Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
86
Filmadatlap
 
30
Szereplők
69
Vélemények
24
Képek
2
Videók
Toy Story 3.
 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Ebben a folytatásban sem kellett csalódnom, szerintem hozta a Toy Story szintet. Nálam mindenképp 5/5!

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 05. 04.

Gyerek voltam mikor megnéztem az első két részt így még "fiatal felnőttként" is nagyon vártam a 3.-at. Egyáltalán nem csalódtam, nagyon jó lett. Nem hazudtolta meg önmagát. Maga a film is belevitte amit kellett, hogy eltelt több mint 10 év és ők is haladtak a korral, Andy is felnőtt, így magával vitt egy nagyon jó cselekmény lett izgalmas story, új karakterek is. top


 
Deku   2017. 07. 10.

Jópofa lett ez a rész is ezt el kell ismerni bár én hiányolok valamit. Lehet csak arról van szó, hogy az elsőt még nagyon gyerekként láttam és jobban hatott rám mint ez itt. Viszont mókás és pörgős kis mese.

 
HETEDIK   2018. 11. 13.

Nekem ez a rész tetszik a a legjobban. Bemutatja a felnőtté válás kényes dolgait, hogy többé nem játszunk a gyerekként oly szeretett katonákkal, babákkal, versenyautókkal és számos játékkal, felkerülnek a polcokra, padlásra vagy le a pincébe. Így hát hőseink óvodába költöznek, azonban ez a lét sem fenékig tejfel. Rengeteg vicces jelenet van, Ken és Barby behozatala nagy ötlet volt, a főgonosz maci pedig zseniális. Mégis, a franchise-tól elvárható humor mellé kapunk olyan drámai jeleneteket is, amitől az ember könnye kicsordul. Gondolok itt a maci hányattatott életének bemutatására, megmagyarázva hogyan és miért fejlődött ki jelleme, de az abszolút kedvencem az olvasztó kemencés rész. Ahogy a maci elárulja a bandát, azok pedig rádöbbenve, hogy nincs kiút, összekapaszkodnak és együtt várják a halált. Azt hiszem, ez a jelenet mindent elmond aljasságról és szeretetről, mindezt animációs figurákkal bemutatva. Eszméletlenül eltalált mese, amiben olyan jelenetek is vannak, amik csak a legnagyobb drámákban. Hibátlan, zseniális alkotás.

 
Edii   2015. 04. 19.

annnyira jóó mese:)a vége tényleg nagyon megható volt...:)nekem mind a három része naggyon tetszett,de ez a harmadik különösen,teljesen megérdemelte az oscar-t :D

A film összbevétele 1 063 171 911 dollár volt (imdb.com).

 

Lee Unkrich rendező azt mondta, nem lesz folytatása a szériának.

(Bogi87)
 

A kukás fekete felsőjén fehér halálfej található, amely már az első részben is szerepelt Sid pólója volt.

(Bogi87)
 

A Jedi visszatérre való utalás: Babilla belöki Mackót a szemetesbe.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.