Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
96%

A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya (2022)

The Unbearable Weight of Massive Talent
Filmadatlap
 
29
Szereplők
2
Vélemények
19
Képek
5
Videók

Galéria (19)

Videók (5)

 
Lóri Ádámcsik   2022. 05. 20.

legújabb vélemény

0
Nicolas Cage visszatért!

Nem csodálkoznék, ha ezután a film után újból nagyobb volumenű szerepeket kapna Nic barátunk. Egy nagyon okosan felépített, humoros filmet kaptunk, ami tükröt állít a szakmának, a színésznek és a nézőknek is. Nic Cage fanoknak kötelező! :)

 
Rev   2022. 05. 13.

0

Oké, én alapból nagyon vártam már ezt a filme, és Cage szerintem egyszerűen szeniális benne. Hihetetlenül szórakoztató film. Mindenképpen látni kell!

A film 10 433 261 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 5 912 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet az eredeti tervek szerint az első fázisban New Yorkban, majd Mexikóban forgatták volna. A koronavírus-járvány miatt azonban végül Magyarországra esett a választás.

(csd)
 

A való életben Nicolas Cage-nek csakugyan voltak pénzügyi problémái, ugyanakkor soha nem sodródott az anyagi csőd szélére.

(csd)
 

Nicolas Cage eleinte ellenezte az ötletet, hogy saját magát játssza a történetben, később azonban meggondolta magát, miután a rendező, Tom Gormican egy levélben is megkereste őt.

(csd)
 

A forgatókönyvben Quentin Tarantino, Naomi Watts, Charlie Sheen és Jim Carrey is felbukkan.

(csd)
 

A forgatás végén az egész stáb egy Nicolas Cage arcával ellátott párnát kapott ajándékba, amelyet maga Cage írt alá.

(csd)
 
Mindenki kedvenc mémszínésze viccet csinál magából – és milyen jól teszi! több»
 
Nicolas Cage belebújt Nicolas Cage bőrébe, hogy az év eddigi legkellemesebb, öniróniával jócskán átitatott buddy movie-jával rukkolhasson elő. több»