Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
77%

Pig (2021)

Pig
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
3
Képek
1
Videók
Pig

Galéria (3)

Nicolas Cage

Videók (1)

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2021. 09. 05.

legújabb vélemény

0
Művészi??? Ja persze

Gondolom, oldalakon át vesézik ki egyes kritikusok a film minden mozzanatát, Cage óriási alakítását, pislogását stb. stb... Az ember remélne valami értelmet, de nem, semmi. Független film, elég alternatív, Cage filmográfiáját tekintve ez sem emelte fel a sárból, azaz nem is sár. Nos, ha azt mondja, magát adja, és ilyen filmekben akar szerepelni, akkor hajrá... Ezekre a filmekre talán a borzalmas élmény miatt fog emlékezni, aki megnézte. Sajnos a színésznek elég régen voltak olyan filmjei, amik nézhetőnek mondhatók.

 
Eastern79   2021. 08. 04.

a nap véleménye

5
Kevés dolog van, amiért érdemes élni

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nicholas Cage az utóbbi időben a független filmeseket részesítette előnyben, elmondása szerint ugyanis nagyon zavarta a hollywoodi produkcióknál, hogy nem volt lehetősége improvizálni. Azt hiszem, egyre többen vagyunk így a mindennapi életben is. Azo... teljes kritika»

 
pj19   2021. 07. 21.

1

Megindító, mély dráma kiváló alakítással. Nicholas Cage jól játssza a megtört férjet, aki elveszítette a feleségét és az egyetlen szeretett kis malacát. Nézzétek meg bátran, elgondolkodtató film!

 
elekm90   2021. 08. 02.

0

Az első, amit le kell szögeznem, hogy ez nem egy bosszúfilm, hanem egy dráma, ráadásul a lassú és csendes fajtából. Amikor először hallottam, magam sem erre számítottam. Nagyon jól csinálja, hogy fokozatosan adagolja az információt, és rántja le a le... több»

 
BÉLA Nézhetetlen  2021. 07. 17.

0
Ksz*r

Rettenetesen sz*r film. Cage egyre sz*rabb filmeket csinál.

 
lazlee   2021. 07. 31.

0
Egy valószínűleg meg nem értett, de zseniális dráma

Szerintem ez az a film, amiről méltatlanul fog megfeledkezni a filmes világ. Spoilermentesen egy kicsit részletesebben itt írtam róla: https://filmtro.hu/pig/

 
Ha már Nicolas Cage, a Pig tulajdonképpen ugyanazt valósítja meg, mint a pár éve bemutatott Mandy, csak éppen szögesen ellentétes megközelítéssel – de Sarnoski ars poeticája lényegesen fesztelenebbül és hitelesebben csapódik le, mint a Mandy a legharsányabb retro-zsánerelemekkel túltöltött ámokfutása. több»