Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Volt (2008)

Bolt
Filmadatlap
 
28
Szereplők
25
Vélemények
15
Képek
1
Videók
Volt

Galéria (15)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 11.

legújabb vélemény

0

Még a fiammal együtt néztük meg,és hoppá,engem is a televízió elé szegezett rendesen.Aranyos,szívbemarkoló,és izgalmas kis tanmese a barátságról,és kitartásról.Üzenete,hogy soha semmit ne adjunk fel,mert a jutalom nem marad el.

 
Artemisia   2018. 01. 14.

3

Mozgalmas, szívhez szóló, akciódús rajzfilm. A Volt és Penny közötti szeretet nagyon meghatóan ábrázolják, bár vannak benne vidám,vicces elemek is,elsősorban dráma a szeretetről és a ragaszkodásról, hiszen Volt a lehetetlent is teljesíti, hogy vissza... több»

 
Orosz István   2017. 08. 01.

0

Egész jó kis animációs film. Vicces humoros tanulságos. A hörcsög, is nagyon nagy karakter, ha jól emlékszem T-Rex a neve. Mimdenképpen érdemes megnézni.

 
dailyfilmsan   2019. 09. 29.

0

Aranyos mese de valami hiányzik belőle. Sajnos többszöri megnézésre sem sikerült rájönni mi az, szerintem szimplán láttam már jobbakat és nem gyakorolt túl nagy hatást rám. Persze azért egyszer simán meg lehet nézni, sőt többször is.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

0

Aranyos kutyás gyerekfilm. Az animáció is nagyon szép és klassz a zenéje is. Tipikus kutyus haza akar találni a gazdijához, csak itt az a kis bökkenő, hogy a kutyus a filmje miatt amibe szerepel azt hiszi hogy szuper képességei vannak ténylegesen és ... több»

 
Edii   2015. 09. 16.

0

Igazi gyerek mese! Nagyon aranyosan vicces, ugyanakkor fordulatos is, a karakterek pedig nagyon édesek.

 
kevelin   2018. 03. 07.

0

Sajnos nem nyerte el a tetszésemet pedig, azt hittem hogy ha már egy kutyáról szól akkor az nagyon fog tetszeni. Sajnos nem így lett. Sokszor idegesített a történetvezetés annyira nem is tudott lekötni. Megnéztem de sem lebeszélve sem rábeszélni nem tudok senkit.

A film összbevétele 309 979 994 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor T-Rex először lép ki műanyag gömbjéből, mániákus viselkedése, utal a Frankenstein filmekre.

(mrarizona)
 

Mici első megjelenése alatt A Keresztapa zenéje hallható.

(mrarizona)
 

Az egyik jelentben a galambok beszélgetése során hallható a következő mondat: "Csak ne kapd fel az agyad. Így szúrtad el Némóval is". Ez utalás a Disney és a Pixar Némó nyomábanjára, amelyben szintén található egy hasonló jelenet, madarakkal.

(mrarizona)
 

A filmben, Volt, Mici és T-Rex utazásának jelenetei alatt, elhaladnak egy ősi vadnyugati tájon, amely korábban látható volt A legelő hőseiben is.

(mrarizona)
 

Penny szerepére Selena Gomez és Demi Lovato is esélyes volt.

(mrarizona)