Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
33
Szereplők
20
Vélemények
5
Képek
2
Videók
 
Orosz István   2016. 05. 28.

Gyerekkorom kedven animációs filmje, elsőnek ezt láttam a moziba. Legalább milliárdszor láttam azóta, annyit sajnálok hogy a 10 év alatt nem jelentettek be egy második részt. Mindegy hiszek abban hogy látnak egy második részben lehetőséget. Ami a filmet illeti az animáció nagyon jó, humoros és rengetegszer visszaidézi a gyerekkoromat. Örök kedvenc meg az idők folyamán örök klasszikus lesz! :)

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Annyira átlagos ez a mesefilm, hogy nagyon nem is tudom felidézni a részleteket. Azt tudom, hogy van benne egy mókus, aki kávét iszik és akkor nyugszik le, na ő vicci.


 
NFG   2018. 03. 30.

Hát őszintén nekem nagyon tetszett! A karakterek kidolgozottak és sajátosak voltak! Igazán szórakoztató lehet kicsiknek, nagyoknak egyaránt! Én ajánlom mindenki figyelmébe!

 
kevelin   2017. 10. 14.

Egy nagyon kedves, aranyos, mesefilm ami gyerekeknek felnőtteknek egyaránt jó kikapcsolódást nyújt.

 
Olivér Rózsa   2017. 07. 06.

Akkoriban még nagy szám volt az ilyen jól kinéző animáció ráadásul a történet se lett unalmas. Helyenként még nevetni is lehetett rajta. Kellemes mozi.

 

Vincét a filmben ugyanúgy ártalmatlanítják, mint A bárányok hallgatnak című filmben Hannibal Lecter-t.

(mamiéstöti2 )
 

A képregényben szerepel még másik két teknős is.

(mamiéstöti2 )
 

A film rendezőjének, Karey Kirkpatrick-nak fia a szinkronhangja az egyik kis tarajos sülnek.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.