Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81

Madagaszkár 3. (2012)

Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Madagaszkár 3.
 
Orosz István   2017. 07. 29.

Nekem tetszett, szerintem nem jobb mint az első rész, de a másodiknál viszont sokkal jobban bejön. Vicces, sőt tetszik ez a cirkuszos ötlet is, de valami még is hiányzik belőle.

 
Edii   2015. 09. 16.

Nekem valamiért ez a rész nem hozta azt, amit egy Madagaszkár résztől elvártam volna, aranyos, humoros, de nem az igazi.


 
diumiu   2017. 09. 10.

Nagyon szerettem ezt a részt, szerintem nagyon jó volt a történet, az új karakterek, színes volt, a helyszínek, különösen a római nagyon tetszett. Az is nagyon jó ötlet volt, hogy a cirkusz témakör főszerepet kapott. Ajánlom mindenkinek, szerintem kedves kis történet.

 
Szivárvány1   2016. 08. 29.

Imádtam még régen az első részét a Madagascarnak, de ez a harmadik részt szerintem már csak bőrlehúzás sajnos. Aranyos, de nem mond semmi újat, amit a korábbi részek vagy mesék ne mondtak volna el. Többet vártam tőle.

 
Artemisia   2018. 12. 03.
Egy megfáradt trilógia harmadik része lenne a Madagaszkár 3.?

Volt bennem egy kis félsz a film felütését látva, hiszen számomra az egyik ok amiért imádtam az első két Madagaszkár-mozit az a vadregényes környezet és az volt, hogy az első részek elérték, hogy a vadont ne csak kívülről, grafikaként lássuk, a főszereplők szemén át. Velük együtt fedeztük fel és tapasztaltuk meg az állatkerti lét után a vadont, a vadonélet addig ismeretlen aspektusait, pl.: vadászat, a 2.részben a csordák és falkák-beli életbe való beilleszkedés. Ehhez képest a 3.rész visszatér a nagyvárosi környezetbe, ezért aggódtam, hogy vajon megőrzi-e az előző részek nyújtotta felfedezői élményt, hiszen a nagyvárost már ismerik a főhősök, így nem tudjuk az ő szemszögükből látni. De nem... több»

 

A Monacói jelenetben 2393 épület látható.

(Laca//Ho/rr/oR// )
 

Gia a jaguár lány szempillái 96 mozgatható elemből áll össze.

(Laca//Ho/rr/oR// )
 

A film elkészítése több mint 120.000 számítógép által csinált képkockát használtak fel.

(Laca//Ho/rr/oR// )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.