Visszatérni tudni kell: Nicolas Cage új filmje 100 százalékos a kritikusok körében (A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya)

Az új film, amelyben Nicolas Cage Nicolas Cage-et alakítja, nagyon erős visszhangot kapott a kritikusoktól. A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya az év kihagyhatatlan darabjának ígérkezik.

Ritkán fordul elő, hogy a filmkritikusok bármiben is egyetértsenek, ez alól viszont kivételt képez Nicolas Cage új filmje, mely jelenleg 100 százalékon áll a Rotten Tomatoes kritikaaggregátor portálon.

A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya ebben a percben 26 kritika szemlézése után a lehető legmagasabb értékelésen áll. Ez nem jelenti azt, hogy minden kritika tökéletesnek állítja be a filmet, mely átlagosan 7,5 pontot kapott a tízből, azt viszont igen, hogy az összes eddigi írás pozitívan értékelte. 

Persze még sok kritika fog érkezni, mivel még két hét van hátra a bemutatóig, így több mint valószínű, hogy előbb-utóbb csökkenni fog a 100 százalékos pontszám. Még a Paddington 2 sem tudta örökké megtartani a tökéletes értékelést, ez alól egyedül a Toy story - Játékháború 2. a kivétel a nagy mozis filmek között. 

És szerencsére mi sem maradunk le róla, ugyanis a film május 12-én érkezik a hazai mozikba Cage mellett olyan sztárokkal a főbb szerepekben, mint Demi Moore, Neil Patrick Harris és Pedro Pascal.

akció | krimi | thriller | vígjáték

Nicolas Cage szerepében... Nick Cage. Hollywood egyik legnagyobb sztárjának pályafutása, úgy tűnik, hogy hullámvölgybe ért, ráadásul anyagi helyzete is kilátástalannak... több»