Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Jégkorszak (2002)

Ice Age
Filmadatlap
 
33
Szereplők
137
Vélemények
16
Képek
5
Videók

Galéria (16)

Videók (5)

 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

1
Jó kis csapat

Egytől egyig mind aranyos karakter, poénos mese, kitűnik a többi közül.

 
Artemisia   2017. 12. 25.

4

Rendkívül egyedi és gyönyörű grafikával ellátott rajzfilm.Az alapfeltevés, hogy az állatok megmentik a kisgyereket nagyon megható,mégis egy vidám, vicces, aranyos történet a Jégkorszak, a karakterek pedig -különösen Sid- nagyon viccesek. Érdekes, hog... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

1

Nem igazán az én világom a film kora és valahogy ezért hátrányból indult nálam anno, de az egyedi karakterekkel és a megható történettel mindent felülmúlt, nem hiába a sok folytatás.

 
Yosihiro   2015. 02. 06.

1

Csúcs animáció csúcsokkal. A történet és a figurák nagyszerűek főleg, hogy még egy kis történet is plussz van benne a makkal. Remek alkotás és kiemelekedik az animék közül. Nekem a magyar szinkronhangok is megérdemletek volna egy Oscart :) Üdv Yosi

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 24.

0

Aranyos, jól sikerült mese a folytatások szerintem jobbak, de szívesen bármikor megnézem, jó humora is van egyben, nekem személy szerint tetszik ahogy az állatok szövetkeznek, majd barátok lesznek és így tovább.

 
Deku   2017. 07. 08.

1

Nagyon szerethető és igazán szórakoztató mese. Szerintem a folytatásai is igazán kiválóak mégis nekem ez volt az ami a legközelebb állt a szívemhez. Eredeti és Sid karakterével nem lehet betelni.

 
Sabnock Sanatory   2018. 12. 19.

0

Sid és Manfréd tündéri pofák. A nagy melák, és a lassú, lusta semmirekellő, de aranyszívű lajhár zseniálisan kivitelezett, megcsinált kalandja! Leköt, és megnevettet....ennyi kell, és ennyit ad!!!

A film összbevétele 383 257 136 dollár volt (imdb.com).

 

A Blue Sky Studios 1. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A mesében nem Homo sapiensek, hanem neandervölgyi emberek (Homo sapiens neanderthalensis) szerepelnek, akik egyszer sem szólalnak meg.

(hp)
 

Néhány további karakternév: a kisgyerek neve Roshan, az anyukája Nadia, az apja Runar. A kardfogú tigrisek neve Soto, Zeke, Oscar, Lenny. A rinocéroszoké Carl és Frank.

(kázsé)
 

Néhány filmbéli barlangrajzot az első ismert barlangrajzokról mintáztak, amelyek Franciaországban találhatóak, és több mint 15000 évesek.

(kázsé)
 

Sid snowboardos jelenetét olyan animátorok tervezték, akik a valóságban is tudnak snowboardozni.

(kázsé)