Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Jégkorszak 2. - Az olvadás (2006)

Ice Age: The Meltdown
Filmadatlap
 
30
Szereplők
53
Vélemények
20
Képek
3
Videók
Jégkorszak 2. - Az olvadás

Galéria (20)

Videók (3)

 
Léder Dorottya   2021. 05. 30.

legújabb vélemény

0

A gyermekem egyik nagy kedvence volt, így én is kénytelen voltam kb. 3-4 alkalommal megnézni, és jelentem, mindannyiszor tetszett. Aranyos mese, poénok, és győz a jó. Kell ennél több?

 
Artemisia   2020. 05. 12.

4
Ha olvad a jég...

Szépen továbbszövi Manfréd, Sid és Diego kalandjait, kiterjeszti a Jégkorszak-univerzumot, jobban megmutatja hőseink élőhelyét, és mindenféle kedves ősállatkával népesíti be a nyüzsgő völgyet. Most újfajta fenyegetéssel néznek szembe, a globális felm... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Minden ugyanott folytatódott, ahol az első résznél abbahagyták. A viccek is megújultak és a főhősök életútjában is figyelemfelkeltő változásokat tudtak hozzáadni.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

0

Nekem jobban tetszett az első résznél egy kicsivel humorosabbnak éreztem. A story jobban tetszett és az új karakterek is hozták a kötelezőt.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 27.

1

Diego a kissé lakonikus tigris,Sid a világ leglustább,de egyben legaranyosabb lajhárja,és Mani a nagydarab,de aranyszívű mamut. Zseniálisak,szuper szinkronhangokkal ülnek a poénok! Méltó folytatás. Kötelező egész estés animációs mese mindenkinek !

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Ez a rész is hatalmas volt, meglepően az elsőhöz hasonlóan. Persze azért nem szárnyalta túl de bőven szórakoztató és humoros. A története is maradt az izgalmas elkápráztató fajta.

 
Thibo84   2019. 04. 30.

0

A minőség sokat javult, ráadásul több humort és látványos kalandot kapunk az előző részhez képest, ami részben az új karaktereknek is köszönhető. Többször megnéztem, de nem lehet megunni.

A film összbevétele 660 940 780 dollár volt (imdb.com).

 

Összesített bevételeit tekintve 2006 3. legjövedelmezőbb filmje volt a Karib-tenger kalózai: Holtak kincse és a Da Vinci-kód után.

(Artemisia )
 

Az animációs film 2006-ban a Passió mögött a 2. legerősebb nyitóhétvégét tudhatta magáénak.

(Artemisia )
 

A Family Guy Sibling Rivalry című epizódjában feltűnik Motkány, amint egy gleccser aljából próbál megszerezni egy makkot, Peter pedig meg akarja állítani. Peter kivételével a jelenet 3D-ben látható, Motkány hangját pedig Chris Wedge kölcsönzi, aki az eredeti Jégkorszakban is Motkány hangja.

(Artemisia )
 

A Yetisport videójátékot készített a rajzfilm alapján.

(Artemisia )
 

A film készítő szerződést kötöttek a Burger Kinggel, és egyes menük mellé Jégkorszak 2 figurákat kaptak a vásárlók.

(Artemisia )