Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Miért én? (2015)

De ce eu?
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
cody0507   2016. 06. 24.

legújabb vélemény

1

Abszolút pozitív csalódás volt számomra ez a film, bár azt azért hozzátenném, hogy kicsit furcsa volt a film vágása, mintha muszáj lett volna beleszorítani egy bizonyos időkeretbe, és pár dolog kissé felszínes maradt, de egyébként végig lekötött. Tudom ajánlani.

 
raczdavidzsolt   2016. 04. 21.

0

A Miért én? egy 2002-es eseményt dolgoz fel, aktualitása megkérdőjelezhetetlen, a magyarországi bemutatóval szinte egy időben mondott le Victor Ponta román miniszterelnök. A feltörekvőben lévő román film olyan témákhoz is hozzá mer nyúlni, amikhez nálunk még a szándék sincs meg.

 
[email protected]   2015. 11. 19.

0

A film története érdekes, megfogó. A színészek alakítása meggyőző, profi és életszerű. Engem egy percig sem untatott. Érdemes megnézni, én ajáénlani tudom!

 
Faarkaas   2015. 10. 29.

0

Izgalmas film, aminek van egy egyedi hangulata, ami miatt különbözik a megszokott hasonló kategóriájú drámáktól. A színészek alakítása is tetszett és a történet is ötletes, fordulatos..

 
Macko   2016. 04. 23.

0

Érdekes politikai thriller, de ami nem annyira tetszett benne hogy túlságosan vontatott, lassú cselekményű. Egyszeri alkalommal nézhető de azért felejtős. Átlagos.

 
A feltörekvőben lévő román film olyan témákhoz is hozzá mer nyúlni, amikhez nálunk még a szándék sincs meg. Aki nem csak az önfeledt szórakozásért jár moziba, hanem érdeklik a világban (szomszédban) zajló politikai események, azok nem fognak csalódni. Mindezt ráadásul egy fiatal és tehetséges ember drámáján keresztül kapjuk meg. több»
 
Ha valaki kicsit figyeli a romániai híreket, akkor feltűnhet neki, hogy a hazai helyzettel szöges ellentétben arrafelé napi gyakorlat, hogy vezető politikusokat kasztniznak be korrupció vádjával. Az igaz történeten alapuló Miért én? megmutatja, hogyan kezdődött ez a harc a korrupció ellen. több»