Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

Hupikék törpikék – Az elveszett falu (2017)

Smurfs: The Lost Village
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
27
Képek
16
Videók
 
Rocker   2021. 04. 09.

legújabb vélemény

0
Nagyon jó

Jó néhányszor láttam.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

0

Inkább csináltak volna a filmes verziónak egy harmadik részt. Meg lehetett nézni, de eddig szinte az összes törpös produkció érdekesebb volt. Kicsit csalódtam.


 
Deku   2018. 02. 15.

0

Rabul ejtett a filmnek minden pillanata, alig várom, hogy újra megnézhessem. Eszméletlen ütős cucc. Igazán akciódús film tele mindenféle jóval. Nekem ha igazán kikapcsolódni van kedvem hasonlóakra lenne szükségem mint ez is. Imádtam

1
 
dailyfilmsan   2019. 01. 16.

0

Aranyos rajzfilm. Nem lehet a két filmhez kapcsolni teljesen különálló, de annál szórakoztatóbb. Törpilla körül forog a világ úgy néz ki, mert azon megy a vita hogy miért nincs több törplány. A végén pedig találnak egy csomót. Aranyos tanmese, jó is de nem varázsolt elannyira nagyon.

 
Szilonka   2019. 07. 29.

0

Szuper kis mese, helyenként felidézi a nagy elődöt. A története izgalmas, jó a látványa és a zenék is.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

0

Egész kellemes meglepetés volt ez a film pedig az eddigi feldolgozások alapján már erős fenntartásaim voltak, de megugrották történetben a lécet. Izgalmas és tanulságos mese. Egyedül az animációjával nem vagyok kibékülve.

 
MMcFly2015   2017. 08. 01.

0

Vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcsolatban. Annak külön örültem, hogy visszatértünk legalább az animációs meséhez, és a klasszikus főhősök nem Neil Patrick Harris társaságában bohóckodnak New York utcáin. A történet ötletes, kaland - kaland hátán,... több»

Galéria (27)

Demi Lovato
Rainn Wilson
Mandy Patinkin
Szabó Zsófi
Szabó Sipos Barnabás
Gyabronka József
Szabó Győző

Videók (16)

A film összbevétele 197 183 546 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 140 170 006 forintot termelt. A hazai mozik összesen 109 976 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az első Hupikék törpikék film, melynek rendezője Kelly Asbury volt.

(Mavil)
 

, belga képregény-művész alkotta meg a Hupikék törpikéket.

(Mavil)
 

A The Smurfs, azaz A Hupikék törpikék képregényeken alapszik a film.

(Mavil)
 

A Smurfberries (azaz törpbogyók) színe ismét változott. Míg a 80-as években a képregényekben vörös volt, az élőszereplős filmekben kék, addig itt lila.

(Mavil)
 

Joe Manganiello kölcsönözte hangját Törperősnek. Felesége, Sofía Vergara a The Murfs (2011) filmben szintén közreműködött.

(Mavil)
 

Háromból ez az első Sony Animations film, amely 2017-ben bemutatásra került.

(Mavil)
 

Rainn Wilson első animációs filmje a Monsters vs. Aliens (2009) óta, melyben szintén a gazembert szinkronizálta.

(Mavil)
 

Egyetlen egy törpnek, Törperősnek van tetoválása, a jobb karján egy piros szív.

(Mavil)
 

Hókuszpók egyetlen felső foga hol bal, hol jobb oldalon van, sőt olyan is előfordul, hogy középen található, attól függően, melyik profilját láthatjuk.

(Mavil)
 

Törpilla eredeti hangja az amerikai énekes, Katy Perry volt. Ebben a filmben helyette a szintén amerikai énekes Demi Lovato kölcsönözte hangját a törplánynak.

(Mavil)
 
Törpnyi jó hír, hogy miután Peyo figuráit a vegyes technikával készült legutóbbi két stúdiófilmben sikerült alaposan megszégyeníteni, Aprajafalva lakói 100%-ban animációs körülmények között térnek vissza – a nyomukban természetesen Hókuszpókkal, aki szintén rajzos formájában gyűlöli a törpöket. 50/100 több»