71% 71 szavazat
A hívás

A hívás

The Calling
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Hazel Micallef nyomozónak eddig nem nagyon volt oka aggodalomra a nyugodt kisvárosban, Fort Dundasban, egészen addig, amíg a környező vidéken történt hátborzongató gyilkosságok sorozata fel nem kavarja a kedélyeket.

(rbernadett)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada
Premier: 2014.08.05.
Susan Sarandon
Topher Grace
Ellen Burstyn
Susan Sarandon
Gil Bellows
 
2021.04.29 Caravaggio1978

legújabb vélemény

Azt hiszed, a szereplők miatt jó lesz... nem nyert :(

Nem is tudom, hogy kezdjem, a nyomozó túl valósághűen alakítja az alkoholista, lepukkant rendőrt. A történet nagyon lapos, a film nem is igazán a sztorira koncentrál, hanem csak arra, hogy mindenki csak iszik, mindenhol, minden jelenetben csak az számít, hogy isznak. Nagyon gyengére sikeredett, egyszer fogja meg a nő a pisztolyt, de az látszik is, hogy életében először... Legalább megmutathatták volna neki, hogy hitelesebb legyen... No nem akarom lehúzni a filmet, de hatalmas vérnyomás emelkedésre senki se számítson!

0
 
2017.05.02 mamiéstöti2

Baljós hangulatot idéz elő bennem, ahogy visszaemlékszem az első hulla megjelenítésére, ami a film egészét a kedvező oldalra billentette. Mindenkinek ajánlani tudom.

0
 
2016.06.24 Sniper

Kissé vontatott krimi thriller beütéssel. Valamiért a True Detective jutott róla eszembe. A semmiből a frászt rám hozó képkockák miatt talán. Susan Sarandon még mindig jó. Kaphatna valami nőiesebb és finomabb szerepet is.

0
 
2015.08.01 vejunkanew

Szerettem, szerintem ez egy egészen jó film, habár a forgatókönyvön még lehetett volna kicsit dolgozni. Meg a történet tempóján is lelassíthatták volna egy kicsit.

0

A film összbevétele 189 254 dollár volt (imdb.com).

#1