Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%
Filmadatlap
 
34
Szereplők
136
Vélemények
18
Képek
36
Videók

Filmkritika: Agymanók (2015)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Pixarék az évtized egyik legcsodálatosabb animációs filmjével ismét megtalálták azt a kreatív utat, amely a szívhez vezet. több»
 
Az Agymanók nem tudta beváltani az ígéretes trailer támasztotta elvárásokat – nem lett több, mint egy bájos mesefilm, miközben lehetett volna akár az új Fel! is. több»
 
Változatos, izgalmas, helyenként nagyon vicces, és általánosságban elmondható, hogy semmi máshoz sem fogható. Kötelező néznivaló, nemtől és kortól függetlenül. Alighanem meg is van a jövő évi Oscar-díjas animációs film. több»
 
A Pixar újra formában: a vezető rajzfilmstúdió új meséje nemcsak az animációs filmvilágban, de a tömegkultúrában is könnyen hivatkozási ponttá válhat. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
 
Az Agymanók eredeti, ennél eredetibb már nem is lehetne. több»
 
Megtekintés: Igen, mert van mondanivaló, ugyanakkor, talán a figurák miatt, talán, mert a kalandok nem pörögnek a maximumon, nem lesz számomra egy sokszor nézős darab. több»