Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
134
Vélemények
16
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Nem igazán az én világom a film kora és valahogy ezért hátrányból indult nálam anno, de az egyedi karakterekkel és a megható történettel mindent felülmúlt, nem hiába a sok folytatás.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 24.

Aranyos, jól sikerült mese a folytatások szerintem jobbak, de szívesen bármikor megnézem, jó humora is van egyben, nekem személy szerint tetszik ahogy az állatok szövetkeznek, majd barátok lesznek és így tovább.


 
Deku   2017. 07. 08.

Nagyon szerethető és igazán szórakoztató mese. Szerintem a folytatásai is igazán kiválóak mégis nekem ez volt az ami a legközelebb állt a szívemhez. Eredeti és Sid karakterével nem lehet betelni.

 
Orosz István   2016. 05. 27.

Videokazettán láttam először. Utána rongyosra néztem. Egyszerűen annyira jó, és nekem tulajdonképpen minden része tetszik. Ugyanezt a szintet elvárom az ötödik résztől is.

 
Snowball   2016. 12. 13.

Nem is lett ez a film olyan rossz mint amennyire hittem az elején. Kétkedve vágtam bele és még az elején húztam is a számat. A végére érve viszont kellemes csalódás töltött el mert nem bántam meg, hogy belevágtam. Kedvelem.

 

A Blue Sky Studios 1. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2 )
 

A mesében nem Homo sapiensek, hanem neandervölgyi emberek (Homo sapiens neanderthalensis) szerepelnek, akik egyszer sem szólalnak meg.

(hp )
 

Néhány további karakternév: a kisgyerek neve Roshan, az anyukája Nadia, az apja Runar. A kardfogú tigrisek neve Soto, Zeke, Oscar, Lenny. A rinocéroszoké Carl és Frank.

(kázsé )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.