Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Madagaszkár 3. (2012)

Madagascar 3: Europe's Most Wanted
Filmadatlap
 
33
Szereplők
28
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Madagaszkár 3.

Galéria (20)

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 15.

legújabb vélemény

1
Most a cirkuszban riszálták

Leszögezném, hogy minden részét imádom ennek a kis világnak és a sokoldalú karaktereknek. Mindhárom részét láttam, és természetes, hogy az 1. a legjobb a maga sajátosságaival, a 3. viszont jobb lett, mint a 2. Az 1. és 2. köthető egymáshoz, már csak a vadregényes helyszín miatt is, viszont a 3. megint egy másik kávéház. Nekem ez a cirkuszos elképzelés és ezek a gyors pörgős jelenetsorok nagyon tetszettek. A jól megszokott karakterek hozták a tőlük elvárt sajátos formájukat, de egy karaktert kiemelnék, aki szerintem nagyon jól illet ebbe az eszeveszett világba. A francia származású Chantal Dubois sintér (vadőr), akin rengeteg nevettem, szerintem egy nagyon vicces karakter volt, és jól illet a környezetbe. Az animációs film eleje egy roppant pörgős, fejkapkodós és elképesztően vicces és látványos kedvcsináló volt, azt nagyon eltalálták, és a folytatásban ugyan lassítottak a cselekményen, de nagyon jó dumák és viccek voltak benne. Egy jó kis alapötlettel, szóval igazán jó kis 3. részt hoztak össze, helyenként egy kis drámával megfűszerezve.

 
Artemisia   2018. 12. 03.

a nap véleménye

4
Egy megfáradt trilógia harmadik része lenne a Madagaszkár 3.?

Volt bennem egy kis félsz a film felütését látva, hiszen számomra az egyik ok amiért imádtam az első két Madagaszkár-mozit az a vadregényes környezet és az volt, hogy az első részek elérték, hogy a vadont ne csak kívülről, grafikaként lássuk, a fősze... teljes kritika»

 
indingo   2019. 05. 17.

0

Talán ez a legszórakoztatóbb a sorozatokból, néha vicces a zene és a látvány is jó, bár a cirkuszosdi nem mindenkinek jön be és különben se várjunk olyan nagy durranást hiszen ez nem az a kategória.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 20.

0

Azért itt már érezhető a történet úgymond leülepedése.Lassabb a tempó,és már kissé uncsik a karakterek.Kihozták a maximumot az első két résszel,ezt kissé feleslegesnek tartom.

 
Thibo84   2016. 06. 18.

0

A három közül, ez a rész sikerült a legjobban.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

0

Nekem tetszett, szerintem nem jobb mint az első rész, de a másodiknál viszont sokkal jobban bejön. Vicces, sőt tetszik ez a cirkuszos ötlet is, de valami még is hiányzik belőle.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 19.

0

Tipikus madagaszkár mese, séma mint amit már a korábbi részekből megszokhattuk. Vicces és aranyos karakterek egy remek történette megspékelve. Nagyon tetszett, ahogy új szemszögből mutatják be a karakterek fejlődését. Alex megint vitte az első díjat nálam beszólásokban.

A film összbevétele 746 921 274 dollár volt (imdb.com).

 

A Monacói jelenetben 2393 épület látható.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

Gia a jaguár lány szempillái 96 mozgatható elemből áll össze.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

A film elkészítése több mint 120.000 számítógép által csinált képkockát használtak fel.

(Laca//Ho/rr/oR//)
 

2012-ben a 8. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Jeffrey Katzenberg 2008-ban jelentette be, hogy a Madagaszkárnak lesz harmadik része is.

(ps)