Rontó Ralph

Rontó Ralph

Wreck-It Ralph

A Rontó Ralph (2012) Rich Moore számítógépes animációs családi fantasy kalandvígjátéka, amely a MAFAB közösségi visszajelzései alapján szokatlanul ötletesen kapcsolja össze a videojátékok világát. A nézők különösen az eredeti hangulatot, a működő poénokat és az elfogadásról, kitartásról, barátságról szóló mondanivalót emelik ki. A John C. Reilly, Sarah Silverman és Jane Lynch főszereplésével készült filmben Ralph hőssé akar válni, ám egy másik játékba merészkedve az egész játéktermet fenyegető veszélyt szabadít el, így Vanellope segítségére szorul. A változatos tempóhoz humor és némi dráma is társul, ezért a visszajelzések szerint több korosztály számára is működhet. A filmet a MAFAB.hu-n több mint 100 értékelés alapján nagyon erős fogadtatás övezi, tetszésindexe jelenleg 84%.

Hirdetés

Hivatalos tartalom

Rontó Ralph csak azt szeretné, ha ő is annyira népszerű lehetne, mint Fix-It Felix. A rosszfiút azonban senki sem szereti. Amikor megismeri Calhoun őrmestert, végre számára is felcsillan a remény. Sikerül besurrannia egy fps-játékba, azonban nevéhez hűen hatalmas galibát okoz, és szabadon enged… Több

Premier (HU): 2012.11.01.

2023.09.12 Timon

Kétségkívül az eddigi legfurább Disney-rajzfilm, amit láttam. De ettől még nagyrészt tök jó volt. Legjobban azt dicsérem benne, hogy a számítógépes játékok világa irányába indultak el, amely némileg szokatlan, és nemcsak feltárták, de még kapcsolatba... Több

2019.03.24 indingo

Helyes és humor kis mese. Többször láttam már gyerektársaságban. A nagy melák mindenki számára kedvelhető figura.

2019.03.24 Thibo84

Imádtam az elejétől a végéig. Igen csak eredeti. szuper a történet, akárcsak a poénok és imádnivalók a karakterek. Az egész család élvezheti. Mondanivalója is van a kitartásról, az elfogadásról, a barátságról, na meg persze a szerelemről. Ha valamit kifelejtettem, bocsánat.

2017.05.07 mamiéstöti2

A rajzfilmek világába egyedülállóan ötletes és megismételhetetlen, amit nyújt, mind hangulatba, mind pedig történetbe, persze leginkább csak azoknak, akik átélték az eredeti játékok nyújtotta élményt.

Már az 1990-es évek előtt előkerült a stúdióban a rajzfilm tervezete és el is kezdték a munkálatokat szép lassan. Szerző: dailyfilmsan