Andy éppen egyetemre készül, így Woody, Buzz és a többi játék aggódni kezd jövőjük miatt. Úgy döntenek, hogy a Sunnyside Óvodába költöznek, ahol tudomásuk szerint mindenkivel játszanak. Ám az új otthon mégsem annyira barátságos, mint gondolták, így néhány más játékkal együtt szökést terveznek. Szerencsére időközben Andy is a keresésükre indul.
Gyerek voltam mikor megnéztem az első két részt így még "fiatal felnőttként" is nagyon vártam a 3.-at. Egyáltalán nem csalódtam, nagyon jó lett. Nem hazudtolta meg önmagát. Maga a film is belevitte amit kellett, hogy eltelt több mint 10 év és ők is h... több»
Nekem ez a rész tetszik a a legjobban. Bemutatja a felnőtté válás kényes dolgait, hogy többé nem játszunk a gyerekként oly szeretett katonákkal, babákkal, versenyautókkal és számos játékkal, felkerülnek a polcokra, padlásra vagy le a pincébe. Így hát... több»
A film összbevétele 1 063 171 911 dollár volt (imdb.com).
A kukás fekete felsőjén fehér halálfej található, amely már az első részben is szerepelt Sid pólója volt.
(Bogi87)95-ös szám látható a film elején a vonaton, ez utalás a Verdákra, Villám McQueen versenyszáma a 95.
(Bogi87)Sam Raimi Evil Death alkotása volt hatással az egyik jelentre, mikor Macó a szemetesből kinyúl, és megragadja Woody lábát.
(Bogi87)"Szabadság, egyenlőség, testvériség a jelszó! A zsarnokok pedig vesszenek!" (Barbie) – ez a mondat nagyon hasonlít a Függetlenségi Nyilatkozat szövegéhez.
(Bogi87)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »