Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Disznó (2021)

Pig
Filmadatlap
 
30
Szereplők
9
Vélemények
19
Képek
1
Videók

Galéria (19)

Videók (1)

 
Erika73   2022. 05. 13.

legújabb vélemény

0
Nyomasztó

Ó istenem! A megérzésemre kellett volna hallgatnom, és nem megnézni. Ennyire nyomasztó, unalmas filmet már rég láttam. Csakis azért néztem meg, mert Nicolas Cage a főszereplő. (Szerintem jó színész.) Ez egyszerűen borzalom. Az alapkoncepció rendben lett volna, Malackát ellopják, bla… bla…, vissza kell szerezni, de ahogy eljutunk a kvázi végkifejletik, hát...Tényleg ennyire volt képes a rendező?! Komolyan mondom, aki teheti, ne nézze meg!

 
Eastern79   2021. 08. 04.

a nap véleménye

5
Kevés dolog van, amiért érdemes élni

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nicholas Cage az utóbbi időben a független filmeseket részesítette előnyben, elmondása szerint ugyanis nagyon zavarta a hollywoodi produkcióknál, hogy nem volt lehetősége improvizálni. Azt hiszem, egyre többen vagyunk így a mindennapi életben is. Azo... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2021. 12. 06.

0

Messze kiemelkedik Cage mostanában forgatott szennyei közül, egy lassú és csontig hatoló dráma, aminek nagyon komoly mondanivalói vannak. Nem mindenki vevő az ilyesmire, aki igen, arra biztosan hatással lesz.

 
pj19   2021. 07. 21.

1

Megindító, mély dráma kiváló alakítással. Nicholas Cage jól játssza a megtört férjet, aki elveszítette a feleségét és az egyetlen szeretett kis malacát. Nézzétek meg bátran, elgondolkodtató film!

 
elekm90   2021. 08. 02.

0

Az első, amit le kell szögeznem, hogy ez nem egy bosszúfilm, hanem egy dráma, ráadásul a lassú és csendes fajtából. Amikor először hallottam, magam sem erre számítottam. Nagyon jól csinálja, hogy fokozatosan adagolja az információt, és rántja le a le... több»

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2021. 09. 05.

0
Művészi??? Ja persze

Gondolom, oldalakon át vesézik ki egyes kritikusok a film minden mozzanatát, Cage óriási alakítását, pislogását stb. stb... Az ember remélne valami értelmet, de nem, semmi. Független film, elég alternatív, Cage filmográfiáját tekintve ez sem emelte fel a sárból, azaz nem is sár. Nos, ha azt mondja, magát adja, és ilyen filmekben akar szerepelni, akkor hajrá... Ezekre a filmekre talán a borzalmas élmény miatt fog emlékezni, aki megnézte. Sajnos a színésznek elég régen voltak olyan filmjei, amik nézhetőnek mondhatók.

 
BÉLA Nézhetetlen  2021. 07. 17.

0
Ksz*r

Rettenetesen sz*r film. Cage egyre sz*rabb filmeket csinál.

 

A Mandy (2018), a Color Out of Space (2019) és a Pig című filmek, amelyekben Nicolas Cage játssza a főszerepet, ugyanazzal a vágóval, Brett W. Bachmannal készültek. Mindhárom film egy erdőben kezdődik, illetve a Disznó és a Mandy (2018) is három fejezetből áll, különböző címekkel.

(Hupka Adrián)
 

Nicolas Cage szerint ez a film és a Mandy (2018) is a veszteségről szól.

(Hupka Adrián)
 

Michael Sarnoski rendező elmondása szerint mindössze 20 nap állt rendelkezésére a film elkészítésére, így minden színésznek mindent az első pillanattól kezdve jól kellett csinálnia, mivel nem volt költségvetés újrafelvételekre vagy csúszásokra.

(Hupka Adrián)
 

A költségvetés nagyon kicsi volt, ezért nem tudtak betanított disznót alkalmazni.

(Hupka Adrián)
 
Ha már Nicolas Cage, a Pig tulajdonképpen ugyanazt valósítja meg, mint a pár éve bemutatott Mandy, csak éppen szögesen ellentétes megközelítéssel – de Sarnoski ars poeticája lényegesen fesztelenebbül és hitelesebben csapódik le, mint a Mandy a legharsányabb retro-zsánerelemekkel túltöltött ámokfutása. több»