Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
139
Vélemények
16
Képek
5
Videók
Jégkorszak
 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

Jó kis csapat

Egytől egyig mind aranyos karakter, poénos mese, kitűnik a többi közül.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Nem igazán az én világom a film kora és valahogy ezért hátrányból indult nálam anno, de az egyedi karakterekkel és a megható történettel mindent felülmúlt, nem hiába a sok folytatás.


 
Deku   2017. 07. 08.

Nagyon szerethető és igazán szórakoztató mese. Szerintem a folytatásai is igazán kiválóak mégis nekem ez volt az ami a legközelebb állt a szívemhez. Eredeti és Sid karakterével nem lehet betelni.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 24.

Aranyos, jól sikerült mese a folytatások szerintem jobbak, de szívesen bármikor megnézem, jó humora is van egyben, nekem személy szerint tetszik ahogy az állatok szövetkeznek, majd barátok lesznek és így tovább.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Videokazettán láttam először. Utána rongyosra néztem. Egyszerűen annyira jó, és nekem tulajdonképpen minden része tetszik. Ugyanezt a szintet elvárom az ötödik résztől is.

 
NGN   2020. 01. 24.

Imádnivaló szereplők, vicces szituk és persze a motkány. Az első rész a legjobb.

 
Thibo84   2019. 04. 30.

Kalandos és aranyos rajzfilm, szerethető, ugyanakkor vicces karakterekke. Főleg Motkánynak köszönhetjük a humoros részeket, de azért Sid is odateszi magát, főleg az állandó locsogása közben néha tud olyat is szólni, ami megörvendezteti az embert. A 2... több»

A film összbevétele 383 257 136 dollár volt (imdb.com).

 

A Blue Sky Studios 1. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A mesében nem Homo sapiensek, hanem neandervölgyi emberek (Homo sapiens neanderthalensis) szerepelnek, akik egyszer sem szólalnak meg.

(hp )
 

Néhány további karakternév: a kisgyerek neve Roshan, az anyukája Nadia, az apja Runar. A kardfogú tigrisek neve Soto, Zeke, Oscar, Lenny. A rinocéroszoké Carl és Frank.

(kázsé)
 

Néhány filmbéli barlangrajzot az első ismert barlangrajzokról mintáztak, amelyek Franciaországban találhatóak, és több mint 15000 évesek.

(kázsé)
 

Sid snowboardos jelenetét olyan animátorok tervezték, akik a valóságban is tudnak snowboardozni.

(kázsé)
 

A film eredetileg drámának készült, de a stúdió csak gyerekfilmként volt hajlandó támogatni a produkciót.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.