Nicolas Cage lesz álmaink hőse és a rémálmainkban felbukkanó démon is egyszerre. Befutott az Álmaid hőse magyar előzetese.

Kétségtelen, hogy Cage renoméja újra a régi, a színész az elmúlt években egyre több sikeres produkcióban nyújtott igazán átütő alakítást (Renfield, Willy mesevilága, Disznó, A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya), most pedig egy újabb oldaláról ismerhetjük meg őt.

A Kristoffer Borgli rendezésében készült Álmaid hőse alapötlete ráadásul Ari Aster agyából pattant ki, aki eredetileg rendezte is volna a filmet, ám végül átadta a stafétát Borglinak, így producerként vett részt a munkálatokban. Cage egyébként egy korábbi interjúban elmondta, hogy nagy álma, hogy Asterrel dolgozhasson együtt.

A történet szerint egy egyetemi professzor igazi hírességé válik, miután mindenki álmában megjelenik, rövidesen azonban nem csak álmokban, hanem rémálmokban is felbukkan, így a róla kialakult kép is megváltozik az emberekben.

A film 2024. január 18-án érkezik a hazai mozikba, a tovább főszerepekben pedig Michael Cera, Julianne Nicholson, Tim Meadows, Dylan Baker, Dylan Gelula, Sofia Banzhaf és Paula Boudreau lesznek láthatók.