Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
78
Filmadatlap
 
33
Szereplők
22
Vélemények
35
Képek
2
Videók
 
Orosz István   2016. 05. 28.

Gyerekkorom kedven animációs filmje, elsőnek ezt láttam a moziba. Legalább milliárdszor láttam azóta, annyit sajnálok hogy a 10 év alatt nem jelentettek be egy második részt. Mindegy hiszek abban hogy látnak egy második részben lehetőséget. Ami a filmet illeti az animáció nagyon jó, humoros és rengetegszer visszaidézi a gyerekkoromat. Örök kedvenc meg az idők folyamán örök klasszikus lesz! :)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

Haláli mese. Vicces, pörgős és imádtam benne ahogy próbálnak egyre idétlenebbül kaját lopdosni. Persze ebben azért szomorú háttér is benne van ha belegondolulnk, mert az állatok élőhelyét visszább szorították azért voltak kénytelenek bemenni a kertvárosba élelemért.


 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Annyira átlagos ez a mesefilm, hogy nagyon nem is tudom felidézni a részleteket. Azt tudom, hogy van benne egy mókus, aki kávét iszik és akkor nyugszik le, na ő vicci.

 
kevelin   2017. 10. 14.

Egy nagyon kedves, aranyos, mesefilm ami gyerekeknek felnőtteknek egyaránt jó kikapcsolódást nyújt.

 
NFG   2018. 03. 30.

Hát őszintén nekem nagyon tetszett! A karakterek kidolgozottak és sajátosak voltak! Igazán szórakoztató lehet kicsiknek, nagyoknak egyaránt! Én ajánlom mindenki figyelmébe!

A film összbevétele 336 002 996 dollár volt (imdb.com).

 

Vincét a filmben ugyanúgy ártalmatlanítják, mint A bárányok hallgatnak című filmben Hannibal Lecter-t.

(mamiéstöti2)
 

A képregényben szerepel még másik két teknős is.

(mamiéstöti2)
 

A film rendezőjének, Karey Kirkpatrick-nak fia a szinkronhangja az egyik kis tarajos sülnek.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.