Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
33
Szereplők
21
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
Orosz István   2016. 05. 28.

Gyerekkorom kedven animációs filmje, elsőnek ezt láttam a moziba. Legalább milliárdszor láttam azóta, annyit sajnálok hogy a 10 év alatt nem jelentettek be egy második részt. Mindegy hiszek abban hogy látnak egy második részben lehetőséget. Ami a filmet illeti az animáció nagyon jó, humoros és rengetegszer visszaidézi a gyerekkoromat. Örök kedvenc meg az idők folyamán örök klasszikus lesz! :)

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Annyira átlagos ez a mesefilm, hogy nagyon nem is tudom felidézni a részleteket. Azt tudom, hogy van benne egy mókus, aki kávét iszik és akkor nyugszik le, na ő vicci.


 
kevelin   2017. 10. 14.

Egy nagyon kedves, aranyos, mesefilm ami gyerekeknek felnőtteknek egyaránt jó kikapcsolódást nyújt.

 
NFG   2018. 03. 30.

Hát őszintén nekem nagyon tetszett! A karakterek kidolgozottak és sajátosak voltak! Igazán szórakoztató lehet kicsiknek, nagyoknak egyaránt! Én ajánlom mindenki figyelmébe!

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

Nagyon édes mese. Emlékszem, testvéremmel rengetegszer megnéztük. Haláli, ahogy a kaját lopkodják össze és ahogy a Sövényt nézik, tekintenek rá... kb. mint egy istenségXD A Pringles chipset anno emiatt a mese miatt kezdtük el venniXD

 

Vincét a filmben ugyanúgy ártalmatlanítják, mint A bárányok hallgatnak című filmben Hannibal Lecter-t.

(mamiéstöti2)
 

A képregényben szerepel még másik két teknős is.

(mamiéstöti2)
 

A film rendezőjének, Karey Kirkpatrick-nak fia a szinkronhangja az egyik kis tarajos sülnek.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.