Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Jégkorszak 2. - Az olvadás (2006)

Ice Age: The Meltdown
Filmadatlap
 
30
Szereplők
53
Vélemények
20
Képek
3
Videók
Jégkorszak 2. - Az olvadás

Galéria (20)

Videók (3)

 
Léder Dorottya   2021. 05. 30.

legújabb vélemény

0

A gyermekem egyik nagy kedvence volt, így én is kénytelen voltam kb. 3-4 alkalommal megnézni, és jelentem, mindannyiszor tetszett. Aranyos mese, poénok, és győz a jó. Kell ennél több?

 
Artemisia   2020. 05. 12.

5
Ha olvad a jég...

Szépen továbbszövi Manfréd, Sid és Diego kalandjait, kiterjeszti a Jégkorszak-univerzumot, jobban megmutatja hőseink élőhelyét, és mindenféle kedves ősállatkával népesíti be a nyüzsgő völgyet. Most újfajta fenyegetéssel néznek szembe, a globális felm... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

1

Diego a kissé lakonikus tigris,Sid a világ leglustább,de egyben legaranyosabb lajhárja,és Mani a nagydarab,de aranyszívű mamut. Zseniálisak,szuper szinkronhangokkal ülnek a poénok! Méltó folytatás. Kötelező egész estés animációs mese mindenkinek !

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Minden ugyanott folytatódott, ahol az első résznél abbahagyták. A viccek is megújultak és a főhősök életútjában is figyelemfelkeltő változásokat tudtak hozzáadni.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

0

Nekem jobban tetszett az első résznél egy kicsivel humorosabbnak éreztem. A story jobban tetszett és az új karakterek is hozták a kötelezőt.

 
Thibo84   2019. 04. 30.

0

A minőség sokat javult, ráadásul több humort és látványos kalandot kapunk az előző részhez képest, ami részben az új karaktereknek is köszönhető. Többször megnéztem, de nem lehet megunni.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Ez a rész is hatalmas volt, meglepően az elsőhöz hasonlóan. Persze azért nem szárnyalta túl de bőven szórakoztató és humoros. A története is maradt az izgalmas elkápráztató fajta.

A film összbevétele 660 940 780 dollár volt (imdb.com).

 

Összesített bevételeit tekintve 2006 3. legjövedelmezőbb filmje volt a Karib-tenger kalózai: Holtak kincse és a Da Vinci-kód után.

(Artemisia )
 

Az animációs film 2006-ban a Passió mögött a 2. legerősebb nyitóhétvégét tudhatta magáénak.

(Artemisia )
 

A Family Guy Sibling Rivalry című epizódjában feltűnik Motkány, amint egy gleccser aljából próbál megszerezni egy makkot, Peter pedig meg akarja állítani. Peter kivételével a jelenet 3D-ben látható, Motkány hangját pedig Chris Wedge kölcsönzi, aki az eredeti Jégkorszakban is Motkány hangja.

(Artemisia )
 

A Yetisport videójátékot készített a rajzfilm alapján.

(Artemisia )
 

A film készítő szerződést kötöttek a Burger Kinggel, és egyes menük mellé Jégkorszak 2 figurákat kaptak a vásárlók.

(Artemisia )