Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Madagaszkár 3. (2012)

Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Filmadatlap
 
33
Szereplők
27
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Madagaszkár 3.
 
indingo   2019. 05. 17.

Talán ez a legszórakoztatóbb a sorozatokból, néha vicces a zene és a látvány is jó, bár a cirkuszosdi nem mindenkinek jön be és különben se várjunk olyan nagy durranást hiszen ez nem az a kategória.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nekem tetszett, szerintem nem jobb mint az első rész, de a másodiknál viszont sokkal jobban bejön. Vicces, sőt tetszik ez a cirkuszos ötlet is, de valami még is hiányzik belőle.


 
Thibo84   2016. 06. 18.

A három közül, ez a rész sikerült a legjobban.

 
Artemisia   2018. 12. 03.
Egy megfáradt trilógia harmadik része lenne a Madagaszkár 3.?

Volt bennem egy kis félsz a film felütését látva, hiszen számomra az egyik ok amiért imádtam az első két Madagaszkár-mozit az a vadregényes környezet és az volt, hogy az első részek elérték, hogy a vadont ne csak kívülről, grafikaként lássuk, a főszereplők szemén át. Velük együtt fedeztük fel és tapasztaltuk meg az állatkerti lét után a vadont, a vadonélet addig ismeretlen aspektusait, pl.: vadászat, a 2.részben a csordák és falkák-beli életbe való beilleszkedés. Ehhez képest a 3.rész visszatér a nagyvárosi környezetbe, ezért aggódtam, hogy vajon megőrzi-e az előző részek nyújtotta felfedezői élményt, hiszen a nagyvárost már ismerik a főhősök, így nem tudjuk az ő szemszögükből látni. De nem... több»

 
Edii   2015. 09. 16.

Nekem valamiért ez a rész nem hozta azt, amit egy Madagaszkár résztől elvártam volna, aranyos, humoros, de nem az igazi.

A film összbevétele 746 921 274 dollár volt (imdb.com).

 

A Monacói jelenetben 2393 épület látható.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Gia a jaguár lány szempillái 96 mozgatható elemből áll össze.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A film elkészítése több mint 120.000 számítógép által csinált képkockát használtak fel.

(Laca//Ho/rr/oR//)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.