Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
11
Vélemények
27
Képek
16
Videók
 
hotelkunde12a@gmail.com   2019. 08. 19.

legújabb vélemény

Igazából szerintem semmi különös nincsen benne.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Inkább csináltak volna a filmes verziónak egy harmadik részt. Meg lehetett nézni, de eddig szinte az összes törpös produkció érdekesebb volt. Kicsit csalódtam.


 
Deku   2018. 02. 15.

Rabul ejtett a filmnek minden pillanata, alig várom, hogy újra megnézhessem. Eszméletlen ütős cucc. Igazán akciódús film tele mindenféle jóval. Nekem ha igazán kikapcsolódni van kedvem hasonlóakra lenne szükségem mint ez is. Imádtam

 
dailyfilmsan   2019. 01. 16.

Aranyos rajzfilm. Nem lehet a két filmhez kapcsolni teljesen különálló, de annál szórakoztatóbb. Törpilla körül forog a világ úgy néz ki, mert azon megy a vita hogy miért nincs több törplány. A végén pedig találnak egy csomót. Aranyos tanmese, jó is de nem varázsolt elannyira nagyon.

 
Szilonka   2019. 07. 29.

Szuper kis mese, helyenként felidézi a nagy elődöt. A története izgalmas, jó a látványa és a zenék is.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

Egész kellemes meglepetés volt ez a film pedig az eddigi feldolgozások alapján már erős fenntartásaim voltak, de megugrották történetben a lécet. Izgalmas és tanulságos mese. Egyedül az animációjával nem vagyok kibékülve.

 
MMcFly2015   2017. 08. 01.

Vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcsolatban. Annak külön örültem, hogy visszatértünk legalább az animációs meséhez, és a klasszikus főhősök nem Neil Patrick Harris társaságában bohóckodnak New York utcáin. A történet ötletes, kaland - kaland hátán, és meg kell hagyni elég látványosra sikerült (a 3D-t ki is tudja használni). Mégis úgy érzem, hogy a gyerek koromban megszeretett Hupikék törpikék történetébe belerondít. 35 éves történelme van Apraja falva lakóinak, és milyen jó volt ez így. Fölösleges volt belekavarni egy másik (elveszett) falu lakóit, akik teljesen hasonlítanak az általunk ismert törpikékre. Ez olyan izzadságszagú folytatásra vall, mint anno a Notre Dame-i toronyőr 2, a 101 kiskutya 2 stb... Halad a film korral, ami azért megmosolyogtatott, mint például a selfiezés, törpboardozás és a nagy slágerek felszólalása. 2017-ben már trendik a törpök, ami jó ötlet, hiszen nem a felnőtteknek tervezik a filmet. Az utolsó 15 percében jut tömény dráma is, ami miatt nem tudnám szívből ajánlani még piciknek, ki tudja, mennyire van felkészülve ilyesmire (annak ellenére, hogy a legvége cuki, happy end). Én kifejezetten örülök, ha a premierlistákon alkalomadtán feltűnik egy Hupikék Törpikék mozi, legalább köztudatba tartja Peyo által létrehozott világot, viszont elszomorító, hogy a közel 100 megírt karakterből nem sikerül egy fele annyira szerethető, mókás és tartalmas mesét kreálni, mint amit anno láthattunk gyerekként.

Demi Lovato
Rainn Wilson
Mandy Patinkin
Szabó Zsófi
Szabó Sipos Barnabás
Gyabronka József
Szabó Győző

A film összbevétele 197 183 546 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 140 170 006 forintot termelt. A hazai mozik összesen 109 976 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az első Hupikék törpikék film, melynek rendezője Kelly Asbury volt.

(Mavil)
 

Peyo, belga képregény-művész alkotta meg a Hupikék törpikéket.

(Mavil)
 

A The Smurfs, azaz A Hupikék törpikék képregényeken alapszik a film.

(Mavil)
 

A Smurfberries (azaz törpbogyók) színe ismét változott. Míg a 80-as években a képregényekben vörös volt, az élőszereplős filmekben kék, addig itt lila.

(Mavil)
 

Joe Manganiello kölcsönözte hangját Törperősnek. Felesége, Sofía Vergara a The Murfs (2011) filmben szintén közreműködött.

(Mavil)
 

Háromból ez az első Sony Animations film, amely 2017-ben bemutatásra került.

(Mavil)
 

Rainn Wilson első animációs filmje a Monsters vs. Aliens (2009) óta, melyben szintén a gazembert szinkronizálta.

(Mavil)
 

Egyetlen egy törpnek, Törperősnek van tetoválása, a jobb karján egy piros szív.

(Mavil)
 

Hókuszpók egyetlen felső foga hol bal, hol jobb oldalon van, sőt olyan is előfordul, hogy középen található, attól függően, melyik profilját láthatjuk.

(Mavil)
 

Törpilla eredeti hangja az amerikai énekes, Katy Perry volt. Ebben a filmben helyette a szintén amerikai énekes Demi Lovato kölcsönözte hangját a törplánynak.

(Mavil)
 
Törpnyi jó hír, hogy miután Peyo figuráit a vegyes technikával készült legutóbbi két stúdiófilmben sikerült alaposan megszégyeníteni, Aprajafalva lakói 100%-ban animációs körülmények között térnek vissza – a nyomukban természetesen Hókuszpókkal, aki szintén rajzos formájában gyűlöli a törpöket. 50/100 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.