Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Angry Birds 2 - A film (2019)

The Angry Birds Movie 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
25
Képek
12
Videók

Galéria (25)

Videók (12)

 
CruzRamos   2023. 02. 26.

legújabb vélemény

0

Annak idején az első megjelenésével kapcsolatban úgy voltam, hogy egy ilyen alaptematikájú játékot mégis hogyan lehet adaptálni egy egész estés alkotásra. Végül sikerült, ami meglepett, de maga a film nem volt túl izmos. A második rész pedig újfent m... több»

 
Ms. Akárki   2019. 08. 11.

0

Cselekményleírást tartalmaz...........HÁT ÉN EZT IMÁDTAM. Nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog. Nem is terveztem megnézni, de végül MozICom-tól kaptam rá jegyeket és megnéztük. Sokszor sírtam rajta a röhögéstől. Pedig az előzetes alapján azt... több»

 
Norbert93   2020. 05. 18.

0
Dühös/táncos madárkák

Hozzá ugyanazt a könnyed, gyerekesen szórakoztató szintet, mint az első rész. Mondanivalóra itt sem kell számítani, ebből a telefonos játékból kiinduló koncepcióban sajnos nincs is több. Igazság szerint az eleinte még szellemesnek vagy inkább már jól beváltnak tűnő betétdalok még eltalálták a hangulatot, de egy idő után már túlzóan sablonosnak vagy még inkább idegesítőnek találtam, hogy gyakorlatilag percenként megszólalt valamelyik retro sláger, történjen bármilyen jellegtelen esemény mindig meg kellett egy fülbemászó zene refrénje. Jobban átgondolva a film nem igazán szól semmiről és nem is igazán akar mutatni semmit sem, de amit összehozott az egy könnyű, agyzsibbadós, munka utáni vagy lefekvős kikapcsolódáshoz bőven elegendő.

 
BoBamburg Nézhetetlen  2020. 04. 02.

0

Az egy is borzalmas volt, de ez csak akkor jutott eszembe sajnos, amikor már elkezdtem a második részt is nézni. Pedig jó lett volna időben kapcsolni és 1 másodpercet se szánni erre a filmre. Mert ez legjobb szívvel is nezhetetlen. És ha ez nem volna elég, a magyar szinkron is rátesz egy hatalmas lapáttal.

 
Félix   2020. 11. 10.

0
Folytatás

Élveztem az első részt, gondoltam, lássuk, milyen a 2. rész. Ez most nem annyira tetszett, mint az előző. Hogy ne legyünk az Angry Birds 2-vel túlságosan szigorúak, azt se mondhatom rá, hogy nézhetetlen. Ahogy elnézem, ez menőbb akart lenni, mint az 1. rész. Sikerült is. Csak valamennyivel. A legjobb barátommal néztük meg ezt a filmet. (Tulajdonképpen mese, nem?) A barátom arcán azt láttam, hogy jobban tetszik neki, pedig csak 7 hónap volt köztünk. Na mindegy. Rossz volt az 1. részhez képest, de jó volt a 2019-es Addams Familyhez képest. Nézzétek meg, ha van kedvetek!

 
idanka   2020. 01. 04.

0

Imádni való, aranyos és szerintem a technológia sokat fejlődött!

 
n,n,n   2021. 05. 25.

0

Nem rossz kis mese. Aranyos, tele fergeteges poénokkal. A 7 éves unokaöcsém imádta.

A film összbevétele 147 485 600 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 176 401 416 forintot termelt. A hazai mozik összesen 128 526 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Angry Birds 2 - A film a Sony Animation 19. egészestés animációs mozifilmje.

(hp)
 

Az első résszel ellentétben a folytatást már teljes egészében a Sony Pictures Animation gyártja.

(hp)
 

2017 nyarán a film látványtervezője, Pete Oswald elmondta, hogy az Angry Birds 2 az első résszel szemben inkább egy kalandfilm lesz, melyben számos új karaktert és helyszínt ismerhetnek majd meg a nézők.

(hp)
 

A folytatást már röviddel az Angry Birds - A film 2016-os premierjét követően bejelentették. Az animációs film májusban debütált a mozikban, és hivatalosan augusztusban erősítették meg az alkotók, hogy dolgoznak az új részen.

(hp)
 

Az Angry Birds 2 - A film amerikai premierje (2019. augusztus 14.) egybeesik a film alapjául szolgáló videojáték megjelenésének 10. évfordulójával.

(hp)
 
Egy szó, mint száz, az Angry Birds - A film folytatása nem sikerült olyan siralmasra, mint hittük és lehet vetünk rá még egy pillantást ha a TV képernyőire kerül, de ettől függetlenül közel sem tökéletes. több»
 
Az Angry Birdsnek így továbbra is a lakossági bulislágerekhez való bizarr vonzódása a legszórakoztatóbb vonása. több»