A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya

A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya

The Unbearable Weight of Massive Talent
taba

Hivatalos tartalom

Nicolas Cage szerepében... Nick Cage. Hollywood egyik legnagyobb sztárjának pályafutása, úgy tűnik, hogy hullámvölgybe ért, ráadásul anyagi helyzete is kilátástalannak tűnik.

Cage kénytelen kapni az alkalmon, és elfogadja azt az 1 millió dolláros ajánlatot, hogy részt vesz egyik… Több

Premier (HU): 2022.05.12.
Forgalmazó: Vertical

2025.01.22 SaSa

Pont ahogyan vártam...

Az értékelések tekintetében pont azt látom, amire számítottam. Ez a film vagy nagyon tetszik valakinek, vagy nagyon nem. Emiatt aztán számítottam rá, hogy 60% környéki lesz az értékelése. N. Cage fénye igencsak megkopott. Az Ál/Arc és A szikla, Las Vegas, végállomás naggyá tette, de aztán olyan szerepekben tűnt fel, amik már-már megdöbbentették az embert, hogy miért is vállalja el. Persze volt anyagi gondja, valahol érthető is... Ez a film igazán szórakoztató. Pedro Pascallal együtt remek párost alkottak. 5 csillagot ér szerintem, mert ez a film egy igazi feltámadás. Öröm volt látni újra jó filmben Miklósunkat... Michael Keatonnak is van egy hasonló filmje, a Birdman, de az egyáltalán nem tetszett. Ez viszont bejött. Örülök, hogy megnéztem. Ne hallgass senkire! Nézd meg, és úgy alkoss véleményt!

Cage, aki sohasem veszett el, most előkerült!

Pig, Color out of Space... Kifejezetten jó kis mozik, inkább mondanám azt, hogy Nicolas Cage otthagyta trutyivúdot, és az olcsóbb, indie jellegű mozifilmekre "lovagolt" át! Hát nézzük ezt a moziját, mit is mond nekem? A szebb napokat is látott Nic Ca... Teljes kritika

2023.03.02 Bafam Nézhetetlen

Elviselhetetlen

Sajnálom, de ez a film számomra értéktelen. Rendkívül gagyi minden téren.

2022.09.03 Crystaldeer

Szánalmas, siralmas, nézhetetlen

Nem értem, miért kedvelik olyan sokan ezt a filmet, mert ez a film szerintem egyszerűen borzasztóan rossz lett. Egész idő alatt azon gondolkodtam, miért vállalta el Nicolas Cage ezt a filmet, aztán a végén derült ki, hogy ő volt a producer is egyben... így már értettem. Viszont szerintem ezzel a filmmel jól fejbe lőtte saját magát. Egy korábbi hozzászóló is megemlítette, hogy a film tele van káromkodással és tényleg... de azt hiszem manapság ez már tök normális, viszont pont ettől lesz vulgáris az egész és számomra is elég taszító stílust adott a karakternek. Főleg amikor még saját magát istenítette... szánalmas egyben siralmas és nézhetetlen, mint ahogy fentebb is írtam. Egy időpocsékolás. Annyit hozzátennék, hogy a történet még nem is lett volna olyan rossz, egy jó kis krimit össze lehetett volna rakni belőle, csak valahol a rendezésen is elcsúszott az egész. Nekem korábban nem volt gondom a Nicolas Cage filmjeivel, de ezzel a filmmel elérte, hogy kevésbe legyen szimpatikus nálam. Ja, és amúgy Budapest tényleg tökéletes Palma de Mallorcának :D

A film 28 344 886 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 16 759 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A filmet az eredeti tervek szerint az első fázisban New Yorkban, majd Mexikóban forgatták volna. A koronavírus-járvány miatt azonban végül Magyarországra esett a választás.Szerző: csd

(2022. 05. 18.)
CAGE ÚGY TÉR VISSZA, HOGY KÖZBEN EL SE MENT
Mindenki kedvenc mémszínésze viccet csinál magából – és milyen jól teszi! Több