Ehhez még Morgan Freeman is kevés volt, még mindig a Bébi az úr a mozikban

Tovább folytatja menetelését a Dreamworks animációs filmje.

Ismét szoros versenyben végzett az amerikai bevételi toplista élén a Bébi úr című animációs film. A Dreamworks produkciója múlt héten nagy meglepetésre simán bedarálta a Páncélba zárt szellemet, de ami még nagyobb szó: maga mögé tudta utasítani A Szépség és a Szörnyeteget. Nem csoda, hogy összbevételei már megközelítik a 200 millió dollárt, melyhez a hétvégén 26 millióval járult hozzá.  

A második helyen a Disney klasszikusának élőszereplős adaptációja zárt 25 millióval, mely immáron negyedik hete foglalja el a dobogót. A film világszerte hatalmas kasszasiker, fél milliárd dollár felett teljesített, és egyelőre úgy tűnik, messze még a vége.

A dobogó alsó fokára a maga 14 milliójával egy premierfilm, a Hupikék törpikék – Az elveszett falu fért fel, melytől a kritikusok ugyan nem voltak elájulva, a közönségtől kimondottan jó értékeléseket, és ehhez illő jegyeladásokat tudott felmutatni.

Nem sokkal csúszott le a dobogóról  Morgan FreemanMichael Caine és Alan Arkin neveivel fémjelzett Vén rókák, melynek bevételei jócskán meghaladták az előzetes becsléseket, de az első két hely még így is igen távoli maradt számára.

A friss premierek közül a The Case for Christ fért be a legjobbak közé, 3,9 millióval a tizedik helyen nyitott.

Páncélba zárt szellem múlt héten sem mutatott meggyőző teljesítményt, és ez ezen a hétvégén sem változott. Bár 7,3 millió dollár értékben keltek el rá a jegyek, hazájában alig több mint 30 milliót tudott termelni. A nemzetközi piacokon ennél jobban teljesít, ennek is köszönhető a 124 milliós összbevétel. Épp ellenkező a helyzet a Power Rangers-szel, melyre csak hazájában kétszer akkora értékben értékesítettek jegyeket, mint világszerte.