Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Bébi úr (2017)

The Boss Baby
Filmadatlap
 
26
Szereplők
38
Vélemények
22
Képek
13
Videók
 
indingo   2019. 08. 17.

legújabb vélemény

0

Egy helyes és humoros mesére számítottam. Nekem nem tetszett, kicsit beteg volt a főszereplő. A története elég erőltetett, a poénok közepesek.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 04. 17.

2
Gólyamese

Úgy látom a nagy filmstúdiókat egyre jobban érdekli az a téma, hogy honnan érkeznek a kisbabák. A Warner Bros. produkciója, a Gólyák után, ezúttal a Dreamworks teremti meg a maga gólyameséjét a Bébi úrral. Szerintem utóbbi sokkal jobban sikerült, his... teljes kritika»


 
Shelby07   2018. 01. 19.

0

Nagyon rossz volt, abszolút nem tetszett. Előzetes alapján annyira tetszett, hogy majdnem elmentem megnézni a moziba. Végül mégse mentem és amikor megnéztem otthon és vége lett a filmnek, csak azt mondtam, hogy ez komoly? Nagyon örülök, hogy nem nézt... több»

 
Deku   2017. 08. 16.

0

Nekem végeredményben bejött a dolog. Eleinte nagyon kételkedtem a sztoriban, a poénok langyosak voltak. Viszont a két karakter között nagyon összejött a szinkron és emiatt mégis csak jó kis mese lett.

 
Orosz István   2017. 07. 27.

0

Meg kell hagyni nem egy hétköznapi mese de nekem nagyon tetszett függetlenül attól hogy többen írtátok túltolták a filmet ami mondjuk igaz is mindezt leszámítva jó kis esti szórakozás volt.

 
GedyPapa   2017. 08. 14.

0

Szerintem jóra sikerült a rajzfilm. Én nagyon sokat nevettem rajta. Ennek a főszereplő kidolgozottsága volt az egyetlen oka. A többi karaktert (szülők, testvér) elég erőteljesen hanyagolták és nem fektettek beléjük annyi melót. Talán ha rajtuk is dolgoztak volna, akkor összejön valami jobb.

 
Diesel   2018. 02. 15.

0

Vicces szórakoztató animációs mese. A történet tetszett. Az ilyen jellegű mesékért annyira nem vagyok oda de hát kinek mi :D. Bevallom 2x sikerült elaludnom közben, de ennek ellenére nem volt rossz. Látványos is volt és azért poénos jelenteket is tartalmazott. Nekem kicsit azért sok volt. Egyszer azért meg lehet nézni.

Galéria (22)

Videók (13)

A film összbevétele 527 965 936 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 267 933 083 forintot termelt. A hazai mozik összesen 203 615 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film költségvetése 125 millió dollár volt és jelenleg 498 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A film alapötletét Marla Frazee könyvéből kölcsönözték.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben Tim-nek egy Gandalfos ébresztőórája van. A valóságban Miles Christopher Bakshi nagyapja, Ralph Bakshi rendezte az eredeti Gyűrűk ura, 1978-as verzióját.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Jóbarátok című sorozat után ez az első alkalom, hogy Lisa Kudrow és Alec Baldwin újra együtt dolgozott.

(hp )
 

Francis E. Francis hangját eredetileg Kevin Spacey kölcsönözte volna, de végül a karaktert Steve Buscemi vette át tőle.

(hp )
 

A Bébi úr első előzetesét a Főnökök nemzetközi napján adta ki a Dreamworks.

(hp )
 

Alec Baldwin harmadszor szinkronizál Dreamworks filmben. A korábbiak: Madagaszkár 2, Az öt legenda.

(hp )
 

Ez Miles Christopher Bakshi első szinkronszerepe.

(hp )
 

Tim hangját eredetileg Patton Oswalt kölcsönözte volna. A szerepet végül Tobey Maguire vette át tőle.

(hp )
 

Ez Tom McGrath második önálló rendezése a 2010-es Megaagy után.

(hp )
 
A DreamWorks filmjeinek viszonylag ritkán van helyén a szíve, de a Bébi urat ilyen szempontból nem érheti kritika. Viszont a történeten még dolgozhattak volna egy kicsit a srácok. 65/100 több»
 
A Bébi úr olyan, mint egy pályakezdő 20 perces rövidfilmje, amibe minden kreativitását és tehetségét bele akarta pakolni, hogy lássuk mire képes, de véletlen egy másfél órás mozifilm jött ki a gyártószalag végén, emiatt nem is csoda, hogy már a film egyharmadánál úgy érezzük ennyi elég volt, és otthon ülve biztos több felvonásban tudnánk csak elfogyasztani, ha egyáltalán elérnénk a meghajlásig. 5,5/10 több»