni.

 
Edii   2015. 09. 16.

Igazi gyerek mese! Nagyon aranyosan vicces, ugyanakkor fordulatos is, a karakterek pedig nagyon édesek.


 
Artemisia   2018. 01. 14.

Mozgalmas, szívhez szóló, akciódús rajzfilm. A Volt és Penny közötti szeretet nagyon meghatóan ábrázolják, bár vannak benne vidám,vicces elemek is,elsősorban dráma a szeretetről és a ragaszkodásról, hiszen Volt a lehetetlent is teljesíti, hogy visszataláljon a gazdájához; tulajdonképpen a Hollywood-i Lessie hazatér :-) A humoros jelenetek szórakoztatóak, az állatszereplők pedig aranyosak . Azon kevés rajzfilm közé tartozik, amely valódi tanulsággal szolgál felnőtteknek is.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Szerették volna megint meglovagolni a gyerekek szeretetét az állatok iránt, de szerintem kicsit félresikerült ez a próbálkozás. Egy átlagos, közepesen jó megvalósítású film a VOLT.

 
kevelin   2018. 03. 07.

Sajnos nem nyerte el a tetszésemet pedig, azt hittem hogy ha már egy kutyáról szól akkor az nagyon fog tetszeni. Sajnos nem így lett. Sokszor idegesített a történetvezetés annyira nem is tudott lekötni. Megnéztem de sem lebeszélve sem rábeszélni nem tudok senkit.

 

Amikor T-Rex először lép ki műanyag gömbjéből, mániákus viselkedése, utal a Frankenstein filmekre.

(mrarizona)
 

Mici első megjelenése alatt A Keresztapa zenéje hallható.

(mrarizona)
 

Az egyik jelentben a galambok beszélgetése során hallható a következő mondat: "Csak ne kapd fel az agyad. Így szúrtad el Némóval is". Ez utalás a Disney és a Pixar Némó nyomábanjára, amelyben szintén található egy hasonló jelenet, madarakkal.

(mrarizona)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.