Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
15
Szereplők
8
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
Baleszmode   2017. 06. 27.

Hááááát...Vegyes érzések vannak bennem.Egyrészt mekkora királyság hogy a Verdákat a levegőbe helyezték át.Másrészt meg a történet majdnem a Verdáké.De ez azért nem olyan rossz. Az animáció szép,a történet sablonos de élvezhető,és a tanulság se egyedi. Összességében nem rossz csak van ahol fáj.

 
N.Béla   2016. 07. 25.

Ezt nem igazán értettem sosem hogy egyáltalán miért kellett megcsinálni. Totálisan Csak a Verdák című rajzfilm hullámát akarja meglovagolni, de nem mondható semmiben másnak, vagy egyáltalán kiemelkedőnek. Sajnos sehogy sem szórakoztató. Nem ajánlom.


 
időjós   2017. 02. 24.

Szerintem korrekt volt ez az aimációs film. Nekem tetszett közel annyira mint a Verdák, bár utóbbi azért valamivel jobb. Humoros volt, ötletes, izgalmas. Egyben volt az egész.

 
cunci   2015. 06. 16.

Aranyos mese volt. Jól nézett ki, szerethetők voltak a karakterek és remek volt a szinkron is. De ezt a sztorit már láthattuk sokszor. Nem pont ugyan olyan persze 1-2 dolog eltér de a lényeg ugyan az. Nekem tetszett.

 
The queen   2015. 02. 22.

A "Verdák" című film repülőkkel. Szerintem egy fokkal sem jobb és egy fokkal sem rosszabb annál a filmnél. Én semmi szerethetőt nem látok benne.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.