Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76%

Angry Birds 2 - A film (2019)

The Angry Birds Movie 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
25
Képek
12
Videók
 
Norbert93   2020. 05. 18.

legújabb vélemény

Dühös/táncos madárkák

Hozzá ugyanazt a könnyed, gyerekesen szórakoztató szintet, mint az első rész. Mondanivalóra itt sem kell számítani, ebből a telefonos játékból kiinduló koncepcióban sajnos nincs is több. Igazság szerint az eleinte még szellemesnek vagy inkább már jól beváltnak tűnő betétdalok még eltalálták a hangulatot, de egy idő után már túlzóan sablonosnak vagy még inkább idegesítőnek találtam, hogy gyakorlatilag percenként megszólalt valamelyik retro sláger, történjen bármilyen jellegtelen esemény mindig meg kellett egy fülbemászó zene refrénje. Jobban átgondolva a film nem igazán szól semmiről és nem is igazán akar mutatni semmit sem, de amit összehozott az egy könnyű, agyzsibbadós, munka utáni vagy lefekvős kikapcsolódáshoz bőven elegendő.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 11.

Cselekményleírást tartalmaz...........HÁT ÉN EZT IMÁDTAM. Nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog. Nem is terveztem megnézni, de végül MozICom-tól kaptam rá jegyeket és megnéztük. Sokszor sírtam rajta a röhögéstől. Pedig az előzetes alapján azt... több»


 
Goldy Nézhetetlen  2020. 03. 02.

Lehet, hogy velem van a hiba, de ez szerintem nem aranyos volt, hanem inkább kellemetlen. A poénok laposak, akár csak a sztori. Nagy részben csak a baromság észlelhető benne, ugyanakkor van egy kevés mondanivalója is, de valójában csak hülye módon fe... több»

 
BoBamburg Nézhetetlen  2020. 04. 02.

Az egy is borzalmas volt, de ez csak akkor jutott eszembe sajnos, amikor már elkezdtem a második részt is nézni. Pedig jó lett volna időben kapcsolni és 1 másodpercet se szánni erre a filmre. Mert ez legjobb szívvel is nezhetetlen. És ha ez nem volna elég, a magyar szinkron is rátesz egy hatalmas lapáttal.

 
idanka   2020. 01. 04.

Imádni való, aranyos és szerintem a technológia sokat fejlődött!

 
❤Fanniiii❤   2020. 05. 17.

imádommmm

 
tbelina29   2019. 08. 09.

Oké, hát nem tagadom, nekem az előző rész nagyon bejött, csak épp nem értem, miért kellett erről még egy bőrt lehúzni. Aranyos és jópofa a folytatás is, csak épp tipikusan a már kimerült alapkoncepció hibájába esik, a mese pedig alapból nem kelti fel az ember érdeklődését, szerintem.

A film összbevétele 147 485 600 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 176 401 416 forintot termelt. A hazai mozik összesen 128 526 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Angry Birds 2 - A film a Sony Animation 19. egészestés animációs mozifilmje.

(hp )
 

Az első résszel ellentétben a folytatást már teljes egészében a Sony Pictures Animation gyártja.

(hp )
 

2017 nyarán a film látványtervezője, Pete Oswald elmondta, hogy az Angry Birds 2 az első résszel szemben inkább egy kalandfilm lesz, melyben számos új karaktert és helyszínt ismerhetnek majd meg a nézők.

(hp )
 

A folytatást már röviddel az Angry Birds - A film 2016-os premierjét követően bejelentették. Az animációs film májusban debütált a mozikban, és hivatalosan augusztusban erősítették meg az alkotók, hogy dolgoznak az új részen.

(hp )
 

Az Angry Birds 2 - A film amerikai premierje (2019. augusztus 14.) egybeesik a film alapjául szolgáló videojáték megjelenésének 10. évfordulójával.

(hp )
 

Várhatóan az Angry Birds 2 - A film premierjével egyidejűleg jelenik meg a PlayStation 4 VR-rendszerére a The Angry Birds Movie 2 VR: Under Pressure videojáték, melynek története szervesen kapcsolódik majd a filmhez.

(hp )
 
Egy szó, mint száz, az Angry Birds - A film folytatása nem sikerült olyan siralmasra, mint hittük és lehet vetünk rá még egy pillantást ha a TV képernyőire kerül, de ettől függetlenül közel sem tökéletes. több»
 
Veszélyes móka azonban, ha az előzetesben minden patront ellőnek. Ha nincs még jó pár meglepetés a pénzünkért odabenn a nézőtéren. több»
 
A második rész tehát ott folytatja, ahol az első abbahagyta: csetlő-botló, bájos vagy szemérmetlenül cuki figurák (akik suttyomban archetípusok), fontos értékeket közvetítő, de nem túlagyalt történet, vicces párbeszédek, kicsit és nagyot váltakozva kiszolgáló poénok. Csúzlira fel! több»