Woody rádöbben, hogy Andy már tinédzser, akinek már nincs minden pillanatban szüksége rá, sőt, az is elképzelhető, hogy hamarosan a játékok bedobozolva padlásra kerülnek. Ám a valóság még ettől is félelmetesebb. Al, a mohó játékgyűjtő elrabolja, hogy majd ritkaságként továbbadja egy japán… több»
Mindenki tudja, hogy mekkorát szakított a Pixar (főleg szívhez szóló történet megalkotása terén), amikor a Toy Story első részét kiadták, hát még egy olyan folytatással, ami további kellemes perspektívát ad a játékok dimenziójának. És természetesen kibővíti romantikával, komoly filmes utalásokkal (szinte nem győztem számolni a Star Wars-utalásokat, szenzációs volt, lol) és morális kérdésekkel is: hogyan jobb élni? Ha valaki a hozzátartozóival van úgymond, vajon elhagyja őket, hogy a kirakatüveg mögül nézhessék mások? Sok nehéz sorsra jutott szemszögéből nézve az olyan helyzetet, amibe mi keveredünk, vajon mi megértjük őket? (Itt a gyűjtőhöz került játékok szimbolizálják őket.) Mit mondhatnék, ez a mese zseniális módon játszik ezekkel a szálakkal. A végén pedig, a repülős részeknél már szinte túlfeszítették az izgalmat. 10/10
1998-ban, a film készítésekor egy számítógépes hiba miatt a kész film 90%-a elveszett a szerverről. Szerencsére a felügyelő műszaki igazgató, Galyn Susman segítségére sietett a rémült animátoroknak. Susman ugyanis anyasága első időszakát töltötte, ezért otthonról dolgozott. Emiatt az ő gépén volt meg az egyetlen másolat az egész filmről.
(johnyJ)Tim Allen és Tom Hanks mindketten bevallották, hogy sírtak azon a jelenetsoron, amikor Jessie visszaemlékezik, hogy a tulajdonosai elhagyták őt. A jelenet alatt Sarah McLachlan "When she loved me" című dala szólt.
(ArpiHajdu és Réci)A rémálom jelenet, melyben Andy azt mondja, nem akar többé játszani Woodyval, és a szemeteskukába ejti, egy, az első részhez fel nem használt ötletből ered.
(dulkap)Szeretnéd használni a Mafab értékelését a weboldaladon?
Használd ezt a HTML-kódot »