Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

Jégkorszak 2. - Az olvadás (2006)

Ice Age: The Meltdown
Filmadatlap
 
30
Szereplők
52
Vélemények
20
Képek
3
Videók
Jégkorszak 2. - Az olvadás
 
Artemisia   2020. 05. 12.

legújabb vélemény

2
Ha olvad a jég...

Szépen továbbszövi Manfréd, Sid és Diego kalandjait, kiterjeszti a Jégkorszak-univerzumot, jobban megmutatja hőseink élőhelyét, és mindenféle kedves ősállatkával népesíti be a nyüzsgő völgyet. Most újfajta fenyegetéssel néznek szembe, a globális felm... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Minden ugyanott folytatódott, ahol az első résznél abbahagyták. A viccek is megújultak és a főhősök életútjában is figyelemfelkeltő változásokat tudtak hozzáadni.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

0

Nekem jobban tetszett az első résznél egy kicsivel humorosabbnak éreztem. A story jobban tetszett és az új karakterek is hozták a kötelezőt.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Ez a rész is hatalmas volt, meglepően az elsőhöz hasonlóan. Persze azért nem szárnyalta túl de bőven szórakoztató és humoros. A története is maradt az izgalmas elkápráztató fajta.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

0

Nagyon jó rész mindenképp méltó folytatása a kettőnek.vicces humoros, érzelem teli Sid hozza végig a formáját,vannak benne új karakterek is a két oposszum is nagy forma.

 
Thibo84   2019. 04. 30.

0

A minőség sokat javult, ráadásul több humort és látványos kalandot kapunk az előző részhez képest, ami részben az új karaktereknek is köszönhető. Többször megnéztem, de nem lehet megunni.

 
GedyPapa   2017. 03. 24.

0

Ha lehet még az első résznél is jobban tetszett, főleg a motkányos és az oposszumos részek. De maga a sztori is cselekménydúsabb volt mint az első, így jobban le is kötött.

Galéria (20)

Videók (3)

A film összbevétele 660 940 780 dollár volt (imdb.com).

 

Összesített bevételeit tekintve 2006 3. legjövedelmezőbb filmje volt a Karib-tenger kalózai: Holtak kincse és a Da Vinci-kód után.

(Artemisia )
 

Az animációs film 2006-ban a Passió mögött a 2. legerősebb nyitóhétvégét tudhatta magáénak.

(Artemisia )
 

A Family Guy Sibling Rivalry című epizódjában feltűnik Motkány, amint egy gleccser aljából próbál megszerezni egy makkot, Peter pedig meg akarja állítani. Peter kivételével a jelenet 3D-ben látható, Motkány hangját pedig Chris Wedge kölcsönzi, aki az eredeti Jégkorszakban is Motkány hangja.

(Artemisia )
 

A Yetisport videójátékot készített a rajzfilm alapján.

(Artemisia )
 

A film készítő szerződést kötöttek a Burger Kinggel, és egyes menük mellé Jégkorszak 2 figurákat kaptak a vásárlók.

(Artemisia )
 

Amikor Motkány belép a Mennybe, feltűnik egy, az első rész dodómadaraiból álló kórus.

(Artemisia )
 

A kesesűlynek eredetileg az első részben lett volna szerepük.

(Artemisia )
 

A bárkával menekülés ötletét a bibliai Noé bárkája ihlette.

(Artemisia )
 

A rajzfilm eredeti munkacíme Jégkorszak 2: Az olvadás (Ice Age 2: The Meltdown) volt, azonban a bemutató előtt úgy döntöttek, hogy elhagyják a 2-est, mert azt akarták sugallni, hogy ez nem közvetlen folytatás, hanem önálló film lesz. Így csak Jégkorszak: Az olvadás Ige Age:The Meltdown) címen került forgalomban. Azonban sok országban megmaradt a 2-vel ellátott cím.

(Artemisia )
 

2006-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)