Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
85
Filmadatlap
 
38
Szereplők
19
Vélemények
19
Képek
9
Videók
Toy Story 4
 
Norbert93   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Sosem fogom megunni a Toy Story világát!

A Toy Story kivételesen az a franchise, amit nem sikerült tönkretenni bőrlehúzással és minden esetben fel tudott mutatni egy olyan cselekményt, ami teljes egészében megállja a helyét. Ahogy telik az idő úgy vándorolnak gazdáról gazdára, kerülnek bonyodalomból bonyodalom és mindezt teszik úgy, hogy a filmek semmit sem veszítenek eredetiségükből és minden egyes részének van szíve-lelke. A karakterek a hosszú évek során sosem váltak unalmassá, minden élethelyzethez megtanulnak alkalmazkodni, megtanulnak felnőni és túllépni a múlton, s ezzel megannyi filmdrámát hagynak maguk mögött, hiszen ezek a játékok karakterisztika szempontjából sokkal emberibbek a végeláthatatlan - animációs és nem animációs - filmkarakterek legnagyobb részénél.

 
MMcFly2015   2019. 07. 15.

a nap véleménye

Újra előbújt belőlem a kisgyerek

Nagy reményt nem mertem hozzáfűzni, hisz a harmadik rész megkoronázta mindazt, ami miatt annyira szerethető a Toy Story, majd egy ehhez méltó, könnyes búcsút kaptunk lezárásul. A Pixar Stúdió rácáfolt minden vészjósló gondolatra, hisz egy cseppet sem rosszabb az elődeinél, sőt az előbb említett megható fináléra is rátesz még egy lapáttal. Ami miatt engem lenyűgözött az elejétől kezdve, az a nosztalgia. Hihetetlen, hogy 96-ban mindössze 6 évesen ámultam a Toy Story világán a moziteremben. Most is, közel 30 évesen ugyanazzal a csodálattal – újra gyereknek érezve magam – lekötötte a figyelmem. Az animáció egyszerűen meseszép. Nagyvásznon nézve nem győztem gyönyörködni minden apró részletben. S... több»


 
ArpiHajdu és Réci   2019. 06. 30.

A játékos végtelenbe és tovább!

::CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Ha egy tökéletesen lezárt trilógia után bemutatásra kerül egy negyedik rész, óhatatlanul is felmerül az emberben a kérdés (mielőtt még megtekintené a szóban forgó művet): minek készítik el, hacsak nem a bőrlehúzás végett? Ez a nem csekély aggodalom pedig hatványozottan igaz lesz abban az esetben, ha az embernek (mint jelen sorok írójának is) az egyik kedvenc animációs filmjéhez készítik el az elsőre feleslegesnek hitt folytatását. De van egy jó hírem: a Pixarnál még mindig értik a dolgukat, s akárcsak tavaly A hihetetlen család második részénél, úgy a Toy Story 4 esetében is hatékonynak bizonyult a brainstorming. Woody-ék új kalandja talán nem hozza azt a ... több»

 
indingo   2019. 10. 27.

Még mindig van új a storyban. Imádtam a kis Polly Pocket babát. Talán picivel több új karaktert hozhattak volna be a történetbe.

 
HETEDIK   2019. 06. 22.

Nem tetszett annyira, mint a harmadik rész, nem volt benne annyi drámai jelenet, itt sokkal inkább a szórakoztatásra helyezték a hangsúlyt. Nekem ez csak egyszer nézős marad, szerintem a harmadik részt már sosem fogják überelni!

 
A negyedik felvonás méltó folytatása lett elődeinek, hiszen amellett, hogy hozza az előző részek szintjét, bizonyos területen át is lépi azokat. Jobbnál jobb új karaktereket ismerhetünk meg, akiknek számos vicces pillanatot köszönhetünk. Számomra nem kérdés, hogy ez a franchise legszórakoztatóbb darabja! Kiváló folytatása és lezárása is egyben a játékok történetének. több»
 
Bár az évek alatt a stúdió sok mindenen ment keresztül, sokat változott, de még mindig hű ahhoz, ahonnan indult: ezt a Toy Story 4 is bizonyítja. Remélem ugyanígy, ugyanezzel a céllal, szemlélettel, és minőségben folytatják ezt az utat, a végtelenbe, és tovább. több»
 
A rendezést megint egy zöldfülűre bízta a Pixar, Josh Cooley ugyanis csupán két rövidfilmet dirigált, azokat is házon belül. A munkájára nemigen lehet panasz, bevállalós merészség hiányában csak annyit javasolnék, hogy fogadja meg John Wick hátán olvasható tanácsot: Fortes fortuna adiuvat! több»

A film összbevétele 1 018 116 589 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 220 782 303 forintot termelt. A hazai mozik összesen 158 958 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Tom Hanks már a Sully - Csoda a Hudson folyón forgatása idején, 2015. decemberében hozzálátott a szinkronizáláshoz. A színész elmondása szerint Woody szinkronizálása olyan szintű fizikai megterhelés, mint négy órányi hasedzés.

(hp)
 

Az előző Toy Story filmek mindegyike 11 perccel hosszabb volt, mint a korábbi rész. Az első rész 81, a második 92, míg a harmadik 103 perces volt. A sor a Toy Story 4-gyel szakadt meg végül, melynek 89 perces a hivatalos játékideje. Ezzel ez a film lett a Pixar második legrövidebb produkciója az 1995-ös első Toy Story után.

(hp)
 

A Toy Story 4 Bud Luckey utolsó filmje. A színész egy évvel az animációs film premierje előtt, 2018. február 24-én hunyt el, az alkotók az ő emlékének ajánlották a produkciót.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.