Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Rontó Ralph (2012)

Wreck-It Ralph
Filmadatlap
 
32
Szereplők
41
Vélemények
30
Képek
4
Videók

Galéria (30)

Videók (4)

 
CruzRamos   2023. 02. 26.

legújabb vélemény

0

Érdekes belemenni a játékok világába, ilyen módon. És az is mindig különleges, ha egy negatív karaktert tesznek meg a film főhősévé. Ezek mind működnek a Rontó Ralphban. És egészen addig, amíg a mese ezen része elviszi, teljesen jó. Csak aztán amikor ebből kifogy a szufla, elég középszerű lesz.

 
indingo   2019. 03. 24.

1

Helyes és humor kis mese. Többször láttam már gyerektársaságban. A nagy melák mindenki számára kedvelhető figura.

 
Thibo84   2019. 03. 24.

1

Imádtam az elejétől a végéig. Igen csak eredeti. szuper a történet, akárcsak a poénok és imádnivalók a karakterek. Az egész család élvezheti. Mondanivalója is van a kitartásról, az elfogadásról, a barátságról, na meg persze a szerelemről. Ha valamit kifelejtettem, bocsánat.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

1

A rajzfilmek világába egyedülállóan ötletes és megismételhetetlen, amit nyújt, mind hangulatba, mind pedig történetbe, persze leginkább csak azoknak, akik átélték az eredeti játékok nyújtotta élményt.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

1

Eleinte nem akartam megnézni, de örültem neki. Egyszerűen káprázatos, ahogyan megcsinálták az egészet. Óriási gratuláció az alkotóknak. Változatos nem vontatott és a sok poén mellett egy kis drámát is belevittek. Minden korosztálynak ajánlott, jó kis estét program egy tál popcorn mellett!

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

1

Egyik kedvenc mesém. Nagyon szeretem Ralph-ot. Félreértett gonosz aki valójában nem is gonosz csak ezt a szerepet kényszeríti rá a társadalmi nyomás. Nagyon eszes mese, ha egy kicsit a felszín alá benézünk. Penelopeval pedig nagyon jó csapatot alkotnak.

 
Deku   2017. 07. 17.

0

Nagyon kedves, aranyos és szerethető formába öntötték a videojátékok egyik legnagyobb és legismertebb játékát. Nekem különösen tetszett a rajzolási technika.

A film összbevétele 471 222 889 dollár volt (imdb.com).

 

Már az 1990-es évek előtt előkerült a stúdióban a rajzfilm tervezete és el is kezdték a munkálatokat szép lassan.

(dailyfilmsan)
 

A rjazfilm hemzseg a videojátékos utalásoktól és képkockákból. A legtöbbet a Street Fightersből jelenik meg. Például Ryu és Ken, Zangief, a széttört autó ami egy kiegészítőhöz kapcsolható vagy az alig elpusztítható M. Bison.

(dailyfilmsan)
 

Ez az alkotás az 52. a Disney rajzfilmek sorában.

(dailyfilmsan)
 

A legtöbb animációval ellentétben a színészek együtt, egy stúdiószobában szinkronizálták le a filmet, emiatt pedig rengeteg improvizáció is belekerült a végleges verzióba.

(hp)
 

Az egyik jelenetben Skrillex is feltűnik, aki a film egyik betétdalát is szerezte.

(hp)