Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
3
Képek
3
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Nagyon ötletes mese, talán még az első résznél is kifinomultabb történettel. Rengeteg tanulságos gondolat van elrejtve benne a gyerekek számára és nagyon szép a grafikája.

 
Rayman102   2016. 02. 17.

Nekem nagyon tetszett ez a film. Az egyik legjobb animációs film azok közül, amiket láttam. Izgalmas és szerintem nagyon leköti az ember figyelmét , ha szereti az animációs filmeket.


 
mimi   2015. 03. 16.

Nagyon nem jött be.Unalmas volt, a Verdák és a Repcsik után ez már nem tartogatott semmi újat, így igazából a legkisebb korosztályon kívül nem tudnám senkinek sem ajánlani.

 
krissz001124   2015. 01. 27.

Szerintem ez egy Verdák kopi. Nekem valahogy nem jött be. A verdák 100 szor jobb volt ennél.

 
The queen   2015. 02. 22.

A film első része nem volt rossz, de ez már kicsit gyenge lett szerintem. Ez csaj egy újabb rókabőr, maximum arra jó, hogy a gyerek megnézze, amíg főzöl.

 

A piros anyag neve, amit a repcsik tűzoltáskor használnak, PHOS-CHeK, és Amerikában ténylegesen használták közel 50 évig. Azért volt piros színe, hogy a pilóták lássák, hova dobják a következő adagot.

(kázsé )
 

A filmben Harvey és Winnie házasok, és az ötvenedik évfordulójukat ünneplik. A hangjukat kölcsönző színészek, Jerry Stiller és Anne Meara 2014-ben ünneplik a hatvanadik házassági évfordulójukat.

(kázsé )
 

Penge tévésorozata, amiben azelőtt játszott, hogy mentőhelikopternek állt, 139 epizódot élt meg.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.