Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
37
Szereplők
43
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
HannaK   2020. 09. 15.

legújabb vélemény

Tele ötletekkel, új karakterekkel és megannyi kalanddal. Mindez egy látványos szülő és gyerekbarát történetben.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

Ez a rész is volt annyira szuper, mint az első, egy kedves történet amit jól megfűszereztek humorral is.


 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

Első részhez képest, itt azért volt egy kis hiányérzetem, de leszámítva egy két unalmas percet élvezhető és voltak olyan jelenetek, ahol jókat lehetett nevetni.

 
Deku   2017. 07. 15.

Az első részhez hasonlóan lett ez is nagyszerű és kiváló mese. Persze felül nem múlja elődjét de legalább tőle telhetően hozza azt a bizonyos szintet amivel kedvelhető lesz.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 26.

Buzz és Woody kalandjának folytatása is szuperül sikeredett, azt kell hogy mondjam. Az első rész után 4 évvel hihetetlen színvonal javulást és több szereplőt láthatunk a porondon. Nagyon vicces és elmés a rajzfilm. Nekem nagyon tetszett ez a rész is, pont mint az első.

 
Nagy Gábor   2020. 01. 24.

Sikerült tartani az első rész színvonalát, sőt még rá is tettek egy lapáttal az alkotók. Ritka az ilyen amikor egy folytatás jobb az elsőnél. Remek történet, imádnivaló karakterek.

 
TomÁcs   2018. 04. 26.

Én a sorozat valamennyi részét kedvelem. Kicsit hasonlóak a részek, de mégis különbözőek. Vicceske a párbeszédek, még felnőttként is. Stohl magyar hangja szuper.

A film összbevétele 485 015 179 dollár volt (imdb.com).

 

1998-ban a film készítésekor egy számítógépes hiba miatt a kész film 90%-a elveszett a szerverről. Szerencsére a felügyelő műszaki igazgató, Galyn Susman segítségére sietett a rémült animátoroknak. Susman ugyanis anyasága első időszakát töltötte, ezért otthonról dolgozott. Emiatt az ő gépén volt meg az egyetlen másolat az egész filmről.

(johnyJ)
 

Ez a film 4 évvel az első rész után készült el.

(mamiéstöti2)
 

Tim Allen és Tom Hanks mindketten bevallották, hogy sírtak azon a jelenetsoron, amikor Jessie visszaemlékezik, hogy a tulajdonosai elhagyták őt. A jelenet alatt Sarah McLachlan "When she loved me" című dala szólt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

1999-ben a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A rémálom - jelenet, melyben Andy azt mondja, nem akar többé játszani Woody-val, és a szemeteskukába ejti, egy, az első részhez fel nem használt ötletből ered.

(dulkap)
 

A rémálomban az összes kártyalap, amire Woody rázuhan, Pikk. A kártyajóslatban a Pikk halált jelent.

(dulkap)
 

Tom Hanks és Tim Allen az első Toy Story szinkronmunkálataiért fejenként ötvenezer dollárt kaptak, a folytatásért már ötmillió dollárt tehettek zsebre.

(SódóGA)
 

A Toy Story folytatását eredetileg nem akarták mozikban vetíteni. A Disney csupán egy hatvanperces DVD-n megjelenő extrát kért a Pixartól.

(SódóGA)
 

A film elején Krumplifej asszonyság az Egy bogár élete című könyvet olvassa.

(SódóGA)
 

A filmben több helyen is utalnak filmes klasszikusokra. Ilyen például a Star trek sorozatból vett vulcani kézjel, amellyel Buzz köszön el a másik Buzz-tól. A Jurassic Park (1993) üldözős jelenete pedig ott köszön vissza, amikor Rex a játékautó visszapillantójában látható.

(SódóGA)