Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Jégkorszak 2. - Az olvadás

(Ice Age: The Meltdown)
Jégkorszak 2. - Az olvadás
 
ukla  2016. 04. 29.

Szeretem a jégkorszak minden részét mert azt adja amit elvár tőle az ember.Szerethető karakterek amik nagyszerű kalandokba keverednek és ez által egy családi kötelék alakúl ki köztük.És ez teljesen át is jön
A látvány gyönyörű és kidolgozott.A poénok nagyon jók a cápa szerü lények nagyon félelmetesek és a motkány még mindig nagyon szerencsétlen de ezért szeretem ezt a sorozatot.

 
mamiéstöti2  2017. 09. 21.

Minden ugyanott folytatódott, ahol az első résznél abbahagyták. A viccek is megújultak és a főhősök életútjában is figyelemfelkeltő változásokat tudtak hozzáadni.

 
Orosz István  2017. 07. 28.

Nagyon jó rész mindenképp méltó folytatása a kettőnek.vicces humoros, érzelem teli Sid hozza végig a formáját,vannak benne új karakterek is a két oposszum is nagy forma.

 
GedyPapa  2017. 03. 24.

Ha lehet még az első résznél is jobban tetszett, főleg a motkányos és az oposszumos részek. De maga a sztori is cselekménydúsabb volt mint az első, így jobban le is kötött.

 
Deku  2017. 07. 17.

Ez a rész is hatalmas volt, meglepően az elsőhöz hasonlóan. Persze azért nem szárnyalta túl de bőven szórakoztató és humoros. A története is maradt az izgalmas elkápráztató fajta.

 

2006-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A Blue Sky Studios 3. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film eredetileg G besorolást kapott (minden korosztálynak), de az MPAA végül megmásította PG-re (szülői felügyelettel ajánlott).

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.