Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
32
Szereplők
52
Vélemények
20
Képek
3
Videók
Jégkorszak 2. - Az olvadás
 
NGN   2020. 01. 24.

legújabb vélemény

Volt izgalom, kaland és látvány. Ez még jól sikerült, mert megvolt a megfelelő mértékű adagolás. A poénok is jók voltak.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Minden ugyanott folytatódott, ahol az első résznél abbahagyták. A viccek is megújultak és a főhősök életútjában is figyelemfelkeltő változásokat tudtak hozzáadni.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Nekem jobban tetszett az első résznél egy kicsivel humorosabbnak éreztem. A story jobban tetszett és az új karakterek is hozták a kötelezőt.

 
Deku   2017. 07. 17.

Ez a rész is hatalmas volt, meglepően az elsőhöz hasonlóan. Persze azért nem szárnyalta túl de bőven szórakoztató és humoros. A története is maradt az izgalmas elkápráztató fajta.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Nagyon jó rész mindenképp méltó folytatása a kettőnek.vicces humoros, érzelem teli Sid hozza végig a formáját,vannak benne új karakterek is a két oposszum is nagy forma.

A film összbevétele 660 940 780 dollár volt (imdb.com).

 

2006-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A Blue Sky Studios 3. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film eredetileg G besorolást kapott (minden korosztálynak), de az MPAA végül megmásította PG-re (szülői felügyelettel ajánlott).

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.