Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Rontó Ralph (2012)

Wreck-It Ralph
Filmadatlap
 
32
Szereplők
40
Vélemények
30
Képek
5
Videók

Galéria (30)

Videók (5)

 
Zsolti01   2019. 06. 18.

legújabb vélemény

0

Szerintem jól mutatja be a játékgépek világát. Nagyszerűen meg lett csinálva, lehet azért tetszett ennyire, mert nagy játék fanatikus vagyok. Nekem nagyon bejött a film.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

A rajzfilmek világába egyedülállóan ötletes és megismételhetetlen, amit nyújt, mind hangulatba, mind pedig történetbe, persze leginkább csak azoknak, akik átélték az eredeti játékok nyújtotta élményt.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

0

Eleinte nem akartam megnézni, de örültem neki. Egyszerűen káprázatos, ahogyan megcsinálták az egészet. Óriási gratuláció az alkotóknak. Változatos nem vontatott és a sok poén mellett egy kis drámát is belevittek. Minden korosztálynak ajánlott, jó kis estét program egy tál popcorn mellett!

 
indingo   2019. 03. 24.

0

Helyes és humor kis mese. Többször láttam már gyerektársaságban. A nagy melák mindenki számára kedvelhető figura.

 
Thibo84   2019. 03. 24.

0

Imádtam az elejétől a végéig. Igen csak eredeti. szuper a történet, akárcsak a poénok és imádnivalók a karakterek. Az egész család élvezheti. Mondanivalója is van a kitartásról, az elfogadásról, a barátságról, na meg persze a szerelemről. Ha valamit kifelejtettem, bocsánat.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Nagyon kedves, aranyos és szerethető formába öntötték a videojátékok egyik legnagyobb és legismertebb játékát. Nekem különösen tetszett a rajzolási technika.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 30.

0

Sokszínű egy rajzfilm. Rögtön a kedvenceim közé kúszott hiszen tele van videojátékos utalással. Egy olyan atmoszférát teremt meg és mutat be amit nem látunk. Fogalmunk sincs mit csinálnak ha nem vagyunk ott. A készítők pedig eme gondolatmenet köré é... több»

A film összbevétele 471 222 889 dollár volt (imdb.com).

 

Már az 1990-es évek előtt előkerült a stúdióban a rajzfilm tervezete és el is kezdték a munkálatokat szép lassan.

(dailyfilmsan)
 

A rjazfilm hemzseg a videojátékos utalásoktól és képkockákból. A legtöbbet a Street Fightersből jelenik meg. Például Ryu és Ken, Zangief, a széttört autó ami egy kiegészítőhöz kapcsolható vagy az alig elpusztítható M. Bison.

(dailyfilmsan)
 

Ez az alkotás az 52. a Disney rajzfilmek sorában.

(dailyfilmsan)
 

A legtöbb animációval ellentétben a színészek együtt, egy stúdiószobában szinkronizálták le a filmet, emiatt pedig rengeteg improvizáció is belekerült a végleges verzióba.

(hp)
 

Az egyik jelenetben Skrillex is feltűnik, aki a film egyik betétdalát is szerezte.

(hp)