Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
84

Rontó Ralph (2012)

Wreck-It Ralph
Filmadatlap
 
33
Szereplők
40
Vélemények
30
Képek
5
Videók
Rontó Ralph
 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

A rajzfilmek világába egyedülállóan ötletes és megismételhetetlen, amit nyújt, mind hangulatba, mind pedig történetbe, persze leginkább csak azoknak, akik átélték az eredeti játékok nyújtotta élményt.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Eleinte nem akartam megnézni, de örültem neki. Egyszerűen káprázatos, ahogyan megcsinálták az egészet. Óriási gratuláció az alkotóknak. Változatos nem vontatott és a sok poén mellett egy kis drámát is belevittek. Minden korosztálynak ajánlott, jó kis estét program egy tál popcorn mellett!


 
indingo   2019. 03. 24.

Helyes és humor kis mese. Többször láttam már gyerektársaságban. A nagy melák mindenki számára kedvelhető figura.

 
Deku   2017. 07. 17.

Nagyon kedves, aranyos és szerethető formába öntötték a videojátékok egyik legnagyobb és legismertebb játékát. Nekem különösen tetszett a rajzolási technika.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 30.

Sokszínű egy rajzfilm. Rögtön a kedvenceim közé kúszott hiszen tele van videojátékos utalással. Egy olyan atmoszférát teremt meg és mutat be amit nem látunk. Fogalmunk sincs mit csinálnak ha nem vagyunk ott. A készítők pedig eme gondolatmenet köré építették fel a filmet. Jó ötlet volt minden percét lehet élvezni legyen az kezdő törperős vagy régimotoros a néző. Egy jellemellentét mutatkozik meg rögtön az elején. A gonoszok nem azok csak eljátsszák. Megfűszerezik egy magányos gonosszal aki csak barátot szeretne de erről maga sem tud míg nem találkozik egy potenciális jelölttel. Többet nem is akarok elárulni a rajzfilmről. Mozgalmas és kedves történet nagyon szívesen ajánlom mindenkinek.

A film összbevétele 471 222 889 dollár volt (imdb.com).

 

Már az 1990-es évek előtt előkerült a stúdióban a rajzfilm tervezete és el is kezdték a munkálatokat szép lassan.

(dailyfilmsan)
 

A rjazfilm hemzseg a videojátékos utalásoktól és képkockákból. A legtöbbet a Street Fightersből jelenik meg. Például Ryu és Ken, Zangief, a széttört autó ami egy kiegészítőhöz kapcsolható vagy az alig elpusztítható M. Bison.

(dailyfilmsan)
 

Ez az alkotás az 52. a Disney rajzfilmek sorában.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.