Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
72

Hupikék törpikék – Az elveszett falu

(Smurfs: The Lost Village)
 
mamiéstöti2  2017. 09. 22.

Inkább csináltak volna a filmes verziónak egy harmadik részt. Meg lehetett nézni, de eddig szinte az összes törpös produkció érdekesebb volt. Kicsit csalódtam.

 
MMcFly2015  2017. 08. 01.

Vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcsolatban. Annak külön örültem, hogy visszatértünk legalább az animációs meséhez, és a klasszikus főhősök nem Neil Patrick Harris társaságában bohóckodnak New York utcáin. A történet ötletes, kaland - kaland hátán, és meg kell hagyni elég látványosra sikerült (a 3D-t ki is tudja használni). Mégis úgy érzem, hogy a gyerek koromban megszeretett Hupikék törpikék történetébe belerondít. 35 éves történelme van Apraja falva lakóinak, és milyen jó volt ez így. Fölösleges volt belekavarni egy másik (elveszett) falu lakóit, akik teljesen hasonlítanak az általunk ismert törpikékre. Ez olyan izzadságszagú folytatásra vall, mint anno a Notre Dame-i toronyőr 2, a 101 kiskutya 2 stb...
Halad a film korral, ami azért megmosolyogtatott, mint például a selfiezés, törpboardozás és a nagy slágerek felszólalása. 2017-ben már trendik a törpök, ami jó ötlet, hiszen nem a felnőtteknek tervezik a filmet. Az utolsó 15 percében jut tömény dráma is, ami miatt nem tudnám szívből ajánlani még piciknek, ki tudja, mennyire van felkészülve ilyesmire (annak ellenére, hogy a legvége cuki, happy end). Én kifejezetten örülök, ha a premierlistákon alkalomadtán feltűnik egy Hupikék Törpikék mozi, legalább köztudatba tartja Peyo által létrehozott világot, viszont elszomorító, hogy a közel 100 megírt karakterből nem sikerül egy fele annyira szerethető, mókás és tartalmas mesét kreálni, mint amit anno láthattunk gyerekként.

 
T.Andras  2017. 03. 29.

Ez az első Hupikék törpikék film, amit láttam. (Nem számolva a sorozattal.) Nagy meglepetés volt, ugyanis amellett, hogy a történet is jó volt, vicces volt, sőt volt benne kifejezetten a felnőttek számára szóló poén. Szerintem én jobban élveztem, mint a gyerekek körülöttem.

 
nándi99  2017. 04. 03.

Szerintem nagyon aranyos lett, unokahúgomat vittem el rá, aki láthatóan nagyon élvezte. Látszik, hogy nem a felnőttekre szabták, de ez nem is baj. Nekünk ott van a Zootopia, meg az Agymanók. Ez most egy nagyon a kicsikre szabott animációs film lett, és ez rendben is van így.

 
SztarkTóni  2017. 03. 31.

Végre visszataláltak a Törpök önmagukhoz, az előző két katasztrófával felérő élőszereplős mozi után ez kimondottan felüdülés volt, még akkor is, és ilyen múlttal már az átlagos is előrelépés.

Demi Lovato
Rainn Wilson
Mandy Patinkin
Szabó Zsófi
Szabó Sipos Barnabás
Gyabronka József
Szabó Győző
VOX.hu - Hupikék törpikék - Az elveszett falu
Törpnyi jó hír, hogy miután Peyo figuráit a vegyes technikával készült legutóbbi két stúdiófilmben sikerült alaposan megszégyeníteni, Aprajafalva lakói 100%-ban animációs körülmények között térnek vissza – a nyomukban természetesen Hókuszpókkal, aki szintén rajzos formájában gyűlöli a törpöket. 50/100
 

Az első Hupikék törpikék film, melynek rendezője Kelly Asbury volt.

(Mavil)
 

Peyo, belga képregény-művész alkotta meg a Hupikék törpikéket.

(Mavil)
 

A The Smurfs, azaz A Hupikék törpikék képregényeken alapszik a film.

(Mavil)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.