Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Agymanók (2015)

Inside Out
Filmadatlap
 
34
Szereplők
139
Vélemények
18
Képek
36
Videók

Galéria (18)

Videók (36)

 
MoviesChris   2022. 02. 24.

legújabb vélemény

0

Most szembe megyek a legtöbb ember véleményével. Nekem nem tetszett ez a mese. Mégpedig azért nem, mert rettentő letargikus. És tisztában vagyok vele, hogy nem kell minden mesének viccesnek lennie. Nem is csak azokat kedvelem. Itt van pl. a Lelki ism... több»

 
Artemisia   2022. 01. 05.

8
Keserédes emlékek

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mindannyian éreztük már úgy, hogy az érzelmeink irányítanak minket. Néha különösebb ok nélkül jókedvvel ébredünk; néha hirtelen elönt minket a harag, vagy megmagyarázhatatlan szomorúság tör ránk. Máskor pedig kitör belőlünk az undor, vagy kétségbees... teljes kritika»

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 16.

4

Az elmúlt évek egyik legjobban összerakott, legjobb alapötlettel rendelkező animációs filmje. Az egyetemen hallgattam olyan órákat, amelyeken pont ezeket az inger-válasz reakciókat tanulmányoztuk és a film nézése közben végig hallottam a tanárnő hang... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 08.

4

A legokosabb, legjobb mesefilm, amit láttam az utóbbi időben. Sokkal inkább szól a felnőtteknek, mint a gyermekeknek, de mind a két korosztály megtalálhatja benne azt, ami megfogja. Egy alappszichológia órának tökéletes lenne. Nagyon sok helyen feljö... több»

 
indingo   2017. 10. 06.

2

Helyes mese, tetszett sok okosság van benne, annak ellenére, hogy elsőre egy bugyuta sztorinak tűnik a kis színes manócskákkal. Felnőtteknek is bátran ajánlom.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

3

Abszolút megérdemelte a legjobb animáció Oscar díját.

 
Deku   2017. 07. 15.

1

Szerintem elég komoly kis mese lett ez. Amellett persze, hogy aranyos és szórakoztató. Tökéletesen mutatja be egy ember érzelmeit és gondolatait ráadásul játékosan.

A film összbevétele 857 611 174 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 296 229 610 forintot termelt.

 

A szülők keresztneve nem derül ki a filmben.

(picurka)
 

Még a mesefilm készítésének a legelején eldöntötték a film készítői, hogy a Derű nevezetű érzelem lesz a főszereplő.

(Shelby07)
 

A legjobb animációnak járó Oscar-díjat el is nyerte 2016-ban.

(Shelby07)
 

Az animációs film készítése során számos pszichológus is segédkezett, hogy az érzelmek tökéletesen legyenek ábrázolva.

(Shelby07)
 

A Derű nevű érzelemmanó eredetileg Optimizmus lett volna, de végül a készítők átírták.

(Shelby07)
 
A Pixar újra formában: a vezető rajzfilmstúdió új meséje nemcsak az animációs filmvilágban, de a tömegkultúrában is könnyen hivatkozási ponttá válhat. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
Pixarék az évtized egyik legcsodálatosabb animációs filmjével ismét megtalálták azt a kreatív utat, amely a szívhez vezet. több»
 
Az Agymanók nem tudta beváltani az ígéretes trailer támasztotta elvárásokat – nem lett több, mint egy bájos mesefilm, miközben lehetett volna akár az új Fel! is. több»