Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
88%

Toy story - Játékháború 2. (1999)

Toy Story 2
Filmadatlap
 
36
Szereplők
44
Vélemények
55
Képek
1
Videók

Galéria (55)

Videók (1)

 
Kósa Bence   2021. 07. 12.

legújabb vélemény

0

A Toy Story széria legjobb része. Az első résszel ellentétben itt Buzz menti meg a barátját. Szerencsére itt már egy kicsit komolyabb a konfliktus, hiszen egyszer minden gyerek felnő, és kérdés, hogy mi lesz a játékokkal. Szerintem izgalmasabb, pörgősebb és viccesebb ez a rész az elsőnél. 90%-os az értékelés.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 04.

1

Ez a rész is volt annyira szuper, mint az első, egy kedves történet amit jól megfűszereztek humorral is.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 12.

0

Első részhez képest, itt azért volt egy kis hiányérzetem, de leszámítva egy két unalmas percet élvezhető és voltak olyan jelenetek, ahol jókat lehetett nevetni.

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Az első részhez hasonlóan lett ez is nagyszerű és kiváló mese. Persze felül nem múlja elődjét de legalább tőle telhetően hozza azt a bizonyos szintet amivel kedvelhető lesz.

 
dailyfilmsan   2019. 10. 26.

0

Buzz és Woody kalandjának folytatása is szuperül sikeredett, azt kell hogy mondjam. Az első rész után 4 évvel hihetetlen színvonal javulást és több szereplőt láthatunk a porondon. Nagyon vicces és elmés a rajzfilm. Nekem nagyon tetszett ez a rész is, pont mint az első.

 
Ms. Akárki   2019. 04. 22.

0

Gyönyörű és cselekménygazdag folytatás. Izgalmas volt ismét látni Buzzt és Woody-t, ahogy újabb és újabb kalandokba keverednek, hogy hazajuttassák cimborájukat. Gyönyörű az animáció. Nem véletlenül kapott ez a mese Golden Globe-ot.

 
Norbert93   2019. 01. 05.

0

Szerencsére nem esett a folytatások hibájába, ugyanolyan szórakoztató mint az első rész. Egyszerűen nem tudom megunni, akárhány részt megnéznék belőle.

A film összbevétele 485 015 179 dollár volt (imdb.com).

 

1998-ban, a film készítésekor egy számítógépes hiba miatt a kész film 90%-a elveszett a szerverről. Szerencsére a felügyelő műszaki igazgató, Galyn Susman segítségére sietett a rémült animátoroknak. Susman ugyanis anyasága első időszakát töltötte, ezért otthonról dolgozott. Emiatt az ő gépén volt meg az egyetlen másolat az egész filmről.

(johnyJ)
 

Ez a film 4 évvel az első rész után készült el.

(mamiéstöti2)
 

Tim Allen és Tom Hanks mindketten bevallották, hogy sírtak azon a jelenetsoron, amikor Jessie visszaemlékezik, hogy a tulajdonosai elhagyták őt. A jelenet alatt Sarah McLachlan "When she loved me" című dala szólt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

1999-ben a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A rémálom jelenet, melyben Andy azt mondja, nem akar többé játszani Woodyval, és a szemeteskukába ejti, egy, az első részhez fel nem használt ötletből ered.

(dulkap)